Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 890
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Здравейте,

Лилка, стискам палци за утре  Hug

Нашата среща беше страхотна  Heart Eyes Не можахме да видим Борко, че много валеше, но другия път се надяваме да присъства и той  Crazy След НГ ще се видим пак, и този път дано не забравим снимките, че Десита ще ни бие  Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 586
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Започвам да складирам за другия месец Heart Eyes

# 587
Направлението ми беше за няколко хормона, като оставиха само Пролактина за 24-ти ден. Незнам защо за тогава каза Даскалов, като в лабораторията казаха, че и той се пуска в началото на цикъла. И аз незнам какво да правя, да дам 2 лв и да го пусна сега, макар че според вас няма да е реален или да ми изгори  и един ден да го пусна платено newsm78 newsm78
Пате, а вашите планове от тук нататък какви са? Ще правите ли друга СГ?
Някакви съвети от ваша страна, как да не изтича течността след полов акт, макар че не ставам да ходя до тоалетна...., чак на сутринта. Да вдигам краката ли...., какво да правя ooooh!. Възможно ли е наистина само това да е причината да не се получава Tired

# 588
  • София
Лилка, точно миналия месец. 13 дни след О. + тест.
На 15-ти ден ЧХГ - около 130,
На 17-ти ден - около 300
На 25-ти ден - преглед, не се вижда нищо в матката
На 26-ти ден  ЧХГ - 63. Вечерта прокървих.
През цялото време имах съмнения, защото чертата ми не потъмняваше. Макар че се чудя още при ЧХГ 300 не би ли трябвало да са еднакво наситени, при положение, че тестът е с чувствителност 20-25 единици.

# 589
Здравейте !!!
Рокси за пролактина знам ,че трябва да е в чист ден, аз го бях пуснала на 3-ти ден от цикъла, лекарката ме овика леко, беше 561 при реф. до 496, след това изчаках 10-тина дни и го пуснах в чист ден, Пролактина беше паднал сам на 518, не зная дали наистина има значение, но бях спазила и двата пъти указанията за изследването. Това ти го казвам съвсем прясно, тъй като го пусках преди една седмица някъде. Писах и във форума и съветите бяха в чист ден да е. Щом доктора ти е казал тогава - тогава го направи.

Лилка, стига с тези тестове, аз много им се изнервям, изхабила си тестове равностойни в пари , да си пуснеш утре едно ЧХГ, и на обяд да ти е мирна главата вече , като видиш резултата  Praynig

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 18:45 от Анонимен

# 590
  • Варна
Аз ярка черта така и не видях. Два теста съм правила с разстояние 3 дни и двата пъти бяха със супер бледа втора черта.
Рокси,
извинявай, ако си споделяла, малко трудно следя напоследък. При вас не се открива проблем, така ли? Пробвали ли сте лубриканти от рода на Пре-сийд? На някого може да се стори глупаво, може и случайност да е, но нашето чудо се случи след 3,5 неуспешни години точно когато реших да го пробвам пък този прехвален пре-сийд. Може понякога пък нещо толкова просто да помогне Confused За изтичането не се притеснявай, няма начин да не изтича - кога повече, кога по-малко.
Зузе, Вава,
 Hug Hug Hug Излишно е да казвам колко ми беше приятно да се видим, наистина се надявам това да ни стане традиция Heart Eyes

# 591
Добър вечер  Mr. Green
Рокс, мъри, я се успокой  Naughty Явно е нормално зацапването, не знам обаче какво е това изтичане  Crazy Много гушки ти пращам  Hug  Hug
Лилка, стиснала съм палците и знам, че всичко ще е наред  Hug
Весе, може наистина да е рано още за тест  Praynig
Тони, Честита месечинка на малък Тео  Hug   bouquet
Сега да нахокам варненки, забравани лоши   Crossing Arms  Crossing Arms  Crossing Arms На тях хубаво да им е, ние нищо да не видим  Crossing Arms  Mr. Green Още сега ще ви нашляпам  Joy  Hug  Hug  Hug
Ама какво да ви разправям, те и пловдичанките не се снимаха  hahaha
Ох, май забравям нещо... А, днес Ема Мария прави месец, но няма кой да ни почерпи  Laughing Мецано, вади медеца на масата, бързо  Mr. Green Много гушки  Hug  Hug  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 592
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Отдавна не съм писала, но нямам никакво време, погълната съм от работа и ми се отразява добре Simple Smile
Специално да се обърна към Рокси и Патето, момичета напълно нормално е да ви зацапва, че даже и да тръгне цикъл по никое време, и да продължи по-дълго от нормалното. Никакъв секс, поне 2 седмици трябва да са минали от операцията, иначе рискувате да си предизвикате кръвоизлив!!! Не искам да ви плаша, просто ако си спомняте съм минала през 2 лапароскопии, 2-рата беше заради кръвоизлив( не бях правила секс ). Най-важното сега е спокойствието, добрата храна и леките разходки. Не вдигайте тежко поне 1 месец. Пожелавам ви бързо възстановяване и скорошен успех, под формата на 2 чертички  Hug
Зузи, Вава, Месечинке, следващия път и аз идвам  Crossing Arms Радвам се, че сте си прекарали хубаво  Hug
 Hug Hug Hug за всички !!!
Прахче, стискам палци мила, дано мечтата ти се сбъдне !

