Лондон - 4

• 76 347
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
сега виждам че кацаме на термина 4, а картата дава метрото да тръгва от термина 1(което си е далечко), имате ли представа от терминал 4 какво има като транспорт? newsm78

Пикадили лайн минава през терминали 1, 2, 3, 4 и 5.

Дали може да се вярва на истинността на билетите за различните атракции по ebay?

Имай предвид, че който и да продава билета в ebay той трябва да има някаква печалба. Така че първо провери дали ако директно си купиш билета от центъра за билети на самата атракция няма да е по-евтино. А и имай едно на ум за тези билети - за коя дата са, дали са поименни, дали ще пристигнат на време и т.н.

# 271
  • Варна
Момичета, много ще се радвам ако можете да ми помогнете с инфо.
Прибирам се за БГ и нямам време да проучвам транспорта в Лондон.
От ЖП гара Waterloo до летище Лутан как да се предвижа, като не ми се иска да влизам в метрото.
Разбрах че с автобус 507 или 211 мога да отида до Виктория .
От там какво мога да взема за Лутан летище.
И друго ще пътувам с Уизеар, на кой терминал излитат самолетите за БГ.
Благодаря ви предварително.  bouquet

# 272
ивка27, щом не искаш метро, от Waterloo хващаш автобус 507 до Виктория.
От Виктория автобус 757 на Greenline или автобусите на Easybus.

# 273
  • Варна
Благодаря ти много.
Така ще направя.  bouquet
А като пристигна на летището, как да се ориентирам на кой терминал да отида.
Аз съм си запазила билет по интернет и си нямам представа  Embarassed
Като идвах  към Лпндон слязох на Хитроу и едва се оправих .
Там трябва ли да търся транспорт до терминала ,
Аз не знам и на кой терминал тръгва самолета. Sick

# 274
Благодаря ти много.
Така ще направя.  bouquet
А като пристигна на летището, как да се ориентирам на кой терминал да отида.
Аз съм си запазила билет по интернет и си нямам представа  Embarassed
Като идвах  към Лпндон слязох на Хитроу и едва се оправих .
Там трябва ли да търся транспорт до терминала ,
Аз не знам и на кой терминал тръгва самолета. Sick

Е, Лутън е много далеч от Хитроу. Няма да се объркаш. Слизаш от автобуса и влизаш в залата за заминаващи. Гледаш на кое гише обработват твоя полет. И след това пеша до гейта.
Спокойно.

# 275
  • София
ние пък сме в неделя на 30ти юни. Simple Smile  dazzler1
Аз обаче още не съм взела самолетни билети за тогава. Чакам да паднат малко цените на Уиз от Бургас.
аз взех на българия еър - 470лв на човек.

missmarina мисля да се спра на района на Ръсел скуеър, защото има спирка на метрото от летището. цената на Президент е 123евро на стая със закуска. newsm78

Сега може и да е по толкова, аз съм резервирала и платила в началото на януари по 90 евро стая със закуска. Мисля, че няма да сбъркаш с Ръсел скуеър, точно до Британския музей, близо до Оксфорд стрийт, Британската библиотека, гара Панкрас, а и една от линиите на хоп-он-хоп-оф автобусите тръгва от там. Peace
На Хийтроу мога ли да си заредя Ойстер-а. На Терминал 4.

# 276
Здравейте,
и нашето пътуване наближава. Решихме, че от Лутън до Лондон ще ползваме влак - първо в час пик сигурно е по-бързо от автобуса, а и да можем през деня да ползваме за музеите и атракциите 2 в 1. Питането ми е от летището какъв автобус да хвана до Luton Airport Parkway от където е влака? На летището си купувам билет за автобуса или в самия автобус и какви пари горе-долу е? А билет за влака може ли от летището или на самата гара се купува? Ако го купя на място цената нали е същата която ми дава сайта (http://www.nationalrail.co.uk/)

Ойстер карта мога ли да купя на летището или като пристигна в Лондон на първата станция  на метрото мога да си взема?

Благодаря предварително!

# 277
павчето -
Дъщеря ми сме я водили в 2 аквариума (Мюнхен и Барселона) и не се впечатли особенно виж за увеселителния парк(Барселона -Тибидабо ) не спира да говори и иска пак да ходим.Та от моя опит може да си спестиш  парите за Аквариума.Иначе тя много се впечтлява и от Музеи на науката и техниката -не очаквахме да й е толкоз интересно.Когато бяхме на изборените ,места тя бе на 4 г.и 5г.
Дано съм била полезна.
За Цар лъв -сцената  се вижда от цялата зала добре, но ако е след средата на залата е доста дале4е и хората изглеждат като кукли.Съветвам те билетите да са за места около средата на залата не по-далече.

# 278
Zoia_Alex,благодаря от сърце за отговора,ако решим да вземем комбинирани билети,Аквариум,Мадам Тюсо и още нещо на сметка,ще убием времето,но и за увеселителните паркове,ако намерим още по-евтини ,там ще е.

Благодаря и на другите момичета за отговорите,прииемам и други съвети,за Лего ланд не чух нищо и музея на играчките.

Усмихнат ден!!!

# 279
Питането ми е от летището какъв автобус да хвана до Luton Airport Parkway от където е влака?!

Има шатъл от летището до гарата.

# 280
Sunny76, а до коя гара ще хващате влака? Защото ако е  до Виктория се прехвърля, по-скоро влакът е до гара Ст. Панкрас и после с метро. И ние обмисляхме влака, но това прехвърляне ни възпира, а сме чак до Западен Кенсингтън.

# 281
  • След завоя в дясно
Лего ланд си заслужава, но имай предвид че е извън Лондон и трябва да се отдели един ден за да се разгледа добре.
Тези двата са в Лондон:
http://www.chessington.com/
http://www.thorpepark.com/

# 282
Момичета, чудя се дали в wizz air  имам право на дамска чанта, освен т. нар. "малък ръчен багаж" .
.

# 283
Момичета, чудя се дали в wizz air  имам право на дамска чанта, освен т. нар. "малък ръчен багаж" .
.

Дамската чанта, трябва да е в ръчния багаж. Или поне да има място да се прибере там.

# 284
Sunny76, а до коя гара ще хващате влака? Защото ако е  до Виктория се прехвърля, по-скоро влакът е до гара Ст. Панкрас и после с метро. И ние обмисляхме влака, но това прехвърляне ни възпира, а сме чак до Западен Кенсингтън.

До West Hampsted мисля да пътуваме и от там ще се прехвърлим на метрото. Дава ми че от там вече съм в зона 1-2 на метрото. Както казах идеята е да ползваме после билетите 2 в 1. За времето което пристигаме Изибъс ми дава цена 12 лири на човек, влакът е 14 лири. За тези 2 лири повече после ще спестим 30 лири от Мадам Тюсо и 20 лири от аквариума, а ако времето е хубаво и 20 лири от Окото. Така че даже и с прекачване ми се струва изгодно.

Пак не разбрах обаче от къде трябва да си купя билет за автобуса до гарата.

А някой знае ли на Лутън мога ли от летището да купЯ Лондон пас за следващия ден?

И още едно питане - В колко трябва да хвана Изибъс от Marble Arch до Лутън? Полета ни е в 21,55.  18.40 ч. ако вземем автобус дали е ОК?

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 20:57 от Sunny76

Общи условия

Активация на акаунт