Спогодбата за набиране на стройтелни работници от България за Израел!!!

• 36 429
  • 227
  •   1
Отговори
# 120
МЕРСИ успяхме да се видим по скайпа да в РИШОН са 30 души от вчера на мене всички госпожи на които звъня от вчера ми казаха че този лагер ще се събаря до дни и на тях хората които им донесли храна пари и посуда са казали че до 3-4 дни лагера ще се събаря така че до тогава трябва да са преместени надявам се и тази фирма стон всъщност е нещо като бюро по труда и излиза че още нямат работодател това е за сега след като го видях съм по спокойна Hug

# 121
павли много съжалявам ,че след толкова обещания мъжът ти е попаднал в този лагер,навсякъде по интернет чета ,че до 18 януари ще изместят всички хора от там и този лагер ще бъде разрушен,и ММ каза че са им обещали до петък да ги изместят,дано да ги изместят.

# 122
  • София
Момичета не знам какво да кажа , имам усещането че целия свят ни е обърнал гръб , всичките ни усилия някак отидоха на вятъра. Към която и институция да съм се обърнала получавам само празни обещания и думите "спокойно всичко ще се подреди" просто стискам палци и се моля за всички там. Praynig Praynig Praynig Praynig

# 123
момичета много съм щастлива утре ще местят мм в телавив и исках да го споделя и с вас дано преместят всички от там пожелавам успех на всички.

# 124
Здравейте момичета наистина има раздвижване в лагера в Ришон с ММ се виждаме всеки ден по скайпа и се чуваме по телефона в момента няколко работодателя проявяват интерес към тях и те какво да правят избират си работата ММ има няколко различни предложения за което благодаря и на Тони и в момента е в нещо като размисъл но момичета спокойно това което научавам от него е че му се вижда края може би накъсано след почивните дни а когато звънях до израелското посолство наистина взеха мерки и изпратиха някаква консулска при тях желая успех на всички и добри условия на труд засега чао момичета  Peace

# 125
newsm78Привет съфорумци!Благодаря на пишещите тук ,за споделената информация по темата ,която е тема на ежедневието и на моето семеиство в този момент.Сина ми С.Ш. замина с групата на 14 януари т.г. и се обади,че е настанен във временен лагер Ришон,но връзката прекъсна и единствено от тук научавам по нещо!Моля всички,имащи някаква информация,да споделят наистина ли е ликвидиран лагера Ришон,както и настанени ли са хората при работодатели...и каквато и да е информация относно тази група!?Благодаря предварително! newsm78

# 126
Здравейте!по последна информация която имам от ММ всички от лагера в Ришон са преместени ММ е бил в последната груба от 8 души които са преместени в някакво селце на около 100 километра от Ришон от кратките ни разговори по скайпа разбрах че вече работят и нещата постепенно си идват по местата скоро очакват да им пуснат интернет и цифрова телевизия всички в неговата група са добре ако някой има нужда от пари му се дава аванс ........ами общо взето това е от мен засега чао и успех на всички Hug

# 127
 Simple SmileБлагодаря сърдечно на pavli.81 Hug и желая на всички тук и близките успешни
дни,късмет и бъдещи приятни новини!Признателност на сайта,създателите на темата
и всички отзивчиви,добри хора,споделящи информация! АМИН!

# 128
  • София
Здравейте дами , радвам се на добрите новини , които pavli.81 споделя.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug молитвите ни бяха чути. дано от тук на татък добрите новини станат ежедневие. Имате ли познати настанени в Бет Шемеш?
От мен хубав ден и успех на всички. Hug Hug Hug Hug

# 129
Добри новини и от мен. Моят мъж и неговата група от 8 човека също вече не са в лагера в Ришон.

Спокойствие на всички Ви желания, дано вече си пишем по добри поводи!
 Hug Peace

# 130
  • София
 Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party страшно много се радвам на тези промени.

# 131
здравейте на всички аз също искам да споделя че мм е преместен в телавив много се радвам за всички че нещата се подредиха за лагера в ришон нямам информация но се надявам да са го разрушили дано от сега нататък всичко да бъде наред и да си споделяме само хубави неща

# 132
Здравейте момичета!Радвам се че при всички вече всичко е наред ММ е на квартира в Кфар Йона условията им за живот са добри времето при тях е топло за разлика от нас Laughing и работата е поносима е малко скъпичко им идва храната но по добре това отколкото фургоните Wink общо взето добре са сега при тези условия им остава само да си почиват и да имат сили за работа. това беше от мен за сега чао  bouquet

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 12:20 от pavli.81

# 133
 PeaceПривет на всички!Разбрах,че синът ми С.Ш.е разпределен и работи в гр.Нетания
и скоро ще имат интернет.Ако споделящите тук, имат близки в Нетания
и имат каквато и да е информация за работодателя и условията на живот там,
моля да споделят!?Успех ви желая! Hug

# 134
в натания фирмата в която работа "димрии" знам че започна голям обект но това е доста далече от мен .ако не бързаш мога да провера дали има бг там.но поне едно име напиши Grinning

Общи условия

Активация на акаунт