Бивши

• 3 967
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Според мен, ако мислиш, че и тя те харесва, трябва да я провокираш по някакъв начин, за да се увериш дали това е истина. Има голяма вероятност тя да е раздвоена между теб и някой друг. Причините може да са много. Опитай по някакъв начин да наклониш везните и да станеш нейната цел. А как да се случи това - според мен чрез някаква фрустрация и после тотално игнориране. От опит зная, че една жена е най-привлечена от този, който най-малко може да има. Ако тя знае, че ти се забавляваш, пътуваш, живееш живота си на макс, не се интересуваш от това как е тя - то тя ще усети липсата ти. Но ако през седмица й пишеш, тя ще се успокоява, че ти си вариант Б и може би никога няма да се върне. Не е нужно да я блокираш - напротив, просто спри да й пишеш първи. Ако наистина е писано да сте заедно и тя наистина иска да е с теб, пътищата ви ще се пресекат отново и има голям шанс тя да е инициатор на следващите съобщения помежду ви. За да се случи това, обаче, трябва да й дадеш шанс и тя да те "преследва"... а дотогава не я дразни с други момичета, по-скоро се фокусирай да си най-добрата своя версия, за да й покажеш какво е изпуснала.

# 16
Владееш ли английски? Ако да, хвърли едно око на канала на Matthew Hussey в youtube. Има полезни съвети за справяне с раздяла и ще ти помогне да си промениш mindset-а. Не си достатъчно ангажиран с градивни и полезни дейности. Не комуникирай с нея и се концентрирай върху това да се развиваш - личностно и професионално. Ако не си, започни да спортуваш. Никой няма да ти даде по-различен съвет.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 00:03 от Meddyy

# 17
Момчето е ученик, какви съвети му давате да пътува, да се реализира професионално и да се хваща с 40 годишна леля (за последното лелята ще загази).

# 18
Написал е, че е зает с работа.

# 19
Момичето СИ ХАРЕСВА друго момче, ходил на домашно... Дори 18-годишните не говорят така, не е и пълнолетен.
"Занимавам се с работа" тоест имам си някаква работа да си свърша.
На колко години си, авторе?

# 20
Момчето е ученик, какви съвети му давате да пътува, да се реализира професионално и да се хваща с 40 годишна леля (за последното лелята ще загази).

Що не 🤣

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 09:58 от alexxx.

# 21
Никой ученик няма да почне да пише в бг мама. Никой 20 годишен няма да пише в бг-мама. Хората на тази възраст изобщо няма и да се сетят за този сайт.
Масово тук хората са на по 40 + и тук-таме някоя 29 - 35 годишна майка в темата за бебетата.

# 22
40 годишен пише, че бившото му гадже си харесва друго момче?!?

Авторът не каза на колко е след поставен въпрос, приемам, че е под 18.

# 23
И под 18 да е, това не му пречи да се фокусира върху себе си, да учи нови неща, да се развива, за да трупа самочувствие и стойност.

# 24
Разбира се. Просто вълненията са различни, липсата на зрялост си казва думата, ситуациите ти се струват по-драматични, отколкото са.

# 25
Никой ученик няма да почне да пише в бг мама. Никой 20 годишен няма да пише в бг-мама. Хората на тази възраст изобщо няма и да се сетят за този сайт.
Масово тук хората са на по 40 + и тук-таме някоя 29 - 35 годишна майка в темата за бебетата.

Ще те разочаровам,много жени в началото на 20-те си пишат тук.
За сайта знам от малка,и какво като предимно пишат по-възрастни жени? В темите за бебета пишат от всякакви възрасти,изобщо не са само от 29-35,може би си влизал/а преди много години и си водил/а статистика.

Автора да се стяга,че ми изглежда като пубертет,ако не е такъв,де.
Такива блокирания и отблокирания са ми детински,не може да я забравиш защото не я оставяш на мира.
Остави миналото назад,живей в бъдещето,само то има значение.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 18:49 от Анонимен

# 26
Ами не знам, възможно е и да има по-млади, но аз не съм срещала. Обикновено са или майки по майчинство, които са на всякакви възрасти, или големи жени 40 - 60 години. Иначе всеки може да си твърди каквото си иска, и аз мога да кажа, че съм на 15, ама не съм. Просто съдя от моите контакти с хора на 20 години и наистина те не биха влезли. Не мога да се сетя за някой на 20, който би.

# 27
Супер много хора влизат, но ги е срам да кажат, защото форумът се възприема като сборище на изглупели женки. Някои ги е срам пък конкретно от това, което пишат.

# 28
Супер много хора, ама на 40 и нагоре. Хората на 20 не се изразяват така, не пишат така, не мислят така. Просто друго поколение и представи за живота.

# 29
Възрастта не е гаранция за прави разсъждения, поведение, грамотност или друго, което иначе се очаква от лелка/чичко. Виждала съм и сега виждам хора на 40+ да показват неща, които и ученик не би направил, и тука не говоря за разните му пързалки в мамата от профили, регистрирани преди 15 мин.
В случая според мене е пързалка темата, де. Разглеждам я като глупав виц.

Общи условия

Активация на акаунт