Малко странно питане, но все пак да го задам....

• 9 692
  • 134
  •   1
Отговори
# 120
Хепи куин, моите уважения, но звучиш инфантилно.
Сори, мое мнение, но от всичко, което изчетох последните две страници, останах с такова впечатление.

Защо инфантилно? Тя - намерила е начин да управлява емоциите си така добре, гледам - управлява и тези на мъжете. Това ми изглежда като много добър самоконтрол. Поставя си цели, постига ги... добре знае какво иска. Идва и отвътре. Всеки има начин да намери себе си.

Аз това не го умея, като гледам и авторката на темата се е залутала в емоции, разума не я води, ... чак малко на паника я избива.

Аз си взимам мъничко пример от HAPPY_QUEEN.

Ани, к'во стана с твоя човек? Почна ли да съжалява вече?

# 121
Ани,мила,не искам да те нападам а просто да погледнеш нещата и от другата страна.
Ти не допускаш ли ,че той знаейки ,че го обичаш да гледа на това като опит за сцена от твоя страна.Да си мисли,че ще ти мине и утре ще се върнеш при него.Доколкото разбрах,няма да ти е за първи път.
За да ти каже "Ти полудя ли?",значи той въобще не се чувства виновен и смята ,че проблема е в теб, а не в него.Как тогава може да очакваш да ти се извинява и оправдава и т.н.
Това само може да ти говори до колко те обича!
Всички тези чувства които изпитваш по добре ги дай на някой който ги заслужава.
Ако си решила да сложиш край,няма никакво значение дали той ще страда или не.

# 122
Aз нека съм инфантилна, но да ми е добре.  Mr. Green
А емоциите на мъжете не мога да ги направлявам (за съжаление  Laughing). Просто като не ми дреме, се увличат.  Wink

# 123
Единствената тактика(поне според мен) е, да се правиш, че не ти пука, дори да е така, и да си намериш друг - клин клин избива Wink
Има един цитат: "Не си давай надежда за нещо, което веднъж се е провалило. Красивото на един момент е, че е кратък.След него идва друг, но споменът остава, защото, ако всичко беше вечно, никога нямаше да е толкова хубаво!"  Peace Хората не се променят  Wink Не вярвай на празни думи и обещания, няма смисъл Simple Smile

# 124
  • Варна
То стигне ли се дотам да се намесват тактики и всевъзможни еквилибристики, за да накараш един мъж да пожелае да те здържи, значи връзката е тотално изчерпана, колкото и да не ви харесва това.

# 125
То стигне ли се дотам да се намесват тактики и всевъзможни еквилибристики, за да накараш един мъж да пожелае да те здържи, значи връзката е тотално изчерпана, колкото и да не ви харесва това.
Абсолютно. Peace

# 126
А недей така, за някои това е най-големият кеф в една връзка и пълно себедоказване като жена. Започват с тактики и всевъзможни еквилибристики още в началото на връзката.  Peace

# 127
  • Варна
Ами..... да им имам кефа, бих казАла!  Laughing

# 128
Авторката, какво стана  със зарязания мъж?
А на теб ще ти мине.

# 129
  • Пловдив
Авторката, какво стана  със зарязания мъж?
А на теб ще ти мине.

Ще отговоря само с тази мисъл " Човек, който наистина те обича, никога няма да те остави да си тръгнеш, независимо колко е трудна ситуацията! "

Пожелавам на всички, които ми писаха и съпричастваха всичко най-хубаво и нека всички ваши мечти станат реалност! От сърце! На мен същото си пожелавам!

# 130
Значи не те е обичал. Може да ти прави услуга като не ти звъни и не напира да се връща. Simple Smile

# 131
  • Пловдив
Значи не те е обичал. Може да ти прави услуга като не ти звъни и не напира да се връща. Simple Smile

Няма нужда да ми се казва, за да напиша последното, значи съм го разбрала от него. Точка на всичко и започвам ново изречение, онова предното ще остане само един спомен!

# 132

Няма нужда да ми се казва, за да напиша последното, значи съм го разбрала от него. Точка на всичко и започвам ново изречение, онова предното ще остане само един спомен!
Точно така! Успех!

# 133
"Трябваха ми доста повторения, за да разбера, че ако искам нещо от една връзка, трябва да я създам с човек, който предлага точно това. Мъдрите хора са казали, че денят се познава по сутринта. Една щастлива връзка трябва да ни даде това, което не можем да направим сами за себе си – подкрепа, любов, интимност.

Много хора поддържат връзки, в които не получават нищо – с надеждата, че утре ще бъде различно. Но това никога не става. Ако не получавате това, което желаете, днес – няма да го получите и утре. Ако днес нямате усещане, че сте напълно обичани, утре това няма да стане. И няма значение какво ще направите и колко ще дадете от себе си – човекът, който не ви цени днес, няма да ви оцени при каквито и да е условия. Не защото има проблем с вас – а защото хората, които живеят с години с нерешени проблеми, губят уважението към себе си и не понасят мили, добри, успешни хора. Колкото повече правите и успявате, толкова по-лошо отношение ще получавате."

# 134
"Трябваха ми доста повторения, за да разбера, че ако искам нещо от една връзка, трябва да я създам с човек, който предлага точно това. Мъдрите хора са казали, че денят се познава по сутринта. Една щастлива връзка трябва да ни даде това, което не можем да направим сами за себе си – подкрепа, любов, интимност.

Много хора поддържат връзки, в които не получават нищо – с надеждата, че утре ще бъде различно. Но това никога не става. Ако не получавате това, което желаете, днес – няма да го получите и утре. Ако днес нямате усещане, че сте напълно обичани, утре това няма да стане. И няма значение какво ще направите и колко ще дадете от себе си – човекът, който не ви цени днес, няма да ви оцени при каквито и да е условия. Не защото има проблем с вас – а защото хората, които живеят с години с нерешени проблеми, губят уважението към себе си и не понасят мили, добри, успешни хора. Колкото повече правите и успявате, толкова по-лошо отношение ще получавате."
Много, мноооого вярно!

Общи условия

Активация на акаунт