Хипоспадия - тема 2

• 78 153
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Petinka аз макар да съм зодия стрелец също все се съмнявам, все нещо ме гложди. Колко пъти съм премисляла какво може да съм направила по време на бременността, че да причиня това на детенцето си  Cry И аз се успокоявам, че въпреки всичко е поправимо и не е нещо, което да не може да се оправи. Прекрасно те разбирам за чувствата ти. А за телка питай, че дали ти се полага от раждането до последната операция. Изплащат до три години назад. Което ти се полага си го търси.  Тази операция и всичко около нея не е безплатно.

# 211
  • Добрич
О със сигурност ще се пробвам, но се ядосвам на системата ни! Аз от форума разбрах, че имаме право на ТЕЛК! То и една да е операцията не е евтино...то само пътя на нас ни излиза  200лв!Сега във вторник на 06.08 живот и здраве пак трябва да ходим! Да са ни живи и здрави слънцата! Всички мъници да се отървават по-леко и дано медицината се развива и с нея и нашите лекари! Аз съм много доволна от д-р Такова! Много мила жена! Не съжалявам, че избрахме нея! И сестрите в отделението бяха страхотни, абе всичко.... Аз като знам тук в Добричката болница какви са цербери  Laughing

# 212
О със сигурност ще се пробвам, но се ядосвам на системата ни! Аз от форума разбрах, че имаме право на ТЕЛК! То и една да е операцията не е евтино...то само пътя на нас ни излиза  200лв!Сега във вторник на 06.08 живот и здраве пак трябва да ходим! Да са ни живи и здрави слънцата! Всички мъници да се отървават по-леко и дано медицината се развива и с нея и нашите лекари! Аз съм много доволна от д-р Такова! Много мила жена! Не съжалявам, че избрахме нея! И сестрите в отделението бяха страхотни, абе всичко.... Аз като знам тук в Добричката болница какви са цербери  Laughing
подай си документите за ТЕЛК, и няма смисъл да се ядосваш. Принципно би трябвало да ти изплатят парите със задна дата. Аз този момент го пропуса, защото минахме на белодробен телк, заради Астмата при моят син и доста по късно се усетих че хипоспадията е вродено заболяване и сумата трябва да ни се изплати със задна дата. Но здраве да.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 15:11 от marychery

# 213
  • Лудогорието
Ха здравейте и от нас  Simple Smile
Преди малко се сдобихме с дата на операция-09.09.2013-дано да ни е последната  Praynig На 08.09 приемат Иван за изследвания и на следващия ден се надявам да се случи чудото! Д-р Такова веднага се сети за кого става въпрос. Беше много мила. Майка ми си планира отпуската за тогава-нали аз си имам малкия Митко и няма да мога да придружа баткото...  Sad За ТЕЛК разбрах от една майка в болницата и се задействах. Изплатиха ни парите накуп за две години назад. А аз ги пазя за Иван, нали все още не е оправен  Rolling Eyes Нашият изтича на 01.12.2013, дано не се налага да го подновяваме!  Praynig Наистина си е от полза тази помощ, но лекарите не им е приятно да го отпускат  #Cussing out Тук при нас ми даваха да разбера, че нищо няма да стане-искаха да ме откажат, но не успяха  Simple Smile
Успех на всички предстоящи операции !  Hug  Praynig

# 214
  • Добрич
 Hug Е дано ви е запоследно! И на всички други дечица!  Praynig Съгласна съм и Телк да не вземем само да знам че няма да се налага нова операция, макар че няма да са ни излишни паричките.

# 215
Здравейте и от нас, ние сме добре, само дето си пишкаме с фистулка, инъче всичко забравихме бързо, надявам се и при следващата операция да е така, силно се надявам и да нямаме катетър, но каквото решат. Искам да ви питам какво ви изплащат с този телк, аз така и не подадох документи за това, пък и парите за операцията ги дадох на ръка, как да докажа, какво и колко съм платила за процедурата?

# 216
Никой няма и да те попита къде и колко си дала. Детето ти е с вродено заболяване за което се дават 50% ТЕЛК. Парите би трябвало да се изплатят със задна дата но за не повече  от 3г назад. Подаваш ги в районият ТЕЛК с протокол от линият лекар. На самата комисия ще занесеш, епикризата от болницата, лист от преглед, и нов лист сега че сте с фистула след опрацията.

# 217
Благодаря ти  Hug

# 218
И аз за ТЕЛК-а разбрах от тук, та се задействах и минахме на време,  а като отидохме на първия преглед при Такова и тя ни го каза.
Petinka211, Калоян беше по същия начин от антибиотика, но за мой ужас неговата превръзка се изцапа много и се отлепи още на първия ден и Такова я смени още тогава. Каза, че гледа да ги сменя за пръв път след 2 ден и се беше притеснила да не стане нещо с операцията и да й отиде труда на вятъра. После още 3-4 дни си беше все така, така и не се затегна, голям зор и голямо бърсане падна  ooooh! ooooh! ooooh! Превръзката му я махна на изписване и тогава останахме само на Бактиграс още седмица. Хайде да минава и заминава при вас!  Hug

# 219
  • Добрич
 #Cussing out още сме с разстройство, вече втори ден му давам Ентерол, а биогая 3 и пак си е рядко Sad не ака толкова често, максимум 3 пъти, ама пак ми е притеснено.Чудя се дали да не го заведа в спешното да кажат дали му има нещо? Thinking

# 220
  • Добрич
Здравейте! Аз се престраших и махнах превръзката и му слагам бактиграс само. Сега ми е съвсем зор да му сменям памперса, голям рев, ще ме намрази това дете... Confused Нямам търпение да отидем вдруги ден да му махнат катетъра и да кажат как му е пишока  newsm78 Гложди ме един въпрос, може и тъп да ви се стори  Laughing Няма ли опасност да се запуши новия канал като не е пишал през него?

# 221
Petinka211 въпроса ти изобщо не е тъп. Аз го задавх всеки път и на д-р Момчилов и на д-р Такова и отговорът беше все един и същ- НЕ. Може да се появи фистула, недай си боже, но канала казват, че не се запушва.
Относно намразването, спокойно, ти си мама и това е завинаги. Малките деца имат способността да забравят. Както ти не помниш какво са ти правили на 1 или 2 години, така и той няма да помни.
Успех! И много усмивки!

# 222
  • Лудогорието
Petinka211 на кой ден ви изписаха? Учудва ме факта, че са ви изписали с катетъра. При нашите операции винаги съм питала дали не можем да удължим времето с катетъра и да дадем време на новия канал да проработи без фистули. И все са ни отказвали  newsm78

# 223
  • Добрич
 Hug Благодаря monitor4e
maimunka07 нас ни изписаха на 7 ден и д-р Такова каза че било по-добре по-дълго да стои с катетъра, за да се щади новия канал. Вече 14 дни е с него. От вчера гледам, че пишока е придобил що-годе добър вид  Laughing Ама нещо не виждам къде е дупката и се притесних. Еххх БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА!   bouquet  bouquet  bouquet

# 224
  • Добрич
Аз да се отчета - върнахме се от първия контролен преглед. Махна му катетъра вече и каза да го мажа с дефламол. Миризмата на урината му е била от катетъра newsm78 Иначе каза че мн добре изглежда пишката . Вика ни на втори контролен края на септември.

Общи условия

Активация на акаунт