90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 271
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте и от мен смятам да се присъединя към вашия клуб,но имам някои въпроси : запазват ли се свалените килограми след като приключи  режима и се мине на нормално хранене(и минава ли се на такова-смесено),до колко е вреден този хранителен режим защото чета, че съветвате да се отиде на лекар преди да се започне, има ли захранване след приключване на диетата?Май много станаха въпросите,ще ме извините,но преди време свалих 10 кг с дюкан и след това си ги върнах с горница(вината си е моя де не спазих захранването)

# 421
  • София
Здравейте и от мен смятам да се присъединя към вашия клуб,но имам някои въпроси : запазват ли се свалените килограми след като приключи  режима и се мине на нормално хранене(и минава ли се на такова-смесено),до колко е вреден този хранителен режим защото чета, че съветвате да се отиде на лекар преди да се започне, има ли захранване след приключване на диетата?Май много станаха въпросите,ще ме извините,но преди време свалих 10 кг с дюкан и след това си ги върнах с горница(вината си е моя де не спазих захранването)

Няма нормално хранене, когато си с наднормено тегло и си склонна към надебеляване. И няма диета, с която да отслабнеш и после да ядеш всичко и пак да си слаба.
Режимът, защото 90ДД не е диета, а режим на хранене - по никакъв начин не може да бъде наречен вреден, просто защото не се изключват никакви храни, а просто се яде разделно.
Прави се 90 дни режим и 90 дни почивка, които си имат правила.
След това какво ще правиш е въпрос на лична преценка и решение.

# 422
Благодаря за бързия отговор .На мен ми е ясно че не се храня правилно щом съм с наднормено тегло Embarassed явно не съм попитала правилно.Въпроса ми беще след като минат 90 дни на режим и 90 дни на почивка,ако съм свалила желаните килограми,какво да правя за да ги запазя.

# 423
Добър  вечер дами.
Аз днес толкова се зарадвах като видях 77 НА КАНТАРА   bouquet
ЗНАЧИ ДО ТУК 30 ДНИ 8 КГ  newsm44 newsm44 newsm44

# 424
  • София
Благодаря за бързия отговор .На мен ми е ясно че не се храня правилно щом съм с наднормено тегло Embarassed явно не съм попитала правилно.Въпроса ми беще след като минат 90 дни на режим и 90 дни на почивка,ако съм свалила желаните килограми,какво да правя за да ги запазя.

Не се връщаш към старите навици, нито към т.нар нормално хранене. Защото пак ще надебелееш. Просто приемаш, че за да си с нормално тегло трябва да следиш какво ядеш и да се ограничаваш цял живот.
В другия случай просто цял живот си на диета.  Simple Smile

# 425
# 426
Здравейте ,отдавна не ви бях чела и днес си наваксах .Имам един въпрос -гледам че всички имате 3 хранения на ден аз да си кажа честно ги правя повече като спазвам интервалите за определените дни . Хем не се чувствам зверски гладна и нямам проблем със свалянето на килограми.Грешка ли е това.

# 427
Здравейте ,отдавна не ви бях чела и днес си наваксах .Имам един въпрос -гледам че всички имате 3 хранения на ден аз да си кажа честно ги правя повече като спазвам интервалите за определените дни . Хем не се чувствам зверски гладна и нямам проблем със свалянето на килограми.Грешка ли е това.

Но иначее сваляш така ли?

# 428
Да засега съм -5 .но аз не мога да рискувам имам много лекарства за пиене ,а  на гладно не става.

# 429
Да засега съм -5 .но аз не мога да рискувам имам много лекарства за пиене ,а  на гладно не става.

-5 за колко време...Да здравето е на 1 во място ...какви хапчета пиеш ,ако не е тайна

# 430
Аз съм на режима от 9 .11 и имам много свалени см от обиколката на ръцете и талията и съм много доволна.Пия лекарства за емболията ,асма и обезболяващи за ръката .

# 431
Аз съм на режима от 9 .11 и имам много свалени см от обиколката на ръцете и талията и съм много доволна.Пия лекарства за емболията ,асма и обезболяващи за ръката .

щом е такова положението пий си лекарствата и не се тревожи за режима.5 кг е доста добре за почти месец.Всеки организъм е различен.При теб задълже се пият лекарствата с храна ,така че се съобрази 1 во със здравето си.Казвам го като медицинско лице.

# 432
Благодаря ,аз съм доволна от постигнатия резултат .Искам да попитам дали мога да не правя воден ден и дали да продължа с белтъчен или 2 плодови да направя.

# 433
Благодаря ,аз съм доволна от постигнатия резултат .Искам да попитам дали мога да не правя воден ден и дали да продължа с белтъчен или 2 плодови да направя.

чисто медицински пропускай го водния,по добре плодов,за тези лекарства не трябва глад.знаеш го

# 434
  • Pleven, Bulgaria
Според мен при това положение не е проблем да не правиш воден.Продължавай с белтъчен

Общи условия

Активация на акаунт