Лондон - 4

• 76 348
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Славейче,

а  за това знаеш ли нещо, безплатно кино има ли?

”British Film Institute’s Mediatheque” (Британският филмов институт “Mediatheque”)

http://www.bfi.org.uk/

# 241
  • София
easyBus operates this route in conjunction with our partner, Greenline.  Buses are dual branded in easyBus orange and Greenline green

Всъщност е един и същи автобус  Peace

Мерси!! Hug

# 242
Славейче,

а  за това знаеш ли нещо, безплатно кино има ли?

”British Film Institute’s Mediatheque” (Британският филмов институт “Mediatheque”)

http://www.bfi.org.uk/

Не съм чувала нищо за безплатно кино за съжаление. Проверих им сайта, но си имат цени, които обаче са що горе ниски като за кино  Peace
Иначе най-известното кино Odeon има промоция в четвъртък за 5.50 на човек. Ако сте решили конкретно на кино да ходите може да се възползвате от тази промоция  Simple Smile

# 243
Благодаря,
уж пишеше че е безплатна забележителност, а и аз не видях нещо такова в сайта, има си цени.
Може наистина да видим в Одеон как са нещата.

# 244
Здравейте,
Купих онлайн билети за представление в Шекспировия театър. Има на различна цена - явно според мястото, но са доста достъпни. Дори за правостоящите пред сцената са по 5 паунда. /Не, че точно тях ви рекламирам, но все пак, ако човек има голямо желание да си подари преживяването, може да си го позволи./ Струва ми се силно привлекателна идеята да се пренесеш 400 години назад и да гледаш комедия на Шекспир в точното копие на неговия театър... Някой има ли опит с това преживяване, за да сподели как е? Аз го чакам с нетърпение и се вълнувам...

# 245
Театър в Лондон си е задължителен Simple Smile аз ходя на възможно най-много постановки. В шекспировия не съм ходила, защото не ме е привличала пиеса там, но любим ми е Донмар  Heart Eyes, само дето вече не може да се добере човек до билет там.  #Cussing out И Роял Корт на втория етаж е чудесен, мъничък, уютен театър, където ако се протегнеш, можеш да докоснеш актьорите Simple Smile

# 246
Привлекателно ми звучат два квартала в Лондон, за които в пътеводителите няма много информация. Нотинг хил и Докландс. Дали си струва от ограниченото време в този толкова богат на задължителни за посещение места да се отделят по час -два и за разглеждане на тези райони? Как, ако решим е най-добре да организираме разходките си там? Може би с метрото до Нотинг хил гейт и след това да пообиколим уличките в околността, а пък в Докландс - пътуване с докландската лека железница и разглеждане от нея?

# 247
Привлекателно ми звучат два квартала в Лондон, за които в пътеводителите няма много информация. Нотинг хил и Докландс. Дали си струва от ограниченото време в този толкова богат на задължителни за посещение места да се отделят по час -два и за разглеждане на тези райони? Как, ако решим е най-добре да организираме разходките си там? Може би с метрото до Нотинг хил гейт и след това да пообиколим уличките в околността, а пък в Докландс - пътуване с докландската лека железница и разглеждане от нея?

Мога да изкажа мнение за Нотинг Хил, тъй като сме отсядали там. За мен е един от най-очарователните квартали на Лондон. Ако ви остане време - разходете се, особено по Portobello Road & Portobello Market, на които има много симпатични магазинчета с антики и други джунджурийки.
Може спокойно да се съчетае и с посещение в Хайд Парк, защото е паркът е на 5 мин пеша от Нотинг Хил Гейт  Peace

# 248
  • burgas
Билетите за easybus купени през интернет трябва ли да се заверяват някъде?

# 249

Не. Аз отидох до автобуса, питах шофьора дали има проблем, че часа е грешен, че нали полета закъсня, той каза ок е и най-любезно ме покани да се кача. Забележете - покани. Толкова е по-хубав живота с любезни хора навсякъде.

# 250
  • burgas

Не. Аз отидох до автобуса, питах шофьора дали има проблем, че часа е грешен, че нали полета закъсня, той каза ок е и най-любезно ме покани да се кача. Забележете - покани. Толкова е по-хубав живота с любезни хора навсякъде.
Благодаря  Simple Smile

# 251
Здравейте,
отново имам питане
От този  сайт за комбинирани билети
http://www.londoneye.com/TicketsAndPrices/Packages/Attractions/L … rium/Default.aspx

за окото и аквариума ми дава някаква специална цена,но пише за посещения между 9 и 28 март.
*Prices listed are based on single adult price.
**Sale tickets are only valid for use from 9th March until the 28th March inclusive.

но продължавам по стъпките на резервирането , отбелязвам един възрастен и едно дете - и ми дава обща цена 61.20  паунда за дати до 27 март.После цената става 47.10  .  Понеже ми трябва за м.април и там си пише пак 47.10 паунда   .  И какво излиза - че април е по-евтино отколкото м.март с тия 30 %  ли?

https://secure.londoneye.com/webapp/wcs/stores/servlet/MEProcess … essVisitDateSetup

Но пък нали пише че тази оферта е до 28 март? А ми позволява да резервирам за април , и то на по-изгодна цена.  Нещо не мога да ги разбера. Ако резервирам на 47.10 паунда  после може  ли да направят проблем на място?

# 252
И аз пак с въпрос.
Откъде точно на гара Виктория тръгват автобусите на Изибъс за летище Лутън?
Да не се лутам рано, рано сутринта по тъмно.

# 253
И аз пак с въпрос.
Откъде точно на гара Виктория тръгват автобусите на Изибъс за летище Лутън?
Да не се лутам рано, рано сутринта по тъмно.

Ето от тукhttp://maps.google.bg/maps?saddr=51.493188,-0.147339&hl=bg&a … &t=m&z=17

И още за ориентир http://www.easybus.co.uk/london-luton/luton-bus-route/london-victoria-bus-station

# 254
Извинете ме за лаишкия въпрос, но на 19 пътуваме за Лондон и ще сме там за около седмица. Та, ако си купим билети за влак отиване и връщане ще можем ли да ползваме тези оферти 2 в 1 за целия си едноседмичен престой, а не само в деня на пристигането. Не знам дали успях добре да го формулирам.

Общи условия

Активация на акаунт