Eлектронни четци - VIII

• 59 555
  • 747
  •   2
Отговори
# 270
Благодаря момичета Hug Сега си потвърдих поръчката в и се надявам до началото на другия месец и аз да се похваля с Киндълчето  Praynig

# 271
http://www.amazon.com/gp/product/B007HCCNJU/ref=s9_psimh_gw_p349 … mp;pf_rd_i=507846 - На мен за този вчера от  e-depot ми оферираха цена от 180лв без разходите за доставката с Еконт от София. Гаранция 1 год.  Срок на доставка 16 работни дни за черния и 2 за сивия. Понеже смятам да поръчвам се чудя трябва ли да си поръчам и зарядно, как става това зареждане от компютър, просто се вкл в усб порт ли newsm78 И как да си пресметна колко ще ми излезе доставката на Еконт, на кг ли само, или се добавя и нещо в/у стойността, понеже ще е с наложем платеж, никога не съм ползвала услугите на Еконт. И още нещо, ще трябва ли да се бута нещо по настройките за да чете кирилица?

http://www.barnesandnoble.com/p/nook-simple-touch-barnes-noble/1102344735 -200лв от e-depot. Пак без доставката от Сф с Еконт.

Преди около два месеца поръчах киндъл за приятелака през е-депо и с еконт (до техен офис). Доставката беше 9 и седемдесет и нещо, кажи ги 10 лв Simple Smile

# 272
И аз сега пресметнах през калкулатора им http://www.econt.com/tariff-calculator/  -5.20 без наложен платеж, 9.70лв с наложен платеж 180лв до офис . Общо взето сумата на наложения платеж играе по-голяма роля от разстоянието.

# 273
  • Варна
Аз лятото си направих поръчка за Киндъл, но след няколко дни се отказах, даже не помня за причината Shocked(много съм тъпа). както и да е. Сега по Коледа си поръчах Киндъл4 през едепото. И уж четох, гледах, но чак сега виждам, че черния цвят е бил по-добре да се вземе, моят разбира се е сив ooooh! #Cussing out
Току що ми го донесоха до офиса излезе ми 186лв. с доставката с наложен платеж.
Как ще ги оправям тия настройки сега, каквото съм технически грамотна Mr. Green
Надявам се да бъдете на разположение за безкрайните ми въпроси. Blush Hug

# 274
Аз съм със сив и да ти кажа не се оплаквам. Още повече, че вероятно няма да го оставиш без калъфче, така че, ако си вземеш черен калъф, тип тефтер, ще коригираш "грешката" Peace

# 275
Майка ми току що видя моят киндъл и сега иска и тя!  Crazy
Мисля да и поръчам, но се чудя как стои въпроса с гаранцията, ако го поръчам от ибей или амазон.
don domat, може ли малко подробности за твоята поръчка?

# 276
  • Варна
през този сайт поръчах уиш http://www.edepot-bg.com/  Влязох в сайта им, оттам в Амазон, харесах си устройството и им зпратих запитване.  В самия сайт има указание за изпращане на форма за запитвне. Много просто е обяснено всичко. PeaceНа другия ден ми върнаха отговор с оферта от 175лв. за Киндъла. За сив цвят -7раб. дни доставка, за черен цвят 18 раб. дни доставка. А между другото, през лятото ако не се бях отказала щяха да ми го пратят още на следващия ден. Върнах им мейл с потвърждение и това е.
 днес сутринта в офиса ми пристигна с Еконт. 11лв. ми  излизе доставката с наложен платеж.На 26ти декември направих поръчка.

Аз съм със сив и да ти кажа не се оплаквам. Още повече, че вероятно няма да го оставиш без калъфче, така че, ако си вземеш черен калъф, тип тефтер, ще коригираш "грешката" Peace
Мисълта ми беше, че на сивите  устройства трябвало да се провят допълнителни настройки за кирилизация. Simple Smile

# 277
Много благодаря! Simple Smile  Hug
То на предната страница всичко, толкова подробно е обяснено, ама кой да прочете...
Обаче друго се сетих да питам...
Засилих се да поръчвам, а гледам, че има две цени с разлика от 20 долара. ( Вкрайна сметка реших от американския амазон да поръчвам) Като по евтиният е със специална оферта, която включва някакви реклами.
Пречат ли на екрана тези реклами, не мога да разбера. Къде се появяват?

# 278
  • Пловдив
Мисълта ми беше, че на сивите  устройства трябвало да се провят допълнителни настройки за кирилизация. Simple Smile
Няма такова нещо - всеки Киндъл след Киндъл 2 се справя с кирилизацията безпроблемно, без да има нужда от каквито и да е настройки. Черният вариант на корпуса на Киндъл 4 визуално дава по-добър контраст, отколкото сивия. Другата минимална разлика между двата варианта е в по-новия софтуер и премахване на съществуващи недостатъци от първото поколение К4.  Hug

Относно рекламите - появяват се само в начална страница и като скрийнсейвър на устройството и по никакъв начин не пречат при четенето. В 90% от случаите самите реклами са много красиви и лично на мен дори ми харесва, че ги има.  Peace

# 279
  • Свищов
don domat, нямам точно този модел, но съм го виждала - не се налага кирилизация.
wish, рекламите се виждат като лента отдолу в главното меню и когато му е включен screen sever. При другия вид отново има картинки в този режим, но при нас те са рекламни книги или други оферти от Амазон. На мен лично ми харесват и даже пускам wi-fi само, за да си ги подновя.

# 280

Не мисля, че има проблем с кирилизацията. Доколкото четох разликата е в софтуера и в честототата на обновяване на страницата.  Peace

# 281
Значи моят е с рекламите! Не ми пречат и аз ги намирам за красиви!  Flutter
Ок. Последен въпрос относно гаранцията и да пускам поръчката.
Все пак разлика от 50-60 лв, не за подценяване, но пък и гаранцията не е за подценяване. Как стои въпроса ако излезе някой фабричен дефект или недай си боже нещо друго?

# 282
Това с новия софтуер не трябва да е проблем, Киндъл прави автоматичен ъпдейт на софтуера на всяko устрийство когато сте включени в мрежата, така че дори и сивите модели ще бъдат с най-новия софтуер.
Освен това на сайта им има винаги последната версия ако държите ръчно инсталиране.

Иначе черният корпус е винаги най-доброто решение за устройство с e-Ink екран.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 13:58 от nikolexa

# 283

О, не, не, това явно е някакъв мит. Нямам никакъв проблем с кирилицата. Нито преди джейлбрейка, нито след това.

Иначе има твърдение, че на черният бил по- добър при визуализацията на е-инк. Аз честно казано съм чела и на сребрист, и на черен, но разлика не намирам.

Аз се чудя друго нещо: ако му пусна wifi-а на моя, той автоматично ще се ъпдейтне, така ли? А дали е проблем, че е джейлбрейкнат?

# 284
Значи моят е с рекламите! Не ми пречат и аз ги намирам за красиви!  Flutter
Ок. Последен въпрос относно гаранцията и да пускам поръчката.
Все пак разлика от 50-60 лв, не за подценяване, но пък и гаранцията не е за подценяване. Как стои въпроса ако излезе някой фабричен дефект или недай си боже нещо друго?

Ако ще поръчваш през edepot, в сайта им на въпроси/отговори пише:

Каква е гаранцията на стоката, която съм поръчал?

Покриваме гаранцията на всички технолологични продукти. Гаранцията е идентична с тази на производителя от момента на закупуване на стоката. (важи за всички стоки освен ако е договорено друго при осъществяване на поръчката). За да бъде уважена гаранцията е необходимо артикулът да бъде поръчан от оторизиран дилър на марката производител.

Как се подържа гаранционния сервиз?

EDEPOT-BG работи както със сервизи в София така и директно с производителите.

Общи условия

Активация на акаунт