Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 891
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • В сърцето на любимия човек
Привет Simple Smile
Рокси - за пролактина не трябва да има сексуални контакти и стимулиране на гърдите вечерта и сутринта преди теста и да си спокойна и отпочинала преди теста.
Лилка - утре на спокойствие направи още един тест и си избий всякакви лоши мисли от главата  Hug Всичко ще е наред
Прахи - почивай си сега и мисли и ти позитивно, аз съм сигурна, че по Коледа ще развяваш двучертичков байряк и трицифрено ЧХГ  Hug Сигурна съм, че лекарите си знаят работата  Hug
Весе - според мен ти е рано за тест, но ако пък не е този месец, съм сигурна, че следващият ще е. И на теб да ти кажа - спри да гледаш в миналото и да се самонаказваш с депресивни мисли, ами вдигни глава, усмихни се и погледни смело напред - някъде там, съвсем близо те чака твоето дете. Свекърва ми все казва, че душата на детето избира родителите си и ако гледаш само надолу и назад, то просто няма да дойде сега, а ще чака , докато станеш спокойна и щастлива и си готова за него.

Аз пък сега се чудя дали не съм започнала късно с ову-тестовете  newsm78 Предният месец ги започнах на 11-ти ден и засякох О на 13-ти ден. Днес БТ се покачи "уж", ама... ще видя следобяд теста какъв ще е и ако избледнява чертичката, значи съм започнала късно. Ако случаят е такъв  и БТ утре пак е височка, дали ще е правилно да започна от утре Дуфастона? Този месец бях решила да го започна след (+) ову тест пак 2х1/2 до 25-ти ден.
Хубав и усмихнат ден и честит празник на всички празнуващи   bouquet

# 571
  • София
Благодаря ви момичета!  Hug
Може би ще пия и Утрогестана до вторник и в сряда сутринта ще направя пак тестче. Ако пак е -, ще го спирам. Как мислите?

# 572
Пате, ами ще го пусна, че ще ми изгори направлението Peace. Радвам се, че си по-добре Hug. Аз пък чакам вече цикъла..., ама това цапане ме тревожи...., дали ще се изчисти някога ooooh!
Пънче, благодаря, мила Hug
Флауърче, Честит имен ден  bouquet. Жива и здрава Hug

# 573
  • София
Рокси, нормално е това зацапване. Не се тревожи.  Hug

# 574
Много ли е като количество?

# 575
Благодаря момичета!Дано е наред всико  Praynig и аз на това се надявам.Ще го видим.

Рокси може би е нормално,не се притеснявай.
Весе и при мен точно на деня си беше - и  си нямах представа че след още 5 дни закъснение ще се появи втора черта.Дано е раничко и ни зарадваш  Praynig
Пънче ,дано олувиш овулацията и сгащите яйцето. Peace.Май и ти ще изкочиш с новогодишна изненада,о не днес е 9 значи би трябвало да е коледна. Praynig
Flower Fairy честит ти имен ден.
Пате неможе ли да се действа веднага във вашия случай т.е след лапаро при липстващи пречки или се чака един цикъл?

# 576
Лилка, не знам, не съм питала доктора, но аз не се чувствам още много добре, не са ми махнати шевовете и ме е страх да не се отворят тези рани при един секс. Освен това много отрови се вкараха в организма ми, които трябва да се поизчистят: упойка, аналгини, диазепам, дигани.

# 577
Пате, не е много, но не се изчиства, пффффф....... По някое петънце тъмно кафеникаво...... Може би като ми дойде цикъла и ще се изчистя, знам ли...

# 578
Рокси, нали ти казах, че на мен 2 седмици ми тече.... их, като се зашашкате така значи  Naughty А за пролактина - за мен няма никакъв смисъл да се пуска този месец - след лапаро, упойка и т.н. как искаш да са нормални нивата на хормона на стреса?
Flower, честит имен ден, да си жива и здрава и да те пази светицата   bouquet
Лилка, и аз бих те подтикнала към кръвен тест, не се нервирай излишно с "пикливите".
Тони, честит ви втори месечко, да расте здраво и щастливо мушморочето  Heart Eyes

# 579
  • София
Моме, при теб как са нещата? Как понасяш инжекциите?

# 580
Веси, както става ясно - малко съм изнервена на моменти  Mr. Green Иначе се чувствам чудесно, имам от време на време топли вълни (които винаги съм си ги представяла като идващи отвън и отгоре, а сега го чувствам като горещина, която се заражда вътре в мен и се разлива навън, не съм сигурна доколко добре успявам да го обясня), но те са добре дошли в студа. Онзи ден ми биха втората инжекция докато бях с 38 градуса темп. - позната лекарка дойде до вкъщи, за да ми я бие. Не се консултирах с док., не знам дали е нехайство, но ми беше мн. зле от темп-та и не можех за нищо да мисля. Друго няма, чудесно е да нямаш ПМС и цикъл  Mr. Green - няма болезнени гърди, няма подуване, няма кръв и болки.

# 581
Весе извинявай че те връщам към лоши моменти ,ако искаш ми отговори  при теб предния месец химическа бременност ли беше ,че не помня  newsm78?Имаше хубаво ЧХГ следвашото спадна  newsm78.....?
Моме не ми се ще кръвен не ми понася добре много ми е гадно.Но ще видим утре.

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 14:53 от лилка

# 582
Честит празник на всички празнуващи днес!   bouquet

Тони, честита втора месечинка на малкото момченце!   bouquet

Нашата среща мина много хубаво, побъбрихме си, посмяхме се, и Месечинка и Вава са страхотни душици и задължително ще се срещнем отново. Понеже сме заплеси, забравихме да се снимаме Blush

# 583
Рокси, дали няма вариант докторът да ти анулира това направление и да ти пусне ново? И аз съм на мнение, че резултатът няма да е коректен.
Зуз, Месечинке, Вава, браво на вас! Hug

# 584
Лилка, успех утре. Да видиш  EFP .

Общи условия

Активация на акаунт