Лондон - 4

• 76 350
  • 742
  •   1
Отговори
# 225

Захар, не че нещо, но какво толкова смяташ да правиш на летището  Crazy Вземи си билет за около час след пристигане на полета ти, дори и да закъснеете час преди това и час след това преспокойно може да се качиш на автобуса.

Ако все пак не си сигурна - купете си на място - на летището имат гише.[/color]

Изобщо нямам идея колко време ще продължи хамалогията с багажите. Както е видно май, за пръв път ще летя  Whistling От там произлизат и купищата въпроси.
Но ви благодаря на всички за отговорите, ориентирахте ме и ми помогнахте много   bouquet

# 226
scarlette,
по повод това твое изказване :
"Беше много евтино и удобно, но ако не беше мъжа ми не знам как щях да я намеря тази спирка."

Спирката на бусовете не е ли някъде близо до изхода? Сега ме накара да се замисля дали ще я намерим

# 227
scarlette,
по повод това твое изказване :
"Беше много евтино и удобно, но ако не беше мъжа ми не знам как щях да я намеря тази спирка."

Спирката на бусовете не е ли някъде близо до изхода? Сега ме накара да се замисля дали ще я намерим

На кое летище кацаш?

# 228
На Лутън,и мисля като гледах  сайта  на изи бус ,пишеше че е някъде вдясно ако не се лъжа.

# 229
На Лутън,и мисля като гледах  сайта  на изи бус ,пишеше че е някъде вдясно ако не се лъжа.

Няма да се объркаш.
Ето погледни на картата в сайта
http://www.easybus.co.uk/london-luton/luton-bus-route/luton-airport-bus-station

# 230
Благодаря,мислех че съм гледала всичко по сайта им.

# 231
  • София
Привет!

В тази ли тема да питам как се добира човек от Лутън до Лондон ако самолетът му от WizzAir каца в Лутън в 8:10 сутринта, а излита за София в 17:15 (т.е. трябва да съм 2 часа по-рано на летището)?

# 232
Привет!

В тази ли тема да питам как се добира човек от Лутън до Лондон ако самолетът му от WizzAir каца в Лутън в 8:10 сутринта, а излита за София в 17:15 (т.е. трябва да съм 2 часа по-рано на летището)?

Най-лесния начин е с http://www.easybus.co.uk/london-luton

# 233
  • София
Благодаря Мимии Simple Smile

Сещам се в крачка обаче, че полетите могат да имат закъснение, т.е. да изпусна автобуса. В такъв случай ще мога ли да хвана следващ без резервация? Това предполагам означава двойно заплащане на билетите (веднъж през онлайн букването, после на автобуса, който съм хванала със закъснение.. хипотетично Laughing )

Още нещо - сайта ме пита в каква точка на Лондон искам да ме оставят, аз обаче нямам идея! Трябва в крайна сметка да се озова на Clipstone St.

Rolling Eyes

# 234

Сещам се в крачка обаче, че полетите могат да имат закъснение, т.е. да изпусна автобуса. В такъв случай ще мога ли да хвана следващ без резервация? Това предполагам означава двойно заплащане на билетите (веднъж през онлайн букването, после на автобуса, който съм хванала със закъснение.. хипотетично Laughing )

Още нещо - сайта ме пита в каква точка на Лондон искам да ме оставят, аз обаче нямам идея! Трябва в крайна сметка да се озова тук: http://---/maps/H0CQg
 Rolling Eyes

Не ти излица целта.  Laughing

На мен не ми и случвало да има закъснение полета, но са писали дами в темата, на които са презаверявани билети.

# 235

Още нещо - сайта ме пита в каква точка на Лондон искам да ме оставят, аз обаче нямам идея! Трябва в крайна сметка да се озова на Clipstone St.

Rolling Eyes

Прочети последните 2 страници - точно това обсъждахме  Peace

За Clipstone St най-близка спирка ти е Baker Street

# 236
  • София
Мерси много момичета! Hug
Аз горе долу се поориентирах в Гугъл Мапс, чак си спретнах маршрут и за метрото от Baker street до възможно най-близо до Clipstone.

Сега ще прегледам и последните страници Simple Smile

# 237
Здравейте,
от този сайт
http://www.sunshine.bg/20-bezplatni-zabelezhitelnosti-i-muzei-v-london

за безплатни забележителности някой посевал ли е   второто  - 2.”British Film Institute’s Mediatheque” (Британският филмов институт “Mediatheque”)

пише че имало 4 безплатни кина

влязох в  сайта който е посочен 
http://www.bfi.org.uk/

но видях цени за билети
или може би не търся където трябва, дали наистина има безплатни филми?

Някой посещавал ли го е?

# 238
  • София
В сайта на WizzAir видях, че предлагат транспорт от Лутън до Лондон с GreenLine. Предполагам спирката е на същото място като EasyBus. Освен, че са съвсем мъничко по-евтини не са и обвързани с точен час на тръгване, което е удобно, предвид че не знам дали няма да има закъснения някакви..

Някой ползвал ли ги е? Отзиви? Simple Smile

# 239
easyBus operates this route in conjunction with our partner, Greenline.  Buses are dual branded in easyBus orange and Greenline green

Всъщност е един и същи автобус  Peace

Общи условия

Активация на акаунт