Лидл ::20::

• 68 653
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Влизам да попитам за тази машина за еспресо, дали е хубава?
Ползвам я вече 2 години и съм много доволна.  Peace
Благодаря!   bouquet

# 646
Аз няколко пъти бях купувала и бях доволна от кашкавала им. Но последния път и мен ме разочароваха. Пак съм в търсене на хубав кашкавал.   newsm78

Препоръчвам ти кашкавал от овче мляко на Мероне, на мандра Алфатар. Малки са разфасовките (300гр), но е хубав.  Peace

# 647
Аз харесвам този на Чуден  Peace

# 648
Вчера купихме кашкавал на фирма Йотови, хубав е но е 12лв. кг. Търся си по евтин и пак да е хубав.

# 649
Вчера купихме кашкавал на фирма Йотови, хубав е но е 12лв. кг. Търся си по евтин и пак да е хубав.

Качеството си има минимална цена според мен ...

# 650
Да сте виждали дали продават все още онези дървени играчки за деца над една годинка,които бяха в предишния каталог?

# 651
  • Пловдив
Пак съм в търсене на хубав кашкавал.   newsm78

Препоръчвам ти кашкавал от овче мляко на Мероне, на мандра Алфатар. Малки са разфасовките (300гр), но е хубав.  Peace
[/quote]
 Peaceаз също го препоръчвам!

# 652

Качеството си има минимална цена според мен ...
То това е ясно, ама нещо между 8-10 лв. ми се иска .Щото за 12лв. купувам от лидл гауда, скаморца  и други такива. Ама децата не ги ядат.

# 653
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!

А как изглежда този кашкавал? Може ли снимка?

В двата фирмени магазина на Алфатар (ако говорим за една и съща мандра) във Варна продават само техните си кисело мляко, прясно, айрян и сирене. Доколкото знам те не произвеждат кашкавал.

# 654
# 655
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!

Благодаря.
Имам спомени, че съм виждала агънцето.......
Може би наистина говорим за различни мандри, не е техен.

# 656
Mиналата седмица купих от Лидл чесън в мрежичка, е половината е мухлясал и спаружен.  Naughty

# 657
  • Варна

А как изглежда този кашкавал? Може ли снимка?

В двата фирмени магазина на Алфатар (ако говорим за една и съща мандра) във Варна продават само техните си кисело мляко, прясно, айрян и сирене. Доколкото знам те не произвеждат кашкавал.
Ето така изглежда кашкавала на "Мероне" и наистина е много вкусен, както всичките им продукти. А маслото им е с вкуса на моето детство, но за съжаление не е много разпространено в търговската мрежа.
Ако имаш в предвид фирмения магазин на Чаталджа - той не е на "Мероне".

# 658
  • в рaя
Днес бяхме на пазар - купих си малко гъби на 50 %, пудра захар, която много харесвам, портокали (ММ ги одобри), масълце и още, и още и чукнахме 50 лв. И останах страшно доволна, че ми подариха книгата на Звездев, не знаех, че отново са ги пуснали. Но съм щастлива, имам си книга  Laughing
Някъде има ли още налични от пошовете? И доволни ли сте?

# 659
Днес бяхме на пазар - купих си малко гъби на 50 %, пудра захар, която много харесвам, портокали (ММ ги одобри), масълце и още, и още и чукнахме 50 лв. И останах страшно доволна, че ми подариха книгата на Звездев, не знаех, че отново са ги пуснали. Но съм щастлива, имам си книга  Laughing
Някъде има ли още налични от пошовете? И доволни ли сте?

Масълцето на промоция ли е?

Общи условия

Активация на акаунт