Лидл ::20::

• 67 379
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Момичета, в нашия Лидъл нямаше от тези керамичните съдове за готвене, искам, ако може да ми доставят от друг магазин на Лидъл, на какъв телефон звъните  Hug

# 271
  • софия

Контакт
Hotline: 0800 14141 (безплатен телефон от понеделник до събота между 8.00 и 20.00 часа)
e-mail: hotline@lidl.bg

# 272
  • София

Контакт
Hotline: 0800 14141 (безплатен телефон от понеделник до събота между 8.00 и 20.00 часа)
e-mail: hotline@lidl.bg

Благодаря,  звънях им, но работното им време е 09-18 часа

Не могат да ми ги доставят в магазина, който искам, могат да ми кажат къде ги има налични и аз да ходя да си ги купя от там. От коментари в темата останах с друго впечатление  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 09:11 от emy_emy

# 273
  • София
И аз им звънях преди малко. Искам еко препарата, който е в списъка на pticasprujina. В София не мога да го намеря никъде, тъй като не е в постоянния асортимент на магазина. В кол центъра не са чували за такава промоция. newsm78 Въпреки че им изредих още 2-3 продукта, за които се сетих от списъка, продължаваха да твърдят че такава промоция няма и да настояват, че явно е някаква стара брошура ooooh!

# 274

Едит: Предложенията са валидни за нашите магазини в Бургас, Варна, Велико Търново, Габрово, Русе и Пловдив, бул. Освобождение 43.

# 275
  • София

десетина, толкова поне ги преброих през опаковчицата.

обзаведохме се с ръкавички за малчо и за мен, за снежни игри Simple Smile

# 276
  • София

Едит: Предложенията са валидни за нашите магазини в Бургас, Варна, Велико Търново, Габрово, Русе и Пловдив, бул. Освобождение 43.
Да де, но аз не държа да е на тази цена, щом промоцията е за определени магазини. Просто искам да си го купя, дори и на редовната цена и да ми доставят 2-3 бутилки в София. Но техните служителки не знаеха за промо офертата и настояваха, че такъв препарат във веригата отдавна няма.

# 277

Да де, но аз не държа да е на тази цена, щом промоцията е за определени магазини. Просто искам да си го купя, дори и на редовната цена и да ми доставят 2-3 бутилки в София. Но техните служителки не знаеха за промо офертата и настояваха, че такъв препарат във веригата отдавна няма.

Ми какво да ти кажа, освен да ти купя и да ти пратя  Simple Smile

# 278
И аз ще ходя след малко за зимни ръкавици за баткото. Чудя се обаче дали няма да се окажат големи за моя фъстък  newsm78

# 279
  • София
моят е една година по-голям, взех му най-малките и пак съм със съмнения дали няма да са леко големи...но пък поне лесно се връщат.

# 280
  • София
Ми какво да ти кажа, освен да ти купя и да ти пратя  Simple Smile

Ако не бяха толкова тежки, сигурно щях да се съглася Simple Smile Все си мисля обаче, че покрай откриването на новия Лидл до Вагона ще ни огрее и нас Hug

# 281
Преди няколко седмици бях писала тук за коледните смеси за сладки (елхичките), че ги нямаше във Варна още на втория ден от промоцията, как се свързах с Лидл, как една девойка ми обяснява по телефона, че стоките важат да изчерпване на количествата и т.н.
Миналата седмица бях в командировка в Провадия, и какво беше учудването ми, в техния Лидл си имаше доволно количество от смесите и от всякакви други промоционални неща ( от предишни промоции), които във Варна свършват за 2 часа.
Така че момичета от Варна, ако имате път към Провадия, знайте, че ще намерите всичко, което ви трябва.  Simple Smile
Да се похваля и с днешните си придобивки - грил-тиган и тостер - за 22 лв.

# 282
Наистина домашната лютеница на Чира е страхотна,особено за тези пари.Дори се замислих защо не ядем по принцип лютеница у дома. Grinning
Мъжът ми много хареса маринованата херинга в буркан. Peace

# 283
Преди няколко седмици бях писала тук за коледните смеси за сладки (елхичките), че ги нямаше във Варна още на втория ден от промоцията, как се свързах с Лидл, как една девойка ми обяснява по телефона, че стоките важат да изчерпване на количествата и т.н.
Миналата седмица бях в командировка в Провадия, и какво беше учудването ми, в техния Лидл си имаше доволно количество от смесите и от всякакви други промоционални неща ( от предишни промоции), които във Варна свършват за 2 часа.
Така че момичета от Варна, ако имате път към Провадия, знайте, че ще намерите всичко, което ви трябва.  Simple Smile
Да се похваля и с днешните си придобивки - грил-тиган и тостер - за 22 лв.

А, такааа, елате да ни изкупите Лидъла.  Mr. Green Шегувам се.  Peace
Аз имам подобни наблюдения със саламите от френската седмица - тук ги имаше до миналата седмица, а в Лидл Сливен ги нямаше още на втората седмица. Всичко зависи от финансовото състояние на хората.

# 284
Ооооо  лютеницата  Heart Eyes Не помня кой я рекламира тук първоначално, но отново му благодаря  Simple Smile
Няма да казвам за какво време се унищожи че ме е срам. Тя постоянен асортимент ли е? Каква и е нормалната цена ако сега е била в промоция?

Общи условия

Активация на акаунт