Хипоспадия - тема 2

• 77 986
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Махането на катетъра болезнено ли е, нощува ли се пак в болницата или си тръгвате веднага след това? Значи на 12-ти ще разберете дали има фистула или най-много да си пишка пак от старата дупчица. Да, много оптимистично, само че кой ще ги оправя после тия неща?

# 721
мами, и ние пикаме само отдолу, не пикаеме от главичката от канала а от разреза отдолу. тука 2-3 дни го следиме как пишка и въопще не пикае ве4е от главичката преди пакаше на 2 струи а сега само на една и не е от главичката .

# 722
  • Варна
Махането на катетъра болезнено ли е, нощува ли се пак в болницата или си тръгвате веднага след това? Значи на 12-ти ще разберете дали има фистула или най-много да си пишка пак от старата дупчица. Да, много оптимистично, само че кой ще ги оправя после тия неща?
Не лежите в болницата всичко е за 5 минути в кабинета на Такова. Предполагам, че не боли но ние плвчехме от стреса предполагам.

# 723
здравейте момичета, силно ме вълнува темата хипоспадия и реших да обменя информация с по- опитни от мен. чета в разни форуми, статии, сайтове  и стигам до заключението че софия е решението. и по конкретно пирогов - препоръчаха ми д- р момчилов. може ли малко инфо от по- напредналите майки от мен. благодаря предварително  Grinning

# 724
  • Варна
пиша на лични

# 725
Здравейте мами, искам да ви споделя резултата от контролния преглед при Такова ФИСТУЛА.
Казах и че малкия не пишка от главичката, и тя ме успокой че ако сложа пръста си на дупчицата му, щял да пикае от горе.
В действителност Такова заминава , но няма да е за постоянно в чужбина (май Франция), но януари щяла да е тука и можела да оперира, на нас ни каза март месец, за операция от фистула ама силно се съмнявам, че резултата може да е пак същия, така че ще търся и други мнения и ще видиме тук или в Сърбия.
Мами, моля ви се ако можете да видите в епикризата какъв метод е оперирала синовете ви, дали е покривала каналчето за да предпази от фистули.
    БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Поздрави   bouquet

# 726
  • Варна
Здравейте мами, искам да ви споделя резултата от контролния преглед при Такова ФИСТУЛА.
Казах и че малкия не пишка от главичката, и тя ме успокой че ако сложа пръста си на дупчицата му, щял да пикае от горе.
В действителност Такова заминава , но няма да е за постоянно в чужбина (май Франция), но януари щяла да е тука и можела да оперира, на нас ни каза март месец, за операция от фистула ама силно се съмнявам, че резултата може да е пак същия, така че ще търся и други мнения и ще видиме тук или в Сърбия.
Мами, моля ви се ако можете да видите в епикризата какъв метод е оперирала синовете ви, дали е покривала каналчето за да предпази от фистули.
    БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

И аз се страхувам от същото, и макар и да са адски много парите.....ще се опитам да ги събера. Чакам да се оправи малко чурката на малкия и да я снимам за да я изпратя на доктора, за да ми каже какво ще струва и кога може да се направи.
Поздрави   bouquet

# 727
Моя не ще да пика прав и съответно да видя дали има фистула или няма. Като заседне на гърнето и край, нищо не мога да видя. на 08.08 трябва да се обадя на д-р Такова за да ѝ кажа как пишка и има ли фистула, ако не мога да преценя на 12.08 ми каза да отида да го види.

# 728
Мами, нашата операция мина в сряда. Преди и след операцията е кошмарно, но се изтърпява. Вчера Такова смени превръзката, махна катетъра и каза, че пишлето било хубаво, изправено, с добър канал и че е сигурна че нямало да се налага друга операция. Не знам, аз много не вярвам, днес се престраших да поиледна пишлето, че то на нищо не прилича - като подута червена камбичка. Каза че имало оток, който ще мине до няколко дни, сигурно на всички така казва!? В понеделник ще ни изпише. Направо се чудя ще прилича ли на нормална буба това нещо?

# 729
Спокойно, ще заприлича. И аз това се питах преди. Сега се надявам да няма фистула.
При наличието на фистула наново ли се гради канал? Гледам пишока наново шит.  newsm78
Все се канех да питам Такова, но или тя бързаше или аз забравях и я питах за всичко друго, но не и за това  ooooh!

# 730
  • Варна
petuca@abv.bg желая ти успех от все сърце дано повече никога не се върнете в отделението.

Иначе ние си пошаме през старата дупчеца от върха не излиза и камка. 17 дена минаха от операцията и все още е надуто и а там където д-р Такова го е изгорила е още по надуто и си стои бяло. Кога спада напълно пошика мами?

# 731
то май няма случай да пика от върха след операция. около месец беше нужно при нас за да заприлича на нещо.
само на мен ли не е казала, че заминава?

# 732
Когато оперираха Михаил, майките с които тогава говорих ме предупредиха да не се плаша от вида на пишлето след операцията. Минава доста време преди да спаднат отоците и синините. Уверявам ви, че с времето, всичко си идва по-местата, и пишлето си изглежда нормално, е колкото това е възможно, в предвид операцията, обрязването при нас, и т.н. Дали е възможно да пишка нпълно от върха и аз незнам, при нас си има леко изместване и на новото каналче. А иначе, аз моят дребен не съм го водила, при Такова от контролният преглед след операцията, та сега сме си запазили час, за 12.08. да го поглдне, че освен това все още се напикава човека.

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 14:47 от marychery

# 733
Днес го прилъгах да се изпиша прав и видях, че урината излиза от две места. Призля ми, сърцето ми се сви ...  Cry За сега фистулата е една. Не знам дали има вероятност да се затвори, изобщо не искам да ходим пак в болница и да го оперират.  Sad
На 08.08 ще звънна на Такова да ѝ съобщя за "хубавата" новина и на 12 го водя да го види. Дано тая дупка да се затвори.  Praynig Praynig Praynig Изобщо има ли смисъл след 6-7 м. пак да го оперират? Аз все си мислех, че само фистулата шият, ама не. Фистулата е точно от новия шев. И новата дупка пак е отдолу, а не на върха. Вече си мисля, че няма да му я изкарат на върха.
Момичета, вашите момчета как пишат прави? С това потъване на пишока за сега не виждам начин моя човек да пиша прав.

# 734
Йоко, за съжаление има ли фистула, пак ще трябва да се оперира. Ням азастраховка за фистула, за съжаление е доста честоусложнение. А за пишкането прав, ще започне и прав да пишка, няма все да седи на гърнето. С израстването на детето, израстват и органите, а мастната тъкан около и над пишлето ще намалее и няма да пречи.

Общи условия

Активация на акаунт