Пазаруване от френски сайтове - 5

• 44 945
  • 740
  •   2
Отговори
# 570
В Тати има последни намаления с кръгли цени 1-10 Евро. Като Ла Редут спят засилих още една голяма поръчка от Тати.....да не ходим само по прашки Mr. Green
Ако някой иска покана, за да си махне доставката да пише на лични  bouquet

# 571
  • на брега
код BEAUTE10 дава БД в основния сайт на Даниел Жуванс.
В кошницата трябва да има артикули на стойност 10 евро.

# 572
В Тати има последни намаления с кръгли цени 1-10 Евро. Като Ла Редут спят засилих още една голяма поръчка от Тати.....да не ходим само по прашки Mr. Green
Ако някой иска покана, за да си махне доставката да пише на лични  bouquet
Моля за покана - Калина Йорданова /Kalina Yordanova/, callina@abv.bg.
Моля те кажи ми какви са стъпките - ще получа на e-mail съобщение за поканата или влизам в сайта директно.
Благодаря и успешни покупки.

# 573
Получих си най-накрая поръчката от Дамарт, от 14.12.2012г. - доволна, станаха обувките на мъж ми!!!!!

Получих и едни чаршафи с делфинчета за щерката, че е луднала на тема Риби, от БП.....Подаръка бе керамична лампа. Страхотна е!!!! Този код ползвах - 100800. И до сега не съм получила ни една пратка с 2 подаръка от БП....Все с един подарък......Предният път не получих ни тиган, ни кокотки. Сега не получавам оранжево одеало, та и трите чанти не ги чакам......

И поръчка от куриера на ДЖ получих - доволна!

И да помоля - ако някъде са се преплели акаунти от ПР - пишете ми. Парите ми са изтеглени, поръчка нямам получена....Поръчката ми е от основния сайт на ПР, с разни кремове за крака......

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО СПОДЕЛЯТ КОДОВЕ И ИНФОРМАЦИЯ!  bouquet

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 10:04 от Мама Цоцоланка

# 574
  • София
Получих и едни чаршафи с делфинчета за щерката, че е луднала на тема Риби, от БП.....Подаръка бе керамична лампа. Страхотна е!!!! Този код ползвах - 100800. И до сега не съм получила ни една пратка с 2 подаръка от БП....Все с един подарък......Предният път не получих ни тиган, ни кокотки. Сега не получавам оранжево одеало, та и трите чанти не ги чакам......
а в суивито и двата подаръка ли ги дава изпратени?

може ли да покажеш чаршафите?

# 575
а в суивито и двата подаръка ли ги дава изпратени?

може ли да покажеш чаршафите?

За съжаление - не! Стари ли стават кодовете докато аз се натуткам да ги ползвам - идея си нямам!

Ето и чаршафите - нашите са долен чаршаф и горен плик - http://www.blancheporte.fr/b/soldes-blancheporte/linge-de-maison … 100313-34879.html

# 576
  • София
благодаря, на мен ми дава и двата подаръка изпратени в суивито, да видим, какво ще получа
Благодаря и за чаршафчетата   bouquet

# 577
Здравейте,
моля за съвет -
днес получих нещата от Брандалей.фр чрез ФР2 - пакет получен на техния адрес на 15.01. Обаче имам проблем - едни обувчици Адидас за дъщеря ми са носени , та чак си личи доста. Как да им пиша сега - какъв е срока за рекламация - мисля че е 15 дни.

# 578
 Помогнете за доставката от БП  какво трябваше да се избере Se faire livrer à délai normal  или  Se faire livrer en express  Confused

# 579
  • София
normal Peace

# 580
Simple Smile Благодаря ,сега остава и да си изтеглят парите  от картата Praynig
а това пък какво е MESSAGE PE13
Taille : 001
    1        GRATUIT    
       En attente de livraison    
 Lieu :    à domicile
En Colissimo le    16.02.2013 ,защото го има в поръчката ми

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 11:53 от snowlady26

# 581
  • София
това най-вероятно  е каталог - има го и в една моя поръчка, за която ползвах код от сайта за намаление на ненамалени стоки  Peace

# 582
  • Пловдив
Ако някой се интересува - върнали са голяма част от намалените стоки в Дамарт, които последните дни ги нямаше. Има код за колисимо - 22915
http://www.damart.fr/C-136575-soldes/T-11474/I-Page1_20
ето линка
Да използвам да попитам - има ли още някой активен код с подарък от Дамарт?

# 583
Аз да попитам - а код за куриера от ДЖ дали има? Пробвах дадените в темите - невалидни са вече.

# 584
Ако някой се интересува - върнали са голяма част от намалените стоки в Дамарт, които последните дни ги нямаше. Има код за колисимо - 22915
http://www.damart.fr/C-136575-soldes/T-11474/I-Page1_20
ето линка
Да използвам да попитам - има ли още някой активен код с подарък от Дамарт?

Не ми приема картата Дамарт, пише Erreur carte de crédit : Transaction annulée. А преди няколко дни пуснах 3 поръчки с нея - виза на ПИБ... и адресите на фактуриране и доставка са различни, както трябва...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт