Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 835
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Добри утроооо  Hug Hug

Лилка, възможно е мила да е било химическа, случват се такива неща, ти знаеш, но следващият път ще е твоят, Защо за всеки случай не идеш да те погледнат, ако продължава упорито да не ти идва или да не е било късно ову?  newsm78

Роси, разтривай го дупето-да минава  Crazy  На теб какво ти казаха, кога ще ти дадат зелена светлина , след колко време и посъветваха ли те още нещо да направиш? Ще правите ли разширена спермограма?

Мецкееееее , къдеееее си  Cry  как е малкото мушмороче , пиши ни  Heart Eyes

Аз да ви призная сега , ще кажете , че е психоза, ама не ми пука  Mr. Green Mr. Green хубаво ми действа тази психоза- снощи се сепнах в съня си и да ви кажа се сепнах от усещането и ми мина мисълта  , че не съм сама  Grinning Praynig...че се бях психясала с този трансфер и съвсем го бях отписала опита, викам си -каквото такова, догодина напролет пак ще пробваме .....ама сега се зароди познато чувство на присъствие в мен  Laughing

# 601
  • София
Прахи,   Praynig.
Лилка, защо не пуснеш един кръвен?
Аз мисля утре да направя пак един пиклив и да спирам Утрогестана. До колко дни след спирането му трябва да ми дойде?

# 602
Добър ден Реших днес да си остана вкъщи, за да закрепя здравословно положението, за утре - довечера ще го решавам
Лилка си каза защо не иска кръвен, явно аз, тя и Рейни сме от един отбор  Mr. Green
Рокси, за мен има резон препоръката за инсеминация.
Прахи, не си сама - съвсем определено  Mr. Green Hug
Яже, как е настроението?

# 603
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug
Прахи - стискам палци, ама много силно и съм сигурна, че всичко ще е наред  Praynig
Лилка - само се тормозиш с тези пикливи тестове, защо не отидеш да те боднат, така поне ще знаеш какво става  Praynig
Яже - мерси за кафенцето  Hug
Меци - липсваш, наистина  Heart Eyes Пиши как сте всички вкъщи  Hug
Моме - откъде ги изкара тези емотикони  hahaha Joy hahaha

Момичета, аз май съм започнала късно с тестовете  newsm78 Вчера тестовата черта беше съвсем бледа (постепенно изсветляват), но пък в същото време температурата ми е много странна  newsm78 Реших на своя глава да пия този месец Дуфастона от 15-ти до 25-ти ден, пък каквото - такова, искам да съм сигурна, че О е минала, така че се надявам утре тази температура да вземе да се качи и да ме успокои  Praynig

Послепис:
Зузе - мързи ли те днес Mr. Green

# 604
  • София
грешкаааа

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 11:39 от rainy...

# 605
  • В градината...
Рейни, как са ти хормонките  newsm78

# 606
  • София

Добро утро....  Hug

Дали всички видяха с какво се занимавах сутринта или само Перу.. добре, че не видя цялата съвсем готова  Tired
Перу, явно са на макс тез' хормонки  hahaha

Пуфеееееее, стискам силно палчета да се закрепят поне 2 от 3  Mr. Green

Лилка, дано всичко е наред  Hug

Яже, радвам се да те "видя"

Честита месечинка на Ема-Мария и аз се присъединявам към чакащите почерпка  Whistling

И също така се присъединявам към Кокоска с  newsm66 newsm66 newsm66 за снимки от срещите.
Айде малко  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 607
Аз пък като първа клюкарка видяяяяяхххх  smile3534 smile3534

И се натопвам едно хубаво в прашеца, че за тея двечките, бая прашоляк ще трябва да глътна

# 608
  • В градината...
Дано съм прихванала от лудите хормони  Blush

# 609
Прахче, докато аз правех лапарото, ММ беше при Александров и прави разширена СГ, при него нещата са супер, чак имаме снимка на спортистите Mr. Green. Славчев ни предложи инсеминация при Александров. След НГ ще се консултираме и ще видим как ще се процедира.
Моме, не схванах.... newsm78... "резон" , означава, че си "за" инсе ли? Извини ме за невежеството Blush

# 610
Добър ден Crazy

Пънчита, не ми се приказва за мързел даже..пак не съм наспана, болят ме очите и главата и вече ми писна  Crossing Arms Ония моя ще го набия довечера...голямо въртене, голямо чудо..снощи го засичах за 30 мин се завъртя зверски грубо 4 пъти ooooh!..и как да спя?  #Cussing out

Прашулке, за кво ти е тоз прашец, мА кака, ти вече си прихванала Mr. Green Hug

Ох..не ми се приказва повече..ни мЪ мързи Whistling

# 611
  • Северозапада
Добро утро!
Прахче, а дано сте поне двама-трима  Crazy
ПънчеPraynig за една двучертичкова Коледа
Рейни, изтървах гафа, пфу  Mr. Green
Аз тази сутрин бях на среща с бебо. Ми добре е детето, добре се развива  Praynig Майка му не е добре, не запомни никакви мерки и теглилки, само запомни че си е в нормите за седмиците. Ма на мен и това ми е достатъчно  Heart Eyes Пол нямаме, защото си беше скръстило крачетата.
Хубав, макар и леко мразовит, ден  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 612
Божеее много съм зле Роси  smile3557  изобщо мозъка ми е някъуде другаде, ти каза, за спермограмата и за инсето . И според мен има РЕЗОН  Laughing/от английски рийзън- основание, причина  Wink, ама така е на адвокатите понякога трудно им се разбира, това им  е работата да те забаламосат с думи  hahaha hahaha/

И според мен можете да направите инсе, даже ако искаш поискай и лека стимулация  newsm78 ама той Александров си знае работата. Относно пролактина, нали сега и с него имам опит , че тръгнах от върховни стойности, сега го подържат с достинекс, но той е много важен хормон за забременяване и износване на плода, но също е и много важно да се спазят изискванията, че се влияе от много неща, малко по-бързо да вървиш и се вдига, от студа, от напрежението и задължително сутринта на гладно и жадно, без да си пипала гърдите и без секс вечерта. Ей такива ти ми работи, дори да е по-височък в момента, не се стряскай, а изчакай да отмине цикъла и спазвай всичките условия и пак го пусни  Peace  Дано не се налага и да е с добра стойност  Hug

# 613
  • София

Е не може всички да виждат издънките на бременния ми мозък  hahaha

# 614
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug,
аз се поизгубих малко ама бях на панаир в Анталия за 4 дни, и вечра вечерта се прибрахме скапани. Наваксах с пропуснатото и така:
Прахче, много много силно ти стискам палци, ти си боец и силно вярвам че ще имаш 2 коледни чертички на теста  Praynig Hug
Рокси, Патенце стискам палци и на вас момичета, след интервенцията бъзо да се възтановите и още по бързо да видите двете чертички  Praynig
Лилка дано да е било рано и теста да греши и моя първи тест беше отрицателен 1 ден преди датата на която трябваще да ми дойде  Praynig
Меци - Честита месечинка на малката Ема, да расте жива и здрава и много да ви радва
Рейни видях се в списъка  Hug благодар че си ме сложила, разтреперах се още ми е толкова нереално  Blush
За всички които пропуснах много много  Hug, да знаете не мърдам от тук при вас се чувствам най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт