Eлектронни четци - VIII

• 59 107
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
В крайна сметка се спрях на 4-ката,реших че клавиатура толкова много няма да ми трябва,а е важно да е малък и лек четеца.Не съжалявам,страхотен е и с калъфа е много удобно за държане и наистина е като книга. LaughingЩе ви следя за интересни нещица за четците  Grinning

# 646
  • София
С четворка съм, тройката съм го пробвала, тежи ми.

# 647
Привет,момичета!
Нова съм във вашата тема,но ме насочиха към вас.Получих за подарък Киндъл-от Amazon.co.uk.е купен.Като го включих ми излезнаха езици и аз някакси съм натиснала немски.Сега как ли не се мъча и не мога да мина на английски.Другия ми въпрос е ,от къде да го регистрирам в Амзон,за да ми се разрешат опциите.Има ли някъде инструкции.Много са ми питанките и дано не ви досаждам.

# 648
Привет,момичета!
Нова съм във вашата тема,но ме насочиха към вас.Получих за подарък Киндъл-от Amazon.co.uk.е купен.Като го включих ми излезнаха езици и аз някакси съм натиснала немски.Сега как ли не се мъча и не мога да мина на английски.Другия ми въпрос е ,от къде да го регистрирам в Амзон,за да ми се разрешат опциите.Има ли някъде инструкции.Много са ми питанките и дано не ви досаждам.

Settings > Device language и оттам сменяш езика. Рестартираш. / На немски сигурно трябва да търсиш нещо като Sprache вместо language/
За регистрацията - Правиш си регистрация в Амазон /ако нямаш/. После най-лесният, според мен, начин е - Влизаш си в акаунта, отиваш на HELP /най-долу/ > Contact us /вдясно/ > избираш опцията Live chat > даваш номера на Kиндъла си /той е в Settings > Device Info > Serial number.................../ и казваш да ти го регистрират.

# 649
Привет,момичета!

Settings > Device language и оттам сменяш езика.
За регистрацията - Правиш си регистрация в Амазон /ако нямаш/. После най-лесният, според мен, начин е - Влизаш си в акаунта, отиваш на HELP /най-долу/ > Contact us /вдясно/ > избираш опцията Live chat > даваш номера на Kиндъла си /той е в Settings > Device Info > Serial number.................../ и казваш да ти го регистрират.
Огромно  bouquet
Имам много регистрации в Амазон.Става ли от тази,през която е купен Киндъл-а

# 650
Привет,момичета!

Огромно  bouquet

Той автоматично е регистриран на този акаунт, освен ако не е купен "as a gift". Включи мy wi-fi-то, може да ти излезат всички опции, ако е регистриран.

# 651
Привет,момичета!

Огромно  bouquet

Той автоматично е регистриран на този акаунт, освен ако не е купен "as a gift". Включи мy wi-fi-то, може да ти излезат всички опции, ако е регистриран.
ОК.Ще пробвам утре,че сега нямам възможност.Благодаря мнооооого  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 652
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Много се набляга на тази клавиатура,
но разликата между 4 и 3 още не беше ли, че 4 е с наполовина памет и без аудио?

# 653
  • Враца
Много се набляга на тази клавиатура,
но разликата между 4 и 3 още не беше ли, че 4 е с наполовина памет и без аудио?
Да, 2 гб и е без аудио.
Новият ми киндъл пристигна, сега само ми остава да им върна стария. Много коректно се отнесоха. Дано не ми се налага да връщам втори.

# 654
  • ВАРНА
А на Киндъл 4 мога ли да кача изображеня -например .jpg снимки,че трябва да обикалям по магазините и да показвам какво точно търся вместо да се обяснявам  Mr. Green

# 655
Здравейте! Регистрирах си новия К4, но опцията Колекции не ми е активна. Аз ли нещо не съм направила, както трябва?
А къде или как разбирам, че имам kindle поща? Embarassed

# 656
  • край морето
Здравейте!
Чета ви от няколко месеца, точно от появата на PW всъщност. Точно се чудех какъв четец да взема и Амазон изскочиха с пейпъруайта като по поръчка Simple Smile Преди месец приятел ми го донесе и сме вече неразделни. С Киндъла, не с приятеля Simple Smile Имах притесения как ще разлиствам, колко ли миниатюрен ще ми се вижда този екран и една камара други чуденки. С тази подсветка нещата също малко плашещи ми се виждаха. Лично за мен, киндъла не само оправда очакванията ми, даже ги надхвърли. Батерията ми издържа около десет дни. Не ми е проблем, бях подготвена за подобен период, чета вечер, свети вместо лампа все пак Simple Smile Няколко пъти денем намалям максимално светлината и екрана ми е адски сив, трудно ми е да си представя постоянно да е такъв. Не ми харесва. Вероятно има значение, че това е първият ми четец и не съм свикнала с друго. Вчера ми дадоха назаем нормална книга, схвана ми се ръката, неудобно ми е. Съжалявам само, че толкова късно разбирам, че има електронни четци...

# 657

И аз съм нов електронен читател, но с Kindle 4. Качих си доста книжки с Calibre, но не съм ползвала e-mail, а опцията  Send to device. Ако опиташ така, няма ли да стане?
Благодаря за бързия отговор!   bouquet
Опитах със send to kindle, но пак не се получи, иначе не знам как точно да пратя файла до kindle от PC-то направо Embarassed ... Нямам никакви кабели за връзка между устройствата...в кутията има само зарядно...
Моля те да споделиш как точно изпозлваш опцията send to device!И точно в какъв формат от посочените конвертираш?
Може би bluetooth е решението...? newsm12

[/quote]

Здравейте и от мен, и аз съм нова в тази тема, т.е. купих Kindle Fire за майка ми, която се грижи за децата ни в Лондон и според това, което ползва е най-подходящо за да си проверява пощата, да чете бг сайтове с новини, да гледа снимки и да чете книги. Прегледах предишната тема и се извинявам предварително, защото не ми стана ясно и нямам време да изчета всичко. Имам няколко въпроса и ще се радвам, ако някой може да ме 'светне':
1. FreakOnALash, Calibre на компютър ли го сваляш и книгите и конвертирани ли ги прехвърляш на таблета? Питам, защото не ми се получава директно, а си мислех, че след като е андроид таблет така се действа. Би ли ми обяснила, че вечер докато го разуча заспивам.
2. Как точно се сваля от Читанката  - отново ли първо на компютър и с кабел към киндъла?
3. Някой сваля ли руски книги от МирКниг? Бихте ли обяснили стъпка по стъпка?
?4. Мислех че с таблет ще мога да кача пидиеф и други офис формати?
5. Някой знае ли плейър за филми свалени от нета
Наистина ще ви бъда много благодарна и пак ще питам. Хубава вечер!

# 658
Честит празник,мили дами smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Оправих си менюто на Киндъла,благодарение на една от вас,за което отново благодаря.Сега чакам с нетърпение да почна да го ползвам-тъй като го дадох на мъжа ми да го опакова и да ми го подари официално днес.

# 659
Отново съм аз. Embarassed
Не мога да разбера къде да си кача книгите в Киндъл-а.Уж  ги качих в направена от мен папка,но като го включих не я намерих. #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт