Спогодбата за набиране на стройтелни работници от България за Израел!!!

• 36 421
  • 227
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! на всички.пожелавам ви много здраве,щастие,лични успехи както и късмет в работата на съпрузите ви.пожелавам успех в работата на  mai57or също и на Toni  bg

# 106
за нищо ире Simple Smile дано съм бил полезен  Simple Smile
за много години на всички във форума Hug

# 107
не знам момичета след като гледах предаването "ТАЗИ СУТРИН" направо се отчаях още повече,мисля че го няма смисъла да звъня насам - натам. А и след като там има хора още без работа, едва ли на нас , ще ни обърнат внимание.

# 108
Здравей novata82 не се предавай толкова лесно според мен ще е по добре да звъниш и то навсякъде трябва да си малко по настоятелна мисля че ако ние не им досаждаме няма как да ни обърнат внимание  така или иначе мъжът ти вече е там ти може от тук само да го окуражаваш и да им звъниш на всички които им имаш номерата все някои ще помогне тази сутрин по btv имаше кратък репортаж за забавените им действия дано нещата да потръгнат успех Peace

# 109
  • София
Момичета  стискайте палци и подкрепяйте мъжете си , звънете и досаждайте , мрънкайте където трябва и не трябва само така ще има успех нашата кауза. Наричам го кауза (защото  ММ вече не е там за щастие )и се превърна в такава в момента в който останахме сами без държавна подкрепа.
До колкото разбрах израелския посленник в БГ ще ходи на проверка в Ришон , подготвям и разни документи ,които да пратя  в Меджународния Комитет за защита правата на човека в Хага и дълбоко се надявам поне от там да получим подкрепа .
Ако мога с нещо да съм полезна оставам на ваше разположение. Hug Hug Hug Hug

# 110
билянита и павли.81 много ви се възхищавам на упоритостта ви,аз като съм нерешителна само ще следя какво пишете във форума и ще чакам нещо да се промени, а и ММ вече не се оплаква толкова,сигурно вече свикна с мизерията.Нещо спомена че в понеделник ще се срещат хора от нашето и израелското правителство, нещо такова не разбрах точно, и да изчакам да не се обаждам никъде и да видим какво ще решение ще вземат. Вие ако знаете нещо по въпроса,ще съм ви много благодарна ако ми разясните. Пожелавам успех на всички.

# 111
  • София
Здравейте на всички , тъй като аз вече нямам познати в Ришон и нямам никаква информация какво става и дали става нещо там ще помоля някой да сподели има ли нещо ново. До колкото разбрах този лагер трябва да бъде съборен и на негово място да се изникне поредната сграда , но кога ще започне събарянето не се знае. лошото е че този лагер не е единствения такъв в Израел а и както ТОНИ написа там явно нещата стават със скороста на костенурка , остава ни само да стискаме палци и да чакаме (за съжаление усилията ни май не доведожа до желания резултат поне за сега). Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

# 112
Здравейте!ММ ще пътува на 14 в понеделник.след няколко обаждания от негова страна на вече известните ни номера му бе обещано че пътуващата в понеделник група от 60 души няма да попаднат в този лагер. надявам се да е така  Praynig имаме познат който беше в някакви бунгала но само за ден и сега е в редовна квартира и работа в завод засега това е всичко което знам чао  Peace

# 113
  • София
pavli.81 стискам палци всичко при вас да е наред , дано имате късмет.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 114
pavli.81 дано твоя мъж наистина не попадне при моя, защото моят още е там и не вярвам да го преместят.Правят им някакви проверки и посещения от разни институции,но засега само това.
Успех на всички.

# 115
Здравейте!Мерси bilqnita  за ЛС да вярно колкото бях нервна преди това толкова сега ми е кофти преди малко се върнах от София и чакам да ми се обади ама то на пук всяка минута ми се струва час  Cry ММ ще работи в фирма СТОН и ще е в някакво селце нещо от рода на пата тиква или нещо подобно  засега това е от мен още веднъж мерси и успех на всички Peace

# 116
Здравейте пак съм аз и ММ е в бунгалата с още няколко души...................

# 117
  • София
pavli.81 много съжалявам скъпа , в лагера в Ришон ли е или на друго мясти?

# 118
Здравей не знам в кой град или село са ако може някой да ми даде телефона на българското посолство в израел

# 119
  • София
009723 6961361,0097236961378,0097236961379  това са телефоните на посолството ни в Тел Авив намира се на LEONARDO DAVINCHI STREET 21 -64733 .

Общи условия

Активация на акаунт