Лондон - 4

• 76 344
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Аз не разбрах Sad искаш да питаш дали ако си вземеш отиване и връщане билет за влак, можеш да се върнеш в друг ден?

# 256
Значи нали има брошурки, които важат с билета за влак с които могат да влизат 2-ма души с 1 билет в музеите. Ако купим билети в едната посока, то тази оферта ще важи само в деня на пристигането ни, предполагам. Затова идеята ми е да си купим двупосочни билети (така и така ще пътуваме от летището до там, където ще отседнем с влак), които да важат в рамките на месец и така да можем да се възползваме от офертите 2 в 1 за целия ни едноседмичен престой.

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 11:41 от Ulia

# 257
Извинете ме за лаишкия въпрос, но на 19 пътуваме за Лондон и ще сме там за около седмица. Та, ако си купим билети за влак отиване и връщане ще можем ли да ползваме тези оферти 2 в 1 за целия си едноседмичен престой, а не само в деня на пристигането. Не знам дали успях добре да го формулирам.

What period of time will my train tickets be valid to claim the offers?

If you hold Return train tickets which are valid for more than one day on the return journey, e.g. Off-Peak Returns to London valid for one month, you can use them to claim any of the offers within that same one month period of return travel validity.

If for example you buy Return tickets to London, outbound on a Monday and returning on a Friday, you will be able to use the vouchers throughout the Monday-Friday period, provided you show both outward and return portions of your tickets (remember to tell the train company staff that you need to keep your outward tickets!).

If for example you are buying single tickets, e.g.Advance tickets to London for a one-way journey on a Monday, and Advance tickets for departing London on a Friday you will be able to use the vouchers during the Monday-Friday period, provided you show both outward and return tickets (remember to tell the train company staff that you need to keep your outward tickets!).

Please always remember to present your valid rail tickets alongside your 2FOR1 and special offers/admission vouchers at the attractions box office.

Remember - don't put your outward tickets into the gateline to be swallowed up. Show them to a member of rail staff who can let you through the gate.

# 258
Благодаря ти, Аia''!  Hug
Значи става.

# 259
Здравейте!

И аз ще ставам мома англичанка в Лондон,но с детенце на 6 г.Приоритета естествено ми е той,там сме от 30 април до 6 май.Аз мога и да не видя някои дворци,но какт разбирам от всички вас задължително мюзикъл!В тоя ред на мисли през този период кои са детските мюзикъли,открих само за Цар Лъв,но би трябвало и други да има newsm78

Освен Музей на детството и Natural History Museum,какви други безплатни детски атракции може да посетим,а за Лего ланд заслужава ли си цената?

Мерси предварително!!!

# 260
  • Бургас
Преди 2 седмици гледах Цар Лъв. Невероятно изживяване. Имай предвид, че представлението е 2 часа и половина. Дъщеря ми е на 6 години и не съм сигурна, че би си задържала вниманието толкова време. Но то пък всяко дете е различно. Simple Smile

# 261
На 5 юли ще сме на концерт на Роби Уилямс, ще кацаме на Хийтроу, така че сега съм в процес на избор на хотел, и планиране на обиколки, предлагат ми този - LANCASTER LONDON ( formerly The Royal Lancaster ) Lancaster Terrace - W2 2TY - 105 евро на вечер със закуска, точно до Хайд парк и в близост до гара Падингтън.Но като гледам цените от летището до Падингтън на влаковете са доста скъпи.
Друг вариант е ROYAL NATIONAL(BEDFORD WAY, LONDON WC1) 98 евро на вечер,в близост до Ръсел скуеър и Британския музей и още един пак до Ръсел скуеър.
Някой да даде съвет кое от двете локации е по удобно! newsm78

# 262
павчето -  за безплатни не знам , но Музея на транспорта може да му е интересен ако е момченце.

# 263
Да,защо не за Музея на транспорта,ще разгледам как е там,мерси  bouquet

А за местата,където така или иначе ще се дават пари за вход,незнам къде си заслужава,Леголанд,Аквариума или друг увеселителен парк,макар и по-скъп?

# 264
Забравих,за Цар Лъв има ли значение за къде в залата се взимат билетите,да не вземем евтини и нищо да не видим?

# 265
  • Бургас
На 5 юли ще сме на концерт на Роби Уилямс,
ние пък сме в неделя на 30ти юни. Simple Smile  dazzler1
Аз обаче още не съм взела самолетни билети за тогава. Чакам да паднат малко цените на Уиз от Бургас.
pastmaster , от Хийтроу има метро. Не е необходимо да взимаш влак до гара Падингтън.
Относно избора на хотел- най-важно, според мен, е да има наблизо метро станция. Иначе и двете места са ОК като райони.  Peace
павчето , нашите билети бяха по 75 паунда, на 7ми ред (от сцената навътре). Залата не е толкова голяма и си мисля, че отвсякъде би се виждало добре!  Peace

# 266
  • София
На 5 юли ще сме на концерт на Роби Уилямс, ще кацаме на Хийтроу, така че сега съм в процес на избор на хотел, и планиране на обиколки, предлагат ми този - LANCASTER LONDON ( formerly The Royal Lancaster ) Lancaster Terrace - W2 2TY - 105 евро на вечер със закуска, точно до Хайд парк и в близост до гара Падингтън.Но като гледам цените от летището до Падингтън на влаковете са доста скъпи.
Друг вариант е ROYAL NATIONAL(BEDFORD WAY, LONDON WC1) 98 евро на вечер,в близост до Ръсел скуеър и Британския музей и още един пак до Ръсел скуеър.
Някой да даде съвет кое от двете локации е по удобно! newsm78

Аз ще бъда в началото на април в единият от хотелите ROYAL NATIONAL, по-точно в President и също кацаме на Хийтроу. Това беше причината да изберем Ръсел Скуеър. До там има метро от летището, а и може да се стигне пеша до доста забележителности.

# 267
Дали може да се вярва на истинността на билетите за различните атракции по ebay?

# 268
ние пък сме в неделя на 30ти юни. Simple Smile  dazzler1
Аз обаче още не съм взела самолетни билети за тогава. Чакам да паднат малко цените на Уиз от Бургас.
аз взех на българия еър - 470лв на човек.
Цитат
павчето , нашите билети бяха по 75 паунда, на 7ми ред (от сцената навътре). Залата не е толкова голяма и си мисля, че отвсякъде би се виждало добре!  Peace
Нашият концерт е на Уембли #Crazy, по 108 паунда бяха

missmarina мисля да се спра на района на Ръсел скуеър, защото има спирка на метрото от летището. цената на Президент е 123евро на стая със закуска. newsm78

сега виждам че кацаме на термина 4, а картата дава метрото да тръгва от термина 1(което си е далечко), имате ли представа от терминал 4 какво има като транспорт? newsm78

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 09:52 от pastmaster

# 269
  • Бургас
ние пък сме в неделя на 30ти юни. Simple Smile  dazzler1
аз взех на българия еър - 470лв на човек.
Цитат
павчето , нашите билети бяха по 75 паунда, на 7ми ред (от сцената навътре). Залата не е толкова голяма и си мисля, че отвсякъде би се виждало добре!  Peace
Нашият концерт е на Уембли #Crazy, по 108 паунда бяха

Нашият концерт също е на Уембли. Вашата дата е допълнително пусната. Първоначално датите за Уембли бяха 29 и 30 юни. След като билетите свършиха 5 часа след предварителната продажба обявиха трета дата 2ри юли. Сега явно са добавили и 5ти. Нашите билети (за членове на фен клуба) са по 89 паунда.
75 паунда бяха билетите за мюзикъла Цар Лъв, не за концерта на Р.У.

Относно предвижването от Хийтроу: от терминал 4, освен влаковете до гара Падингтън, може да се ползва тъмно синята линия на метрото- Пикадили Лайн: http://pl.wikipedia.org/wiki/Piccadilly_Line
http://www.metro2.ztm.waw.pl/download/schematy/underground_map.jpg

http://usitcolours.bg/bg/letishte-london-lhr-letishte-hijtrou-lo … port/articles/56/

Общи условия

Активация на акаунт