Лидл ::20::

• 67 231
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
 Ако сте купували пушен кашкавал Скаморца, който е в промоция от четвъртък, моля споделете отзиви. Досега не съм взимала, и се страхувам да пробвам без препоръки.

# 451
Ако сте купували пушен кашкавал Скаморца, който е в промоция от четвъртък, моля споделете отзиви. Досега не съм взимала, и се страхувам да пробвам без препоръки.

Само такъв купувам

# 452
Не е лош,хареса ми. Peace

# 453
  • София
Момичета, преди няколко страници коментирахте, че лидълски батерии са доста издръжливи. Моля да ми кажете това за обикновените ли се отнася или за презареждаемите и ако е възможно, да ми кажете марката им или мога ли да ги объркам с друг продукт от магазина.
Благодаря ви предварително!   bouquet
Аз лично от презареждаемите съм много доволна, мисля, че няма как да ги объркаш, само един вид са (но различни големини). До касите се намират.

# 454
Атти,струва ми се,че бъркаш-до касите са еднократните-има АА и ААА размер,а акумулаторните/презареждаемите/ са в кошниците при нехранителните стоки-те се явавяват периодично в промоция и има и други видове/1,5V,плоски/....Аз,съм хвалела зареждащите се,от другите не съм взимала,защото вече събрах достатъчно комплекти от многократните,че да не ми се налага да купувам.

Дописвам,че одеве нямаше време да търся линк-ето ги акумулаторните,видях,че след мен Ейнджъл е дала линк за обикновените:http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-14C1169F-DA9CB02D/lidl_bg/hs … l/index_16941.htm

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 20:07 от Анонимен

# 455
  • София
обикновенните купуваме ние. aerocell http://anrieff.net/p/BatteryReview/IMG_2905.jpg

# 456
  • София
Атти,струва ми се,че бъркаш-до касите са еднократните-има АА и ААА размер,а акумулаторните/презареждаемите/ са в кошниците при нехранителните стоки-те се явавяват периодично в промоция и има и други видове/1,5V,плоски/....Аз,съм хвалела зареждащите се,от другите не съм взимала,защото вече събрах достатъчно комплекти от многократните,че да не ми се налага да купувам.
Не споря, възможно е да са преместени, последно купувах преди около година.

# 457
Здравейте, момичета! Бих искала да попитам дали някоя от вас има някакви впечатления относно Silvercrest? Търсих мнения за марката, но нищо не намерих? Струват ли си тези електроуреди? Хвърлих око на една микровълнова фурна, но нямам идея дали е качествена... благодаря предварително за отговорите!

# 458
  • Русе
Пролетта купих за майка ми тостер. Работи си безотказно.
Друго обаче се сетих аз, когато преди 2-3 седмици имаше прахосмукачки. Видях, че имат хепафилтър, който периодично трябва да се сменя. Та мисълта ми е - има ли откъде да се купуват такива консумативи за ел. уредите?

# 459
  • София

На мен ми харесва  Peace

# 460
  • София
Здравейте, момичета! Бих искала да попитам дали някоя от вас има някакви впечатления относно Silvercrest? Търсих мнения за марката, но нищо не намерих? Струват ли си тези електроуреди? Хвърлих око на една микровълнова фурна, но нямам идея дали е качествена... благодаря предварително за отговорите!
Купих си такава още с отварянето на магазина преди две години и я ползваме без никакви проблеми. Доволна съм.  Peace

# 461
  • София
Здравейте, някой има ли преки  впечатления от игровата конзола Lexibook, за каква възраст дечица е, моля споделете мнение  Simple Smile

# 462
  • София

На мен ми харесва  Peace

и у нас е харесван.

# 463
Превръзките, които купих вчера не са лоши, доволна съм.

# 464
  • Бургас
Аз миналата година по това време си купих кафемашината на тази марка. Доволна съм много, никакви забележки нямам.

Общи условия

Активация на акаунт