Бивши

• 3 958
  • 33
  •   1
Отговори
Здравейте, не знам дали тук е правилното място да споделя терзанията си, но не знам как да постъпя.
Влюбен съм в бившата си, не сме заедно от почти 10 месеца, но не мога да я забравя. Обичам я, тя твърди че ме обича също,но си харесва друг. Студена е и груба към мен, но ревнува като ѝ споделя нещо с друг човек, макар че за тези 10 месеца не съм се занимавал с никоя, искам нея, но знам че тя няма намерения да бъдем заедно повече, та въпроса ми е : Какво да направя, за да я забравя и да move onna? Благодаря предварително.

# 1
Като за начало, спираш всякаква комуникация с нея. Триеш, блокираш, както си му е реда след раздяла. Какво още чакаш след 10 месеца?
Започни да излизаш с други жени, не е казано, че трябва веднага да се получи с някоя. Фокусирай се повече върху себе си, интересите си, хобитата, започни нещо ново.

И най-важното, проумей, че не те обича. Ако те обичаше, щеше да е с теб, нямаше да си харесва други, че и да ти разказва за тях.

# 2
Намери си 40 годишна кака.

# 3
Здравейте, не знам дали тук е правилното място да споделя терзанията си, но не знам как да постъпя.
Влюбен съм в бившата си, не сме заедно от почти 10 месеца, но не мога да я забравя. Обичам я, тя твърди че ме обича също,но си харесва друг. Студена е и груба към мен, но ревнува като ѝ споделя нещо с друг човек, макар че за тези 10 месеца не съм се занимавал с никоя, искам нея, но знам че тя няма намерения да бъдем заедно повече, та въпроса ми е : Какво да направя, за да я забравя и да move onna? Благодаря предварително.

Някак си знам, че трябва да го направя, но не мога, блокирам я и след седмица я отблокирам и ѝ пиша, все едно с някакъв магнит ме дърпа към нея.

# 4
Намери си 40 годишна кака.

Може да пробвам ахаха

# 5
Значи трябва да работиш върху самочувствието си, слабохарактерен си. Това се случва, когато започнеш да полагаш грижи за себе си, както казах, започни да правиш нещо ново, да учиш нещо ново, спри да мислиш за бивши гаджета, с нищо не са по-специални от бъдещите.
Да не говорим колко е жалкарско постоянно да се въртиш около някой, който те е отрязал. Създаваш усещане, че си в кърпа вързан, това не е особено привлекателно, важи и за двата пола.

# 6
Значи трябва да работиш върху самочувствието си, слабохарактерен си. Това се случва, когато започнеш да полагаш грижи за себе си, както казах, започни да правиш нещо ново, да учиш нещо ново, спри да мислиш за бивши гаджета, с нищо не са по-специални от бъдещите.
Да не говорим колко е жалкарско постоянно да се въртиш около някой, който те е отрязал. Създаваш усещане, че си в кърпа вързан, това не е особено привлекателно, важи и за двата пола.

То проблема е че постоянно ѝ показвам,че реално мога и без нея, но вътрешно знам че ми липсва, колкото и да съм зает с работа и тн. пак за нея мисля като не съм зает с нещо.

# 7
С какво й го показваш? Ако някой ме блокира и разблокира всяка седмица, и идва да ми пише, ще мисля точно обратното, тоя още не може да ме преживее, в никакъв случай няма да си мисля колко успешно е продължил напред.
Ако твоето е някаква мания, може би трябва да търсиш психолог?

# 8
С какво й го показваш? Ако някой ме блокира и разблокира всяка седмица, и идва да ми пише, ще мисля точно обратното, тоя още не може да ме преживее, в никакъв случай няма да си мисля колко успешно е продължил напред.
Ако твоето е някаква мания, може би трябва да търсиш психолог?

Ами не правя проблем като не ми отговори или пише , ходих на домашно скоро с мои приятели и се натисках с една моя близка,не е кои знае какво но е достатъчно да мисли че не ми пука за нея, създава впечатление, че съм я забравил.
Не знам какво е, сигурно просто ми липсва, все пак тва са 2 години и половина заедно.

# 9
  • Далечният изток
Блокираш, изтриваш, никаква комуникация за нищо, иначе не става.

# 10
Хората изкарват и 20, и 40 години заедно и намират начин да продължат напред. Губиш си времето, сам си мачкаш самочувствието, и се залъгваш, че никой не вижда и разбира нищо. Отстрани се виждат и усещат много ясно тези неща.
За твое добро, спри да стоиш в ролята на отхвърленият, вечно чакащият, и готов на всяка цена да се случи нещо.

# 11
Хората изкарват и 20, и 40 години заедно и намират начин да продължат напред. Губиш си времето, сам си мачкаш самочувствието, и се залъгваш, че никой не вижда и разбира нищо. Отстрани се виждат и усещат много ясно тези неща.
За твое добро, спри да стоиш в ролята на отхвърленият, вечно чакащият, и готов на всяка цена да се случи нещо.

Просто наистина трябва да се откажа от нея, благодаря.

# 12
Блокираш, изтриваш, никаква комуникация за нищо, иначе не става.

Така е .

# 13
Тя да мисли, че не ти пука за нея...
Навираш ù се в муцуната с глупави демонстрации и после се кефиш, че те била ревнувала. Сюрприз - не те ревнува, ами се дразни, че я занимаваш.

# 14
Много младо момче си, нали?

Общи условия

Активация на акаунт