Eлектронни четци - VIII

• 59 161
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Враца
wa_wa, от година и половина имам Киндъл 3, на който чета наистина много, но не съм забелязала копченцата да са мръднали. Защо не се обърнеш към съпорта на Амазон? На мен не ми се е налагало, но в тези теми няколко момичета са го правили и бяха повече от доволни от съдействието, което получиха.

Да, оказа се, че не само аз имам този проблем.
Свързах се със съпорта на английския амазон. Много са любезни. Явно е дефект. Ще изпратят нов на приятелката ми, която ще ми го препрати и след това до 60 дни трябва да ми изпратя този обратно в Англия.

# 571
  • София
Неприятно е, че се е появил този дефект и ще се наложи да се занимаваш със замяна, но важното е, че си получила съдействие.

# 572
  • Враца
Щеше ми се да мина без това, но се притеснявам да не се влоши и да си призная честно - това ме дразни и ме разсейва, защото все си мисля, че това ще му е последното натискане.

Разликата между обслужването на Амазон и бг гаранционно обслужване е на светлинни години.

# 573
Моя четец също е със сякаш поразхлабен десен бутон. Интересно, че понякога си е сякаш наред, а понякога изглежда поразхлабен. Май много внимание му обръщам.
Когато пристигна на майка ми четеца специално обърнах внимание на бутоните. Съвсем нов, неизползван, но пак десния бутон е сякаш поразхлабен.
Реших, че аз си внушавам нещо...  newsm78

# 574
  • Враца
Моя четец също е със сякаш поразхлабен десен бутон. Интересно, че понякога си е сякаш наред, а понякога изглежда поразхлабен. Май много внимание му обръщам.
Когато пристигна на майка ми четеца специално обърнах внимание на бутоните. Съвсем нов, неизползван, но пак десния бутон е сякаш поразхлабен.
Реших, че аз си внушавам нещо...  newsm78
На моя при докосване, не при натискане си хлътва лекичко, все едно си го натиснал.
Прочетох във форумите на Амазон и там повечето ги бяха сменили.

# 575
Здравейте  Hug

На някой известно ли му е дали има четец с e ink, но дисплея да е 7 или 8 инча. Peace

Сони 7 инча можеш да намериш на приятна цена в ebay.

Изчакай тазгодишния модел на Pocketbook- с 8 инчов цветен екран и просветка.Освен това чете най-много формати.

# 576
  • софия
Дами, кажете си последната дума за този четец  NOOK Simple Touch GlowLight  опитах се да кача линк ,но го изкара като рекламен спам  Laughing

# 577
  • София
magi_mei, разгледах го съвсем наскоро и много ми допадна. Има опции за избор на шрифт, тъч-скрийнът работи чудесно, прелистването на страници става много бързо. Подсветката ми изглежда добра. Лесно се работи с него, а и е много красив и удобен за хващане. Всичко това с уговорката, че това са само пробни впечатления, не съм чела по-продължително време с него. Peace

# 578
  • в тристайна гарсониера :)
Някой успял ли е да публикува нещо от Киндъла във фейса? Направих всички настройки, но ми пише, че не се поддържа. Май само за книги купени от Амазон може  newsm78

Аз пак да попитам  Embarassed

# 579
  • Враца
Някой успял ли е да публикува нещо от Киндъла във фейса? Направих всички настройки, но ми пише, че не се поддържа. Май само за книги купени от Амазон може  newsm78

Аз пак да попитам  Embarassed
Да, аз тествах и успях.
Маркирах си част от текста и след това дадох share. Книгата не е закупена от Амазон. Публикува ми го в kindle.amazon.com и от там като линк в туитър и фейсбук. Беше обаче като част от личен документ, не пишеше заглавието и автора.
Не съм тествала да публикувам след като прочета книга.

# 580
  • в тристайна гарсониера :)
wa_wa, благодаря   bouquet Ще пробвам пак.

# 581
Bambulka, и аз съм поствала цитати във фейса от книги от читанката без проблем. Опитвам се да си спомня как точно свързах Киндъла с фейса, но май нямаше нещо специално, следвах настройките от устройството. Сега ги публикува чрез app на амазон  Peace

# 582
Момичета, а от къде поръчвате PocketBook-a?

# 583
Ето ти една оферта.

# 584
Момичета, а от къде поръчвате PocketBook-a?

От официалния вносител за България: www.pocketbook.bg

Общи условия

Активация на акаунт