Лондон - 4

• 76 334
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря, но ние няма да сме в хотел. Не знам мога ли да вляза в някой само за карти Simple Smile

# 301
Безплатни карти има и по спирките на метрото.

# 302
Здравейте,ние летим на 2,5 до 9,5  от Пловдив до Станстед-много четох ,много мислих и най-голям проблем ще се окаже спането-кой е най-добрия и евтин съответно вариант за една седмица и от кой сайт е най-сигурно да се резервира Намерих в gloveler.bg за 205евро,но нещо ми се вижда съмнително евтино,ако някой е резервирал от там моля да сподели-приемам и всякакви други съвети.Благодаря.

# 303
  • София
Здравейте, прочетох предишните теми, но много малко е коментирано разглеждането на града с хоп-он хоп-оф автобусите. Ние ще сме само 5 дни в Лондон и смятаме първите два дни да се възползваме от тях. Бих искала да е с билет за 48 часа и да включва и корабче до Гринуич. Намерих няколко фирми и ми се ще някой пробвал да сподели - с коя компания и какво включва. На първа страница има линк на Ориджинъл Тур, но е само за 24 часа, въпреки, че едната от линиите тръгва почти до хотела ни на Ръсел Скуеър и ще ни е доста удобно, пък и автобус 188 от Гринуич спира там. Иска ни се да обикаляме с тези бусове, да слизаме, където решим и пак да се качваме и двата дни, а не да ходим навсякъде с градския транспорт. Благодаря.
Здравейте,ние летим на 2,5 до 9,5  от Пловдив до Станстед-много четох ,много мислих и най-голям проблем ще се окаже спането-кой е най-добрия и евтин съответно вариант за една седмица и от кой сайт е най-сигурно да се резервира Намерих в gloveler.bg за 205евро,но нещо ми се вижда съмнително евтино,ако някой е резервирал от там моля да сподели-приемам и всякакви други съвети.Благодаря.
Ние си харесахме хотел и направихме резервацията през агенция, самолетните билети също. Спането в Лондон си е скъпо, особено в центъра. Доста от евтините оферти са с лоши отзиви, хостели с обща баня и пр.

# 304
Прочела съм всички стари теми, но пак имам въпрос.
За атракциите 2 в 1 -  задължително ли трябва да сме пътували с влак и да имаме билет от този влак,за да си вземем брошурка от гарите.Разбрах че брошурките са безплатни,добре,значи вземаме си,но при атракцията искат ли билет от влак?
В старите теми някой казва може без билет, друг казва - не, искат да имаш билет от влак.
Пак някой казва- трябва да си закупил седмична карта примерно , но от жп гара, а не от метростанция,тогава важат тия 2 в 1 -2 човека с един билет за атракция.
Но ако е така, как пък да отида до някоя гара и да си купя оттам седмичната карта?Да купувач първо единичен билет...Не знам.
Моля ако някой скоро е ходил и е ползвал тия 2 в 1 да каже ,че да разбера най-накрая кое е вярно.

# 305
Здравейте, прочетох предишните теми, но много малко е коментирано разглеждането на града с хоп-он хоп-оф автобусите. Ние ще сме само 5 дни в Лондон и смятаме първите два дни да се възползваме от тях. Бих искала да е с билет за 48 часа и да включва и корабче до Гринуич. Намерих няколко фирми и ми се ще някой пробвал да сподели - с коя компания и какво включва. На първа страница има линк на Ориджинъл Тур, но е само за 24 часа, въпреки, че едната от линиите тръгва почти до хотела ни на Ръсел Скуеър и ще ни е доста удобно, пък и автобус 188 от Гринуич спира там. Иска ни се да обикаляме с тези бусове, да слизаме, където решим и пак да се качваме и двата дни, а не да ходим навсякъде с градския транспорт. Благодаря.

Ползвахме такъв автобус преди 4 години. За нас цената е висока, но напълно си заслужава. Освен, че те развежда по всички забележителности, в него получаваш  информация за всяка от тях. От горния етаж стават страхотни снимки, които иначе не можеш да направиш, просто, защото като пешеходец никога нямаш тази видимост към града. Пътуване с корабче до Гринуич /задължително!/ също е включено в цената. Времето от 24 часа наистина се оказва недостатъчно, особено предвид работното им време. Доколкото си спомням, приключват в 17,30 или 18.00 часа. А като съм разглеждала офертите , съм останала с впечатлението, че опция 48 часа на цената на еднодневен билет /25 паунда, когато ние си купувахме/ се предлага само през зимния сезон, когато не е много-много за пътуване и клиентите им явно значително намаляват. Все пак, можеш да се поровиш и ти пожелавам да намериш най-доброто и изгодното. Ако ли не - предварителното купуване на билети, според мен, е излишно. Предлагат ги на всеки ъгъл и сякаш е най-добре на място да си изберете.

# 306
Ето тук видях и за 48 часа, но не съм чела в детайли

http://www.bigbustours.com/eng/london/custompage.aspx?id=london_ … g_tour&gclid=

# 307
Прочела съм всички стари теми, но пак имам въпрос.
За атракциите 2 в 1 -  задължително ли трябва да сме пътували с влак и да имаме билет от този влак,за да си вземем брошурка от гарите.Разбрах че брошурките са безплатни,добре,значи вземаме си,но при атракцията искат ли билет от влак?  За да си вземете самата брошура, не ви трябва билет. Билетите ги показвате на касата на атракцията, която ще посетите, заедно с брошурата.
В старите теми някой казва може без билет, друг казва - не, искат да имаш билет от влак.
Пак някой казва- трябва да си закупил седмична карта примерно , но от жп гара, а не от метростанция,тогава важат тия 2 в 1 -2 човека с един билет за атракция.  Офертата важи и с билет, и със седмична карта, но хартиена, а не на Ойстер.
Но ако е така, как пък да отида до някоя гара и да си купя оттам седмичната карта?Да купувач първо единичен билет...Не знам.  Какъв транспорт ще използвате от летището до центъра?
Моля ако някой скоро е ходил и е ползвал тия 2 в 1 да каже ,че да разбера най-накрая кое е вярно.

# 308
  • София
За посещаващите Хемптън Корт тези дни
http://www.hrp.org.uk/HamptonCourtPalace/WhatsOn/easterathamptoncourtpalace

# 309
Aia', благодаря ти за разясненията!

От летище Лутън с easybus.
Щом седмична хартиена карта важи за офертите 2 в 1 ,това е добре,да не купувам билет за влак.
Аз мисля да си взема седмична, а на детето всеки ден карта.И някъде тук бях чела че можело и да се купят примерно 5 карти за 5 дни-детски, а да не се разкарваме всеки ден да й купуваме карта.Но дали наистина е така?
Но значи трябва седмичната ми карта да е хартиена както казваш,добре, ето това също не ми беше ясно.

# 310
mandy2, ако от Лутън слезете на Виктория, купуваш твоята седмична карта и дневните карти на детето от гарата, а не долу от метрото.

# 311
Може би наистина това е вариант,но билетите ни са резервирани до marble arch, /близо е хотела/,затова така направих. Цените на билетите ги гледах че са еднакви до Виктория или до друга спирка на изи бъса, но да не би да направят проблем че не слизаме на спирката която сме резервирали, а на друга.
А и за навръщане тук питах може ли да се качим от Виктория , а не от нашата спирка,ей това не знам дали е възможно.Тъй като обмислях последния ден да оставим багажа на Виктория, да се разходим  и ще е по-удобно от там да го хванем буса.

# 312
  • Варна
Аз пак да питам Embarassed
За три четери часа какво мога да разгледам около Виктория, без да ползвам транспорт.
Защото ще имам време и ме се иска да си оставя багажа и да разгледам.
А на близо има ли и търговска улица и ако да, коя е.  bouquet

# 313
Точно до Виктория е Бъкингам, можеш да отидеш да го видиш.
Магазини има на Victoria st.

# 314
Здравейте!
Ще задам и аз един въпрос-малко тъп, вероятно, може да ми се смеете Embarassed
Бихте ли ми казали с какви финанси трябва да разполагам за 3-дневно посещение на Лондон.
Включвам транспорт от Гетуик до центъра, билетчета за метро, 1-2 забележителности отвътре и храна от супермаркета.Приблизително, защото трябва да обменя парите.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт