Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да предоставите координатите на детски уролози в София?
Какви са препоръките за случаи на фистула?
Какви са препоръките за използване на силиконови лепенки при фистула?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да предоставите координатите на детски уролози в София?
Координатите на детски уролози в София включват д-р Пандаров, който ръководи детската урология в Пирогов, д-р Момчилов - уролог в Пирогов, д-р Пеев в Правителствена болница и д-р Гаидаров - детски уролог в Правителствена болница. Освен това има детска урология и в Токуда болница. За повече информация относно координатите на д-р Джинович, можете да се свържете с него на имейл djinovic@gmail.com или на телефон +381666009902.
-
Какви са препоръките за случаи на фистула?
За случаи на фистула, препоръчително е да се консултирате с д-р Такова и да изчакате, за да видите дали ще се затвори от само себе си. Като цяло избягвайте повторна операция по-рано от година след първата, за да дадете достатъчно време за възстановяване и евентуално естествено затваряне на фистулата.
-
Какви са препоръките за използване на силиконови лепенки при фистула?
-
Какви са очакванията след операция за хипоспадия?
-
Какви са препоръките за бременност и операции?
ама на мен не ми изглежда така.Иска другата седмица да отидем на контролен и да махне тръбичката, по-добре било да не пика по-дълго от пишока и така....Ох беше много страшно....това сиропче дето го дават да ги замая...беше като дрогирано милинкото ми
И сега трудно му слагам папмерс.
Знаеше за положението му и че няма да има кожа за канала и изправянето и пак не ни ги е предписала. Сега също каза, че не гарантира дали ще има достатъчно кожа за изграждането на целия канал
Милинкото днес два пъти вече му сменям превръзката.Почнах да му давам Ентерол и био гая, да се надяваме, че ще се затегне.Тя докторката каза като изцапа превръзката да я махна и само с бактиграс да увивам пишока, ама той с това разтройство...как ще го чистя после...брех да се свършва вече
Вашите слънца дърпаха ли си пишките през памперса, снощи много плака и се дърпа, явно го сърби...
Аз се свързах с нея и каза да спра Суметролима (то не е АБ ама в болницата му вливаха АБ)Нямало нищо страшно, каза че го сърби, и затова се дърпа,да му давам Панадолче и пак каза само да слагам бактиграс! Аз ще поизчакам малко да му отмине рядкото, че тъкмо хвана пишока коричка и да не се инфектира... Нз за вас, ама аз съм зодия Риби и съм много страхлива и постоянно се съмнявам
Все си мисля, че съм правила нещо през бременноста и затова така е станало, а бях толкова примерна! Защо трябва да ни страдат дечицата? Извинявайте малко се поувлякох, ама искам да споделя с някой, който знае как се чувствам!