# 593
  • София
Аз вече не знам какво става. Чувствам си гърдите като миналия месец точно. Горещи и сякаш бе бодат отвътре. А тестът си е -...

# 594
Меца да се яви тука бързо Naughty Аз честитих първата месечинка на Ема Мария, но явно мама Мецана не е влизала днес във форума. Чакам си почерпката и аз Mr. Green

Кокос, не ни бий, ще се реваншираме  Mr. Green Гуш Hug

Веси, ти видя при мен гърдите как ме подведоха миналия път. Недей да търсиш симптоми, остави нещата да се случват сами Hug

# 595
Добро утро!
Рано ,рано.Малката не е добре май нещо ,събуди се към 3 ч.""Мамо имам пиш,нося гърнето тя се напишкала ",но пак пика.Оправяй легло...,после я усетих че е с Т-свалих я.
Сън не ме хвана и вече към 5ч.напиках един тест.Този път и аз не виждам втора черта  Sad. Благодаря за палците.
Какво беше туй чудо  newsm78 ?Какви бяха тези втори чертички?Може ли това да е т.нар.""химическа бременност"? Да ми идва ако ще идва........ Tired

# 596
  • Велико Търново
Добро утро!

Лилка, Весе, съжалявам за отрицателните тестове  Confused
Моме, радвам се, че вече си по-добре  Hug
Прахче, дано малките душички се закрепят здраво, а ти все пак се пази  Hug
Рокси, не са ми правили лапаро, но ми се струва нормално да има някакво течение. А за Пролактинът - аз бих го пуснала в чист ден. Защото най-вероятно, ако го пуснеш сега, ще излезе нереална стойност, ти ще се шашнеш и за свое успокоение ще го пуснеш пак - платено.  Hug А за изтичането на спермитата - една възглавничка под дупето ще свърши работа. Ако си с обърната матка, лягаш по корем и поставяш възглавничката под таза  Hug
Оф, Пънче, за тези въпроси с Дуфастона Мецанка беше много полезна и в такива моменти се усеща липсата й. За съжаление не мога да дам съвет.  Confused
Весе, и за теб важи това, което написах на Пънчето. Но аз най-вероятно бих го спряла  Hug

# 597
Добро утро, милички  Hug
Лилка, не знам защо тъй  Confused Може да е химическа, но само ако ти дойде. Да се оправя бързо Рали  Hug
Зуз, реванша е да пътувате до Кн и да се видим на наша почва  Mr. Green  Mr. Green Дупетата ще ви измръзнат тука  Laughing Гуш  Hug
Хубав ден на всички  Heart Eyes
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
П.п. Яже  Hug

# 598
  • Велико Търново
Деска, и за теб  Hug Hug Hug Hug
Изсмуквам и прашеца  Party Mr. Green

# 599
Месечинке, ами засега при нас нормална СГ, тръби- ОК, след лапарото се установи разкъсване на шийката на матката от първото ми раждане и според д-ра това разширение води до изтичане на семенната течност навън. Препоръча ни инсеминация.
Лили, Hug и за Рали Hug
Деско, шемет Mr. Green, изтичане на семенна течност Mr. Green
Арвен,  Hug, честно да ти кажа не ми е идвало на ум за секс сега, мисля да си изчакам цикъла и след това Peace.
Яже, много се радвам като се включваш при нас Hug
А пък ако знаете как ми се е схванало дупето от страната която са ми били обезболяващите ooooh!, че на едно и също място, понеже ми беше неудобно да лежа на другата. Но и това ще мине, все пак е минала само 1 седмица. Аз все пак пуснах Пролактина, нищо не платих, поне да ползвам направлението. Обещавам да не се стряскам от резултата и да го пусна отново през един нормален цикъл.
Мецанче, честита 1-ва месечинка на малката бонбонка  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт