Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 892
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • до едно тепе
Зузанке, значи двете ще цъфтим на 31-ви  Flutter
Перу аз викам двете да сте вързали на 31-ви Peace
Прахче  Praynig да си стоят на топличко и да растат растат.
Еее Деситка бива ли до Пловдива и да нсъ обадиш тц тц тц hahaha
Данаека дишай дълбоко и ходи навън с малчо.За протокола  да ти кажа аз си гледам моя сама.Оставяла съм го на майка ми веднъж за 2 часа,за да ида до болницата да ме прегледат и после 2 дена за по 4-5 часа да си пообуча заместничката.Така си ми е кеф и си се правя на маймуна цял ден и си ми горят бушоните чат пат ама ми е сладко като каже маааа и протегне ръчички от кошарата Peace
Напоследък ми липсва снега много много.Искам сняг,сняг и пързалка някъде в планината.Луда работа начи Blush
Лека и бебеносна мацки
 Hug

# 556
  • shumen
Поспаланчо вижда ми се доста студено да излизаме с малкия,а и нали нямаше 40 дена като бяхме болни в болницата и сега ме е малко страх да го извеждам в студа.Аз също издивявам понякога като реве,а не знае за какво.

# 557
  • София
Прахче стискам силно палци за теб! Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig

# 558
  • София
За съжаление моят тест е категорично отрицателен. Не че не го очаквах де, ама пак си ми е мъчно...

# 559
  • Варна
Прахче, Лилка, имате палчетата ми. Praynig Praynig Praynig

Весе, може още да е раничко за тест. Praynig

Днес Тео става на 2 месеца, та да почерпя по този повод:

# 560
Здравейте,момичета HugДва дни ви изпуснах и виждам хубави новини.

Лилка,много се радвам,че си видяла двете чертички.Всичко да се развива леко и хубаво Hug
Веси,имаше ли закъснение?Да не си подранила с теста?
Ненагледна моме,оправяй се Hug
Зузи,Вава,Месечинке,хубава среща днес Hug
Перу и Зузи,заедно да си цъфтите и греете,ама от радост само Praynig
Прахче,много палчета и от мен Praynig Hugда получиш най-хубавия Коледен подарък.
Рейни,Деситка-Кокоситка,Поньо,Stelico,Мравче,Stanitani,Ренденце,Сладката,Вава ПУ ПУ ПУ на хубавите ви пупи.И погал за късмет Heart Eyes
А дечицата всички са прекрасни пу пу и за тях Heart Eyes
Момичета днес е Св.Ана.Да са честити имената на всички именници,много здраве и късмет  bouquet
Честита втора месечинка и на малък Тео.Да е много здрав и да радва мама и тате.

За всички много гушки и усмихнат ден Hug Hug Hug

# 561
  • София
Ами не знам, момичета. Днес ми е 31-ви ден, обаче не знам кога е била О. и дали е имало изобщо, защото тестовете за О. ме объркаха тотално този месец. И понеже слагам Утрогестан, сега се чудя дали да го спирам или да изчакам още няколко дни.

# 562
И при мен май новините не са розови.Има нещо но какво?
Днес теста същия като предния даже бяха два еднакви в една опаковка е пак с втора черта ,но видима само от мен  Crossing ArmsТестовете са лентички ,но от по хубавите уж, хубаво изразени контролни  линии.
Може ли да е нещо като извънматочна щом  ту има ту няма втора черта?А дали да не е и рано с моя ненормален цикъл?Но при евентуална овулация след 20 ден (19.11)вече не би трябвало да е рано 09.12.Сега си разгледах двата теста с Рали,двата кухо яйце януари и двата при спирането на развитието на плада през юни т.г.хубави черти различни от сегашните тестови почти еднакви с контролните.
Сега пратих моя за Шуър чек да видим какво ще покаже и той и пак ще пиша по късно.

Весе съжалявам Sad.

П.П  аз изтървах теста в чашката след като го изкарах и стана така че се потопи и от двете страни дано това е причина. Praynig

# 563
Лилка, знам, че те е страх от извънматочна, аз се чувствам по същия начин, заради 4-те аборта, иначе никога не бих имала подобни страхове. Това с тестовете обаче изобщо не е показателно, че има такава бременност. Щом си изтървала теста в чашката, просто го забрави и направи още един, но изчакай няколко часа да се "понатрупа" ЧХГ в кръвта. Не го прави веднага, а примерно довечера, не пий много течности и не пишкай повечко време преди теста.  Hug

Веси, може и да не отчита още. Няма да пускам палците си!  Hug

Аз пак не можах да спя. Мъжо нали излезе с колеги снощи, аз си легнах, уж заспах и след час като се ококорих  ooooh! Започнаха пак да ме хващат лудите, че и да заспя, той ще се върне и ще ме събуди и пак отиде се не видя Whistling След малко той се прибра, легна си, но започна да се върти, кашля, чеше и т.н. и аз се изнесох пак в другата стая, но въпреки това заспах чак след 3.30 и съответно днес съм като проскубана патица ooooh! Писна ми Crossing Arms

# 564
  • Варна
Зузе,
и на проскубана ш,съ радвамИ, щи причешим пирушинъта, ни бой са Hug Joy
Обаче аз май ще съм без Борко, освен че времето е гадно и той е много крив вчера и днес Tired

Прахи,
стискам палци fingerscrossed

# 565
Оф ,направих и шуъра.Резултат същия с много слабо оцветена втора черта. Sad

Ех, Зузи не се съобразих,нямаха и 30 мин разлика.Хем стоеше първата урина в чашката не капнах от нея ,минами през ума амаааа.....Да те са на принцип тези за ову.Уф че съм патка ooooh! .Ще купя друг и утре сутрин ще го направя и според резултата звъня на док и при липса на цикъл и според това какво ще каже, сряда или четвъртък ако почивам отиваме до Варна.

# 566
Прахче, силно стискам палците за твоите джудженца Praynig Praynig
Лили, дано всичко е наред Praynig Hug
Пате, ти по-добре ли си вече Hug. Вие решили ли сте на коя дата да ходите на контролен след Нова година или още не сте го обсъждали Thinking
ЗузанчеPraynig за коледно чудо Hug
На мен все още ми цапа тук-там, едно такова кафеникаво...., никакво и то по-скоро като се движа повече. До кога ще ми цапа така , момичета? Нормално ли е? Утре ще стане седмица от лапарото... Да продължавам ли да си пия Вит.Ц или..... newsm78.
Утре трябва да ходя да пускам Пролактина, има ли някакви специални условия да се спазват преди това ?
 Hug Hug на всички
Тони, честита 2-ра месечинка на Тео  bouquet. Здрав и многоооо щастлив Hug

# 567
Забравих покрай моите терзания има ли нещо няма ли да честитя празника на именничките .

Днес е Света Ана майка на Дева Мария и баба на Исус Христос.Тя е считана за покровителка на брака семейството майчинството.Закриля девиците ,бременните и вдовиците.

Тони честита ви  втора месечинка.

# 568
Лилка бледа не бледа, нали е там чертата Praynig
Рокси, не сме мислели още за контролния, ще се съобразим с времето като наближи, че нали знаеш пътя какъв е. Може да се каже, че съм по-добре. И аз имам леко зацапване още, даже от вчера отляво в яйчника усещам нещо като парене и болка. Но аз трябва да съм в О., че може и от това да е.
За Пролактина не трябва да пипаш гърдите от предния ден и в лабораторията да поседиш /полежиш, ако може/ 15 минути. Питай в темата с хормоните дали е удачно в този цикъл да го пускаш newsm78
Весе Praynig
Зузо Hug Знам какво е, много е гадно да не можеш да спиш. Hug
Тони, честита втора месъчинка на беб!
Честит празник!

# 569
  • NE
Прахче Стискам палчета!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Сега е време за спокойствие и силна храна и ще се случи най-прекрасното чудо!  Hug
Лилка За мен втората черта си е втора черта! Пусни кръвен тест за да си абслютно сигурна! Hug
Веси Направи си отново тест след два-три дни. Не е бил един случая за отрицателен тест и след няколко дни да има положителен. Praynig

Искам да ви почерпя за моя именен ден!

Общи условия

Активация на акаунт