Спогодбата за набиране на стройтелни работници от България за Израел!!!

• 36 439
  • 227
  •   1
Отговори
# 135
 Simple SmileПривет TONI_766 ! Благодарност ,че се отзова на моето питане ooooh!!
Синът ми се казва Светлин Драгомиров Шишков ,от гр.Ботевград.
 Замина с групата на 14 януари т.г.
По човешки приятно е,че има хора като теб,
които се отзовават!!!Желая ти здраве,успех и късмет  Peaceвъв всичко!
Ако някога и аз мога да съм полезен с нещо-пиши Peace!?Драго

# 136
съжалявам, не е в нашата фирма там,поне така ми каза началника при който работих преди и го командироваха там.

# 137
zelin в Нетания ли работи твоят съпруг.Името на фирмата знаеш ли?Аз живея в Нетания ,но работя  в друг град.

# 138
Здравеите,моя мъж е в кв.на Телавиф/така им казват/Но квартирата в която са настанени ужким времено/вече2 месец/спи в коридора.Как да му помогна към кого да се обарна.

# 139
# 140
Здравеите,моя мъж е в кв.на Телавиф/така им казват/Но квартирата в която са настанени ужким времено/вече2 месец/спи в коридора.Как да му помогна към кого да се обарна.
Нека се обади на този телефон 1700707889, при пристигане тук ни раздадоха листчета с този телефон и ни казаха, че това е гореща телефонна линия на български език.Не ми се е налагало да звъня.Дано му помогнат.

# 141
  • Пловдив
Здравейте на всички пишещи в тази тема. Имам питане и молба.
Как става заминаването за Израел? Къде се подават документи?
Ако не е удобно да се пише в самия форум, моля да ми изпратите информация на лични съобщения.
Става въпрос за брат ми, който работи в строителството. От известно време има проблеми да си намери работа в Германия, там разни турци и сърби само го лъжат. Ама то е така, като не знае грам немски.Та ви моля за помощ. Благодаря на всички предварително.

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 12:19 от dundi73

# 142
дунди иди в бюрото по труда там дет живееш и  те ще ти обяснат подробно.и му кажи да почва да учи еврит Grinning

# 143
  • София
dundi73: Отива в Бюрото по Труда по адрес на регистрация и там разговаря със служителя отговарящ за информацията по тази спогодба , записват го и след определено време му се обаждат за насрочване на практически тест тук в София След около 10 -15 дни му се обаждат да му кажат дали е одобрен или не . Получава набор от документи , които трябва в определен срок да подаде в Агенцията по заетостта ( формуляр за виза , медицинско за работа за чужбина което се прави в определени клиники и е доста скъпо , свидетелство за съдимост , копие от задграничен паспорт и не помня какво друго.
След като подаде документите в АЗ има информационна среща на насрочена от АЗ дата тук в София( пълна загуба на време) и так ви казват горе долу за кога се предвиждат групи за пътуване. Като се има в предвид че почти до деня на полета не е сигурно дали имат виза или не , а трябва да се купи билет от определено място тук в София и така. Има доста не известни , ММ получи договора си на летището 2 часа преди полета.
Преди да го пратите там се информирай подробно , прочети всичко написано тук и черпи инфо от кудето намериш. Нещата не са толкова розови колкото АЗ ще обясни и обещае.
Успех дано съм била полезна. Peace Peace Peace Peace

# 144
  • Пловдив
Благодаря за информацията, ще се пробва, че сега е като клошар в Германия - без работа, без пари, без квартира ...

# 145
На 0893 404040 можеш да получиш информация за работа в Израел.

# 146
по наше време беха по подредени нещата, нищо че тия в бюрото по труда немат идея за какво говорят. при нас се изискаваше стаж доказан или образование със стаж.всичко беше ок само дет ни отложиха полета с 10 дни заради атентата.

# 147
Във фирмата, в която работя се търсят кофражисти и арматуристи.Ще се започва нов обект.Ако някой желае да си смени фирмата може да ме потърси на лични.Мога да съдействам.Мога да гарантирам добри условия за живот и редовно заплащане. 

# 148
  • добрич
Здравейте,съпругът ми си подаде  документите и сега ще чакаме да се обадят за изпита в София,та въпроса ми кога се правят тези изпити,че нещо в бюрото не били сигурни кога ще се проведат?

# 149
TONI_766 moje li da te popitam .....dokolkoto razbrax ti si faiansadjia ....vaprosa mi e ti kato tragna ot BG vzemali si niakakav dreben instryment kato mistria malama6ka

Общи условия

Активация на акаунт