Екзотични почивки

• 116 431
  • 767
  •   1
Отговори
# 120

Какви дрехи??? - примерно официални джапанки  Mr. Green

Хаха..най-вече това..)
Макар винаги да нося някой друг ток - в края на краищата - само по джапанки карам..))

И аз не съм срещала комари..макар ако си от безветрената страна и в градините - да е възможно..
Но не вярвам лъскавите вериги да не пръскат.
О&О са супер..Wink

# 121
хаха, отивам да купувам скъпи джапанки тогава:) макар, че по това време на годината ще се озоря да ги намеря.
то аз отивам като гости на сватба и не плащам, аз няма как да си го позволя. Даже се притеснявам, че ще е супер лъскаво
не че се оплаквам де  Mr. Green

хранителни разстройства да се притеснявам ли? също искам да ида на дайвинг курс, никога не съм се гмуркала, цени имате ли идеи какви са

# 122
Е щом си на сватба сложи едни сандали с платформа или нещо на равна подметка. Иначе не ти трябват високи обувки, шляпкай си с джапанки.
 Дайвингът на Олхувели, който е много по-нисък клас хотел от този, в който ти ще бъдеш беше 100 $ на рифа пред острова и 120 $ ако излизаш с лодка. Най-добре виж в сайта на хотела кой е дайв центъра. Обикновено си качват цените.

# 123

също искам да ида на дайвинг курс, никога не съм се гмуркала, цени имате ли идеи какви са

Дайвинг курс от към цени е най-добре да изкараш в Бг /не знам дали тук живееш/, само дето е малко скучно по време на курса Wink
Там без сертификат може да направиш - `Try/ Discover Scuba` -  за да се гмурнеш на малко по дълбоко, от колкото с шнорхел и да видиш подводните красоти Wink

# 124
Dusty wind, mi6i, благодаря за информацията. Няма да взимам официални обувки тогава, смао по елегантни сандали на платформа

после ще пиша какво-що

# 125
Да повдигна темата малко,преди седмица се завърнахме от Южна Америка, а именно Ушуая,водопади Игуасу и Рио де жанейро.
Накратко в Ушуая посетихме остров Мартило и се докоснахме до няколко вида пингвини,естествено канал Бийгъл/и видяхме кашалот/качвахме се с донякъде с лифт и после трекинг до един глетчер, : красиво местенце,където мъжете ни си отядоха на агнешко, а аз запечатах страхотни панорамни снимки.Отново ще се посети това местенце,след години с оглед посещение на Антарктида Simple Smile
Водопади Игуасу,трябва да се посетят и от двете страни,страхотни гледки,които трудно се пресъздават на фотографии,наживо спиращи дъха/особено Дяволското гърло/,естествено Макуку сафари/топване под водопадите/,Птичи парк и бинационалната водно-електрическа централа Итайпу/мен много не ми допадна там/.
В Рио де Жайнейро не случихме на време,беше мрачно и дъждовно,посетихме естествено Захарната глава,оттам успяхме да видим града и да напрваим доста снимки,защото на другия ден от Корковадо/статуята на Исус Христос/имаше такава мъгла,че едва успяхме да се снимаме под самата статуя.
Последният ден преди полета ни напече такова слънце,че за един час плаж имам такъв тен,все едно съм се пекла няколко дни/много силно слънце/

Това е общо взето,хубаво си прекарахме,имаше емоции,но сега имам нужда от една почивка,че след тази екскурзия още не мога да се наспя както искам аз.. Grinning

# 126
kremi7, добре завърнали се! Направо се разтопих...Тази част на света отдавна ме привлича. Много ми се иска да посетя водопадите Игуасу. Някой ден.. Simple Smile

# 127
Здравейте ,
Както писах в някои от темите за екзотични дестинации,планираме пътешествие Сингапур ,Куала Лумпур , Тайланд . Впоследствие добавихме и Бали  Laughing ...а от снощи сме в чуденка дали да не заменим Бали с Борнео ?  Thinking
Притесняват ме писанията за тиф ,треска и т.н. ..понеже планираме да пътуваме с големия ни син ( на10 г ).  Ще се радвам ако споделите вашите мнения и консидерейшъни Smile....ако сте били там ....или планирате

# 128
За Тайланд не сме слагали никакви ваксини. Сега ще пътуваме за Африка и този път вече отидохме до института до паразитология и вирусология в София да попитаме. В крайна сметка се оказа, че за държавата, за която пътуваме не е задължително, а препоръчително(ставаше въпрос за ваксини срещу малария и жълта треска). Докторката от института направо си ни каза" ако искате ще направим, но е само за ваше успокоение". Решихме, че ще ги спестим. Ако си от София посети ги за твое успокоение. Много са мили и ще ти кажат как е най-добре да постъпите. Само да ти кажа, че ако пътувате скоро трябва да побързаш Peace

# 129
  • Варна
Незнам дали въпроса ми е за тук,извинявам се ако не е,та имам огромното желание ноември месец да отида в Тайланд или Филипините,за второто не намерих тема,има ли много хвърчащи и пълзящи насекоми навън и в хотелите и подходящо ли е през този месец да се посетят тези дестинации,благодаря ви предварително Peace

# 130
Ами то от ноември до март е топ сезона за Тайланд. За Филипините не знам.

# 131
  • Варна
Ами то от ноември до март е топ сезона за Тайланд. За Филипините не знам.

Благодаря,Малката и тук за отговора ти,прочетох пътеписа на Митко #Crazy Heart Eyes,влюбена съм в Тайланд Mr. Green

# 132
# 133

Ние ще пътуваме до Сокотра вероятно през ноември. Тази програма си е ОК, не знаех, че и българска фирма вече организира екскурзии дотам. Единственото лошо е, че се пътува с Египетските авиолинии, бъррр!!!

# 134
непременно трябва да пишеш после. Мисля, че египетските линии не са ти проблем. Аз повече бих се притеснявала на място. Не е спокойно в Сана. Обаче си струва да ти стискаме палци и после да разказваш подробно!

Общи условия

Активация на акаунт