Проблеми с бъбреците, пикочните пътища и пикочен мехур - 24

• 83 043
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
На 22.10.13 г., от 19.00 часа в НДК ще има благотворителен концерт на Михаил Белчев в подкрепа на деца със бъбречни заболявания

# 616
На 22.10.13 г., от 19.00 часа в НДК ще има благотворителен концерт на Михаил Белчев в подкрепа на деца със бъбречни заболявания

Moже ли малко повече информация?
Зала, от къде билети и т.н.

# 617
  • София

Moже ли малко повече информация?
Зала, от къде билети и т.н.

И аз моля за същото. Simple Smile

# 618
Зала 6 . Билети се продават в билетен център на НДК.

# 619
Това е този вторник , които идва и ще е страхотно

# 620
Добро утро на синът ми миналата седмица му направиха цветна снимка и цистография и се оказа,че трябва да се оперира сега е на 1г и 4 месеца,миналата година му правиха пак,но беше на 3 месеца и доктор Минова беше много обнадеждена,че ще го израсте този проблем,а всъщност диагнозата ни е мугауретер на лявото бъбрече,но за жалост не се получи така,хубавото е поне,че не задържа урина,пишка много хубаво и обилно да не чуе дявола,но мен ме притеснява самата операция,моля ви за мнение,ако има някой с такава диагноза,че ще се побъркам от притеснение Sad ooooh!   .

# 621
  • София
Зала 6 . Билети се продават в билетен център на НДК.

Благодаря!   bouquet

# 622
kreizito_86, не може ли да се посъветваш с още лекари, д-р Пеев например, той е склонен доста да изчаква с операциите, а и всъщност е един от добрите хирурзи, ако все пак се наложи.

# 623
  • София
kreizito_86, детенцето е малко, но опитвали ли сте с алтернативна медицина, хомеопатични средства, билки.....? Има един много добър хомеопат в София. При него идват от цяла България хора. Приема в една аптека в Младост или  Мусагеница, не знам точно.Но мога да попитам и да пиша допълнително.

# 624
Ами до колкото знам нашата докторка го е обсъдила с другите доктори,ами не не сме опитвали с нищо освен,че пием Суметролим от 3 месечна възраст по предписание на докторката и даже миналата седмица я питах да го продължаваме ли и тя ми каза да,ще се спира след операцията!ОФ не знам и аз какво да права,ще се побъркам вече,но се замислям и аз за второ мнение,но трябва ли пак да му се правят тази цветна снимка и цистографията,че хич не искам пак да го мъчат или пък само да ги покажа,защото те са си у мен!Приемам съвети от вас момичета,защото само сред вас намирам доза успокоение Hug .

# 625
Хомеопатията няма как да помогне на мегауретера, но все пак ако можеш се консултирай и ти с други уролози.
Сцинтиграфия правили ли сте? При нас много държаха на това изследване.
Синът ми също е с мегауретер, но ние чакаме. Разбира се, има случаи за операция, не съм лекар, за да поставям диагнози.

# 626
Ами до колкото знам нашата докторка го е обсъдила с другите доктори,ами не не сме опитвали с нищо освен,че пием Суметролим от 3 месечна възраст по предписание на докторката и даже миналата седмица я питах да го продължаваме ли и тя ми каза да,ще се спира след операцията!ОФ не знам и аз какво да права,ще се побъркам вече,но се замислям и аз за второ мнение,но трябва ли пак да му се правят тази цветна снимка и цистографията,че хич не искам пак да го мъчат или пък само да ги покажа,защото те са си у мен!Приемам съвети от вас момичета,защото само сред вас намирам доза успокоение Hug .
направете си и втора консултация. Ще покажеш само снимките не е необходимо да правите нови изследвания.

# 627
по-добре повече изследвания и мнения, отколкото операция

# 628
  • София
И моето малко дете е с мегауретер. Не сме правили операция, въпреки, че имаше лекари в България, които твърдяха, че без операция ще загуби единия бъбрек. Потърси друго мнение. Поне още едно. Най-лесно се реже...

# 629
И моето малко дете е с мегауретер. Не сме правили операция, въпреки, че имаше лекари в България, които твърдяха, че без операция ще загуби единия бъбрек. Потърси друго мнение. Поне още едно. Най-лесно се реже...
Peace
и ние бяхме с 2 мегауретера, и хидроневроза, израстна ги....наистина най-лесно се реже, понякога си мисля, че в Бг друго не практикуват

Общи условия

Активация на акаунт