Хипоспадия - тема 2

• 77 977
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Ох, знам, че ще трябва отново да се оперира, но всеки път наново ли се гради канал? Не шият ли само фистулата? Още не съм взела епикризата и не знам какво му е правено. Ще питам, но дано получа и отговор, защото ми се струва, че докторката е доста заета и все бърза.  Rolling Eyes

# 736
Виж, ще си позволя да ти дам съвет, защото аз имам доста дълъг стаж по болниците. Да не говориме , че д-р Такова лекува и 3-те ми деца, и трите имат оперативна намеса, която тя е извършила. Питай. не мисли, ще е на кеф ли, няма ли, ще е заета или не. Това няма никакво значение. Оперира две от децата ми в екип с друг лекар, тък като той ни беше лекуващ, тя опериращ лекар. Аз бях толкова ошешкана, че един ден го извадих от операционната межу двете му операции и му зададох супер туп въпрос. Нито ми се е разсърдил, нито ме е овикал. Напротив. За съжаление сега се премести в друга болница, но аз все още водя децата при Такова. И питам, за всичко за което не съм наясно.
Съжалявам, че детенцето ти е с фистула, да в повечето случаи се гради наново канал. И пак престоя е около 5-7 дна. Но от сега не живей в кошмар, защото дали се тормозиш или не резултатат е все един.

# 737
Пускам нова тема, тъй като тази достигна 50стр.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=793647.0

# 738
Когато оперираха Михаил, майките с които тогава говорих ме предупредиха да не се плаша от вида на пишлето след операцията. Минава доста време преди да спаднат отоците и синините. Уверявам ви, че с времето, всичко си идва по-местата, и пишлето си изглежда нормално, е колкото това е възможно, в предвид операцията, обрязването при нас, и т.н. Дали е възможно да пишка нпълно от върха и аз незнам, при нас си има леко изместване и на новото каналче. А иначе, аз моят дребен не съм го водила, при Такова от контролният преглед след операцията, та сега сме си запазили час, за 12.08. да го поглдне, че освен това все още се напикава човека.
Малко встрани от темата-и моят син се напикаваше нощем до 4г. и половина-заведох го  при Такова-тя му изсписа едни хапчета и оттогава-край на напикаването-много съм доволна.

# 739
А все още ли пие хапчета детето?

# 740
А все още ли пие хапчета детето?
Не-пи ги около месец-д-р Такова каза да и се обадя на 20-тия ден-да и кажа как вървят нещата-и препоръча да ги пие още около месец, на при положение, че видимо подобрение имаше още на 3-тата нощ-започна да казва като му се пишка и така- разреди най-напред напикаванията и около 20-тия ден-мога да кажа, че 10 поредни дни не се беше напишквал-нещо, което не се беше случвало, въпреки многобройните ми опити да махна нощния памперс-мога да кажа, че съм много доволна от нея за лечението на напикаването, но не мога да кажа същото за операцията от хипоспадия.

# 741
Здравейте. Имаме 2 операций. Споделила съм тук. Но защо ми се струва че пишката не расте. Възможно ли е това? Моля  за впечатления. Имам чувството че е малка или по точно че не пораства. И скротума е малък . Докторите все казват че е ок.  Съжелявам ако е коментирано вече но малкия се оказа глух и чета и на други места.

Общи условия

Активация на акаунт