Екзотични почивки

• 116 370
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
Ох, какви болести, Сеул е толкова напред във всичко...сигурен, чист, подреден град, ужасно учтиви и готови да помогнат(само английският е проблем понякога). Храната е сигурна, обществените тоалетни са електронни... ама никакво притеснение да нямате. Само ще искат постоянно да се снимат с бебето ви.

# 706
ОХ, това със снимането с бебето го преживяваме навсякъде. Народа там не е виждал бели хора Simple Smile

То и в Тайланд беше много развито, но като видях тези сергии по улиците с 0% хигиена, продаване на горещи супи  в найлонова торбичка, носещи се странни миризми на готвено, разхождащи се огромни плъхове по нощните улици...

Значи казвате, че Сеул няма нищо общо. Ще го планираме за май месец. Simple Smile

# 707
Някой запазвал ли е пакетна екскурзия през английския сайт Томсън?Излизат ми доста по-изгодни оферти за Ривиера Мая, в сравнение с немските туроператори.Проблемът е, че в сайта пише, че за да направя резервация трябва да имам английска кредитна карта и адрес.Дали ако използвам кредитната карта и адреса на мои познати ще имам проблем?И освен Томсън, Кондор и ТУИ, кои други туроператори предлагат оферти за Канкун?

# 708
Някой запазвал ли е пакетна екскурзия през английския сайт Томсън?Излизат ми доста по-изгодни оферти за Ривиера Мая, в сравнение с немските туроператори.Проблемът е, че в сайта пише, че за да направя резервация трябва да имам английска кредитна карта и адрес.Дали ако използвам кредитната карта и адреса на мои познати ще имам проблем? НЕ
И освен Томсън, Кондор и ТУИ, кои други туроператори предлагат оферти за Канкун? - ДЕРТУР
[/color]

# 709
  • тук-там
Аз, с малко лаишки въпрос. Препоръчайте място. Имам макс 10 дни общо. Не ми се прекарват половината в път.  Обмислях Тайланд или Виетнам, Шри Ланка, Малдиви, но...за толкова малко време - реално 6 пълни дни едва ли ще се насладим на почивката. Период април -май, да става и за плаж. Южна Гърция, ОАЕ, южна Испания отпадат, нещо ново трябва да е.  Май само Африка остана.... newsm78 Бюджета също ми е важен. Занзибар ли да разучавам. newsm78
В краен случай ще заложа пак на Дубай, но не ми се иска вече.

# 710
Е стига де, от толкова свят пак Дубай Simple Smile Занзибар е супер и напълно достатъчно като време. Че и Банког и Пукет става според мен.

# 711
  • Sofia
Малдиви също са достатъчно "близко"  и за моето семейство седмица, мааакс 10 дни там е перфектно, повече доскучава. Не е от най - бюджетните дестинации обаче.

Като казах бюджет, случайно си намерих едни оферти за Занзибар от миналата година и сравних с тези от тази година, разликата е повече от двойна ... стана много туристическа дестинация благодарение на авиокомпаниите.

# 712
  • София
Wild_rabbit, a Bali? Не е близо, но за 10 дни имаш много възможности.
Това разглеждала ли си го?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=744442;topicrefid=20
или това:
http://rojetravel.blogspot.bg/2012/08/10-1_30.html

Аз също мисля за Занзибар. Още не съм се ориентирала.
Това, което искам е да няма разни "представители" на агенции и да не ми съдират по 100 кожи. Peace Laughing

# 713
Догодина ще си правим женско празнуване някъде на топло.
От сега събирам идеи и предложения - за 6 жени, без деца.
И не държим на нощен живот, а на комфорт, красота и тн.
Между Тайланд и Занзибар сме за сега.

# 714
  • тук-там
Wild_rabbit, a Bali? Не е близо, но за 10 дни имаш много възможности.

Бали вече ни идва далеч. 10 дни ми е макс-а. Един да сложа за "почивка" след почивката Laughing, 4 дни път и останали 5.  newsm78
Ще поумувам още за Тайланд - нещо около Банког, обаче - може би Патая. Не ми се лети с техните вътрешни. Лошото е, че престоя в Доха е по нощите, обаче пък е малък. Thinking

# 715
Все си мисля, че за женско събиране е доста подходящо Мексико. едно такова купонджийско ми беше с тези текили  Joy Пък и имаше готини аржентинци мъжка компания /но за късмет бях с мъжа си, все така ще стане  Joy/

Аз реших да направя подарък на дъщеря ми за рожденния ден екскурзия в Дубай. Но с агенция. Доста сме неориентирани и двете, пък и сами жени не ми се рискува. Сега разглеждам допълнителните екскурзии, Абу Даби, Шаржа, Миракъл Гардън, Модерен Дубай и нощен Дубай /някакъв комплекс където има дубликати на най-известните места по света например Айфеловата кула/ - тези със сигурност. Чудя се за сафарито в пустинята и вечерята на арабска галера. Някой да има впечатления?

# 716
  • тук-там
Аз реших да направя подарък на дъщеря ми за рожденния ден екскурзия в Дубай.

И моята екскурзия е подарък за пълнолетието на щерката. Laughing Затова ми е трудно. Знам какво иска - Китай - но посмъртно не мога да се събера в дните. Няма и смисъл, де - само трък-брък....Peace

# 717
  • София
гала,
Аз лично, чувствам недостиг от ж. компания, така че ако някъде има такава, моля обадете се! Praynig
Аз съм за Занзибар.
 Wink

Wild_rabbit, ти най-добре знаеш какво търсиш. Сподели какво не искаш и затова се сетих за Бали. Малдивите не са по-близко. Ама ти ще пътуваш март-април??? Така че ще имаш много повече възможности, ако търсиш слънце. Hug
Тема за Малдиви:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910206.msg34277177&u … Mails#msg34277177

Мексико!!! Heart Eyes

# 718
  • София
Аз реших да направя подарък на дъщеря ми за рожденния ден екскурзия в Дубай.

И моята екскурзия е подарък за пълнолетието на щерката. Laughing Затова ми е трудно. Знам какво иска - Китай - но посмъртно не мога да се събера в дните. Няма и смисъл, де - само трък-брък....Peace

ЕЕЕ, момичета, да бяхте казали!

# 719
За Мексико не се бях сетила..))
Как са цените там?

Общи условия

Активация на акаунт