Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 893
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Не ща ни 8-ми, ни 9-ти декември, искам само да мързелувам Joy
Ни можИ да бъдИ -ти и мързел-това е толкова далечно явление за теб  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 541
Аз имам чувството, че закачиха матката с катетъра    защото леко ме бодна и ми казаха, да кажа когато спра да усещам болка, защото не трябвало да има, не беше силна, но все едно ме боцкар. После пак имах лека болка и си казах, тогава ми казаха, цитирам - " това е защото ги изстрелях".....сега имам и  това леко  зацапване....мноооого , много е дискретно, само като слагах утрогестана единично го видях и по-скоро е лека цервикална с нишки кръв/нямам по ежедневната превръзка/, но все пак остава усещането в мен , че са закачили матката,  което знам, че не е хубаво. Лекарката каза, че трансфера е минал много добре...ама мен нещо ме стяга в гърлото  

Сигме- не,  на сляпо го правеха. Видяха ме предварително на видеозон/ и аз реших , че така ще и продължи, измериха маточната лигавица и това беше, не бях подготвена, че ще е на сляпо  ooooh! ooooh! ама минало -свършено , сега само надеждата ми остава

Относно теста sdi, стана въпрос, може би заради това, че не преживяват ембрионите и заради двете химически.....

# 542
Прахи, не мисли сега за SDI тестове, всичко ще е наред!  Hug

Стели, смей се ти, смей се Crossing Arms Mr. Green

Аз залягам на филм Mr. Green

# 543
Някой ме питаше колко  ми излиза ин витрото, до тук, като включвам всичко, лекарства прегледи за подготовка на процедурата, самата процедура и сега торбата с лекарствата  и прегледите, почти ще чукнем шест хилядарки  Tired като имате предвид, че не слагам пътните за преглед, а бях при брата на мъжа ми и хотел не плащахме......сумата не е малка, днес обаче ми казаха, че клиниката ми ще пуска програма достъпно ин витро, за около 3000 хиляди лева, ние отговаряме на условията, така че ако сега не е успешен....... ooooh! но не искам да го мисля този вариант

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 21:31 от Звезден^Прах

# 544
П.П. Днес си изчислявах следващия цикльо...трябва да ми дойде на 31.12 или 1.01  Shocked Дай Боже да стартираме 2013 с един червено-бял тест.. Praynig

Mr. Green Ахххх какво съвпадениеееее  Heart Eyes
Миналата година точно на 31-ви трябваше и на мене да ми дойде /последна МЦ 27.11/ но аз нали бях от нетърпеливите, та на 20-ти пуснах кръвен, после още един и на 24-ти препиках тестчето, което рече и отсече  Mr. Green
Пожелавам ти отсърце и при теб да стане това чудо и на 02.09  Mr. Green да чакаш своята розова рожба  Praynig Hug

Прахче мила ... много се зарадвах като прочетох, че вече на топличко в коремчето на мама  Hug пожелавам и на теб да получиш своето коледно чудо и най-желания подарък  Praynig Hug

Пожелавам това чудо и на всички останали бъдещи мами  Praynig Hug Hug Hug

# 545
Прахче новините са си супер имаш си три перфектни бебета и дано всичко е наред  Peace .И само позитивни мисли. Naughty
Ти не беше ли по фонда или ?
А и трябва май   newsm78 да си поправиш подписа на Чакаме ви! Hug

Аз утре ще докладвам как са нещата при мен.

Весе хайде и ти утре да ни зарадваш Praynig

Зузи ха дано навръх Нова година получиш най хубавия новогодишен подарък.

Хайде по леглата  Mr. Green лека и  бебеносна! Hug

# 546
Ако не свърши света може и да развея теста Joy Шегувам се, разбира се Mr. Green

Хайде чакам Лилка и Весето с тестовете, Прахчо с много хубаво ЧХГ, а после ще чакам Господ и мен да дари с рожбичка Praynig

# 547
Зузанкооо, това би било най-перфектното начало на Новата година за всички ни  Praynig Hug
Прахче, какви са условията на програмата на клиниката? Като гледам как върви ФАР, може и ние да стигнем дотам.

# 548
уууууууууу Зузе пепел ти на езика.
баси лошият късмет- тъкмо се уредих с бебе и да свърши света  Joy

# 549
  • shumen
Момичета как сте?Ние с Дени сме добре.Стели,хвана студ и не излизаме сега.На 15.12.няма да мога да дойда на срещата от хепи мамс,но все пак ти благодаря за поканата.
Прахче,стискаме палци за коледно чудо.
Лилка,късмет и на теб.
Аз май ще се побъркам от нерви и по цял ден с туй малкото ревливо човече цяла зима.Поне засега се моля за Коледа да е все така времето и да няма много сняг,че мъжо да ни закара с малчо при мама на Шумен зяа някой ден.Друго си е да има кой да ти помогне за повечко време.Нищо,че свеки живее с нас,но тя не се наема да го гледа повече от час-два.Не се научи да го храни,а и като гледам май не и се иска много.Ама и аз пак няма да и дам и да иска,защото ме е страх да не му даде млякото много горещо или студено.

# 550
  • София
Прахче, кога ще е времето за тест?
Лилка, едва ли. Така ме сви коремът, че може още тази нощ да имам изненада...

# 551
Аз съм по фонда, ама докато дойде време до фонда, може и да родя, дай Боже   Praynig

Относно достъпното ин витро виж на сайта в репробиомед, то пише, да не го копирам, че си имат специфични изисквания, няколко , но не са недостижими  Peace

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 22:47 от Звезден^Прах

# 552
  • В градината...
Зузанке, значи двете ще цъфтим на 31-ви  Flutter

# 553
Перу, нЕма да цъфтите, ще завържете  Flutter  Heart Eyes
Прах, наистина мисли само положително! Представяй си бебоците, бъди спокойна и уверена!  Praynig
Лека нощ  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 554
Много обичам под Десин прашец Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт