Лидл ::20::

• 67 495
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ние сме взимали, няма проблеми ни с пици, ни със слаткиши... 

# 586
  • Варна
Взех от охладеното бутер тесто по 1.99 лв - станаха много хубави бутерки, жалко че самото тесто е малко, към 15 не много големи бутерчици ми излязоха.

# 587
  • Варна
Взех от охладеното бутер тесто по 1.99 лв - станаха много хубави бутерки, жалко че самото тесто е малко, към 15 не много големи бутерчици ми излязоха.
колко грама е? на Белла примерно като грамаж и цена как е?

да се оплача - фигурките ми за изрязване на коледни сладки ръждясаха на второто използване Rolling Eyes

# 588
да се оплача - фигурките ми за изрязване на коледни сладки ръждясаха на второто използване Rolling Eyes

аз затова си взех от друг магазин пластмасови на половината като цена на тези, но същия брой

# 589
  • Варна

аз затова си взех от друг магазин пластмасови на половината като цена на тези, но същия брой
е, набутах се вече, никой не каза, че ръждясват. за другия път и аз ще знам да купувам пластмасови

# 590

е, набутах се вече, никой не каза, че ръждясват. за другия път и аз ще знам да купувам пластмасови
Аууу, значи да ги чакам и моите...жалко, много ги харесах. Още не съм ги ползвала, надявам се да направя веднъж поне сладки.

# 591
  • Хасково
Аз пък ги имам от миналата година, доста пъти съм ги ползвала и засега нищо им няма(измивам ги веднага след ползване и ги слагам да съхнат)Имам и пластмасови от Кауфланд, само че те много се огъват и сладката се реже и пада по-трудно.
В Лидл има ли хубаво неподсладено какао, че никъде не мога да намеря такова, тези българските имам чувството, че са 5% какао и 95% нишесте ooooh!

# 592
  • софия
Аз пък ги имам от миналата година, доста пъти съм ги ползвала и засега нищо им няма(измивам ги веднага след ползване и ги слагам да съхнат)
И аз четох повече коментари, че ръждясват, а на моите от по-миналата година нищо им няма. Не ги ползвам много и често, но съм ги ползвала.

# 593
В Лидл има ли хубаво неподсладено какао, че никъде не мога да намеря такова, тези българските имам чувството, че са 5% какао и 95% нишесте ooooh!

Да на Кастело, кутии по 200 г. Последно го гледах при кафетата. Има и на доктора.

# 594
  • София
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-A6FB2572-E46B9487/lidl_bg/hs … l/index_20827.htm тези дали са хубави?
А някои идея има ли разлика между ски и сноуборд екипите?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3D18B7BA-08B1265E/lidl_bg/hs … l/index_20870.htm тези грейки дали са ок?

# 595
От днес е на промоция ето този боб:

Дали е хубав, бързо ли увира и има ли дебела люспа?
Кое сирене креме се доближава най много до филаделфията?

# 596
  • София
боба - става, дребничък е обаче, за люспи и увиране не знам, ние го киснем цяла нощ и после в тенджера под налягане, така че си става перфектен и бързо.
За филаделфията без мнение...честно казано никога не съм го купувала, иначе от сирената за мазане, това от четвъртък, което е в коледната брошура ни е любимо в къщи.
Което ми напомни да питам как са кафетата от същата? Те в постоянният асортимент ли са или някакви само за момента?

# 597
  • София
Това е бобът, за който писах, че увира средно бързо, обаче люспата му си остава твърда, дори когато бобчетата почнат да се разпадат. Последния път взех от един мнооого едър - оказа се вкусен, увря добре, без да се разкашка, което го прави подходящ и за салата, освен за готвене.

# 598
  • Русе

Извинявай за въпроса, но да не би да си ги пуснала в съдомиалната машина? Имам горчив опит с бъркалките ми на миксера. Ползвам го почти 15 години, като нови бяха до момента, в който ги сложих да ги измия в съдомиална. Извадих ги целите в ръжда. Добре, че с течение на времето ръждата се изчисти и вече не е избивала.
За боба и аз съм му хвърлила око. Пък и за тази цена... Тук от пазара си купувам килограм насипен за 3,50 лв. Вярно, че страшно бързо увира, но то остава за тази цена да го варя и цял ден  Laughing
Лещата, която купих от 2,09 лв. е перфектна. Бяхте писали, че е пълна с боклуци. Нищо подобно - в тази, която купих няма и един. 
Кафето е постоянен асортимент, но аз вчера си купих Лаваца и се чудя това дали ще ехубаво и струва ли си да се купува  newsm78

# 599
Здравейте  Embarassed
извинявам се; че пиша извън темата; но ще Ви бъда благодарна, ако можете да ми помогнете със съвет - има ли начин да стигна до Лидл и Джъмбо на бул. „Ботевградско шосе“ № 525 от спирката на Герена с градски транспорт и да се върна обратно  Embarassed Много благодаря предварително за отговорите  Hug
Да, трябва да се качиш на автобус 90, но първо виж разписанието му от сайта на " Градски транспорт", че е малко природно явление. Laughing
Да споделя и аз за прословутата конзола. Тръгва без никакъв проблем, стига да спазваш 3те реда инструкции за последователността на включване. Самата конзола може да се включи директно в мрежата , така че са необходими батерийки само за ръкохватките. Вярно графиката , а и самите игри са в стил началото на 90-те, но на нас това не ни пречи. Искрено се забавлявахме цялото семейство (играхме на играта за правене на хамбургери сигурно цял час ).  Така , че всичко е въпрос на предварителна настройка.

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 09:25 от Niki_1978

Общи условия

Активация на акаунт