Eлектронни четци - VIII

• 59 178
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
NumLock, благодаря много. В мета информацията на книгата е бил проблемът   bouquet

# 721
Някой от вас ползва ли електронен четец Prestigio? В момента в Кауфланд има на промоция доста изгоден като параметри и цена и съответно много се колебая. Трябва ми втори, за детето, но дали си заслужава?

# 722
  • Стара Загора
Той е с екран като таблет. Купихме един за подарък. В Технополис го продават също, може да се разгледа.

# 723
Касита, гледах го и аз, но е с TFT екран, което няма нищо общо с електронното мастило. Не е подходящ за дълго четене.

# 724
Благодаря! Т.е. да се откажа? Нещо с ел. мастило на прилична цена? За РД си подарих Kindle Paperwhite и не ми се ще нещо по-прилично като сума да дам сега.

# 725
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Горе-долу какво имаш предвид като сума@
Погледни и тези, ако въобще вариантът втора ръка става.
http://prodavalnik.com/ads/?q=kindle
Иначе предимствато на таблетите, ако моделът на Prestigio е таблет, а не електронна книга с TFT екран просто е, че ще може все пак да си инсталира разни андроидски приложения. Но ако искаш точно за книга, най-добре си е с електронно мастило.  

# 726
Благодаря, LemonDesi, но майка ми е купила Prestigioto на детето вече. Взела е последното.  Mr. Green А и то ще чете не повече от два-три пъти седмично и не повече от общо 45 минути до час. Дано да не е проблем.

# 727
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Няма да е  Simple Smile Със здраве да си го ползва Simple Smile

# 728
Благодаря!

# 729
Моля за съдействие- днес майка ми е купила Prestigio  от Кауфланд на промоция. Имам обаче следния проблем: при включване на устройството стигам до начален екран и излиза основното меню, но оттам насетне нищо- нито мога да маневрирам в него, нито дава индикация за зареждане на батерията, която в момента е включена да прави горното, т.е. да се зарежда.
Дали проблемът идва от това че батерията е на нула?

# 730
  • София
Касита, случвало ми се е подобно нещо с мобилен телефон и с Киндъл. И в двата случая батерията беше тотално изтощена. Трябваше по-дълго време да дам възможност на устройствата да се заредят, докато започнат да дават признаци на живот. Не мога да съм напълно уверена, но мисля, че и при вас е нещо подобно. Бъдете търпеливи още малко.

# 731
Благодаря, дано да е това!

# 732
записвам се при вас, сдобих се с Nook и само вие знаете какво щастие е Laughing

# 733

Честито  Hug
чакаме отзиви  Grinning

# 734

Честито  Hug
чакаме отзиви  Grinning