Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 14

• 38 478
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро.  Hug Hug Hug

Днес имам рожден ден.  Party Да ви е сладко.  Hug

Хубава сряда ви желая.  bouquet

# 721
  • София
Снеже  newsm51 newsm51 newsm51

# 722
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Пожеланието е тук...

# 723
Добро утро!  Hug
Снеже, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 08:42 от Snake777

# 724
Добро утро Hug

Снеже Hugискрено ти желая да си щастлива !

# 725

Шатци Heart Eyes  Почерпих  се за здравето на Снежка  и сега ще си пийна и кафето с надежа ,че ще и хубав и успешен 12.12.2012.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 726
 12.12.12 е прекрасна възможност за трансформация и изцеление на лично и на световно равнище. Ние сме поканени да позволи на поддържащи енергиите на Майката Земя, за да отворим сърцата си и да са готови за разширяване. BMSJourneys с Diomira, феерия лечител и канал, тъй като тя ви води през този пленителен част на страната и ви води нежно да отвориш сърцето си и да се подготвят "поле", за да посее семената на любовта, които са в хармония с честотата на Майката Земя. На тази приказно приключение чрез омекотяване на сърцето пространство, ние ще се свърже с природните духове и феи на този прекрасен регион. По този начин, ние казваме "да" на привеждането в съответствие на нашите сърца на пулса на планетата, така че да може да бъде радостно вдига Земята лифт в нейното пробуждане. Хайде готов да се оттегли в епохата на мир, любов и братство!

# 727
Още съм под влияние на снощния епизод. И ще понахвърля размисли и страсти. ooooh!
Мурат е живял в друга среда, общувал е с възпитани хора. Разумът е надделявал над емоциите. Общуването му с Хасрет го запозна с друг тип хора, с друг начин на живот, с други емоции. И може би му хареса да не прави това, което другите очакват от него. Та музиката е неговия живот, но дали това е бил неговия избор в детството. Той си даде сметка, че обича музиката, живее за нея, но тя не го направи щастлив. И реши да пробва да живее без нея. Дали ще успее, ще видим.

Откакто научи за майка си, Хасрет ме ядосва много. Имала е нужда от майка си, естествено е, но когато я развеждаше из къщата си и махалата, аз не усетих болка от липса на общуване с нея, а видях една материалистка, която беше ядосана за лукса при майка и и бедността в нейния живот. А когато отказа да я изслуша и я осъди по бързата процедура, въобще не мислех, че Хасрет е добра. Добрите хора винаги търсят вината в себе си и дават шанс на другите.
Когато направи скандала в дома на Мурат и си тръгна,  постъпи егоистично - Мурат не мислел за нея, ами за концерта.  Rolling Eyes Тя не се постара да разбере защо той постъпи така, но искаше той да  разбере какво е било най важното в този момент за нея. Ами неговия 6-месечен труд къде го остави? Та тук всичко се въртеше около НЕЯ. Аз, ти...

Себи, на мен не ми беше мъчно за Хасрет, когато стоеше със самотното коте на оградата. Тя не беше изгонена от конака, тя сама пожела да го напусне. Но за Саймето ми беше мъчно. Защото знам, че тя няма вина за случилото се. А беше осъдена несправедливо.

Хубав и спорен 12.12.12.!  Hug  Hug  Hug

http://www.whopopular.com/Cansel-Elcin#

Никол, тази епоха на мир, любов и братство и аз я чакам от доста години. Дано да я дочакам.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 09:28 от Snake777

# 728
Еее това е отговора на МАИТЕ за тези дни 12.12-15.12.ТЕ даже идея са нямали в каква епоха живеем ние днас.Дори филма който така обичаме ни докосва до тази епоха.Алчност,завист разделение по обществено положение и още,още характерно за епохата ни.

# 729
# 730
Шатци,СНЕЖКА,Никол,Уси,Сби,Иф  wavey

# 731
Стига философски разговори.Да се полюбуване на нашите сладури   

В края на краищата нали любовта побеждава!Дано и в нашата епоха това се случи......

# 732
  • София
Снеже  bouquet за теб  Heart Eyes

# 733
ТатароваHug много ми хареса снимката със снежния човек и момчето.   bouquet Аз все още сняг не съм видяла тази година.  Sad
Моят музикален поздрав към Снежка е

http://www.youtube.com/watch?v=8KRNyBwvLaw

# 734
Дайте ми адреса на новата тема...да не прескочим 50 стр. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт