Хипоспадия - тема 2

• 78 147
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Ретинка освен хипоспадията имаше ли изкривяване на пишока?

# 226
  • Добрич
Имаше, аз дори мислех че си е нормално за болестта. При вас отока кога спадна  newsm78 главичката си е нормална, ама кожата около нея ми се струва подута. Ох отдъхнах малко - вече е по-спокоен като му сменям памперса!

# 227
Не помня точно кол дена имаше оток но поне две седмици имаше. При нас за съжаление по рождение няма кожа около главичката.

# 228
Petinka211 при нас също имаше изкривяване и то доста. Всеки път имахме отток. За около 2 седмици спада, но истинския вид на пишока се вижда след 2 месеца, поне при нас беше така. Вади вътрешни конци, оформя се от организма и т.н. Според мен след около 2 месеца вече може да си сигурна как ще изглежда.
Ние също сме на профелактичен преглед в края на септември. Дай боже и последен да е.

# 229
  • Добрич
monitor4e пожелавам ви го от сърце  Praynig Дано на всички е за последно! Аз изчаквам сега да мине малко време и се залавям с мисия "махане на памперса" и другите бебешки пороци  Joy

# 230
Здравейте почетох ,но като не виждам подобен случаи на моя да питам има ли някои които след операцията кожичката е изсьхнала и паднала ?и,и оперирали сте пак или ?

# 231
Здравейте,
Кажете ми моля, колко струва операцията на фистула? Имаме си дата, но забравих да питам това? Иначе д-р Такова ни каза, че ще ни приемат в сряда, в четвъртък оперира, слага един катетър цистофикс, и в петък си тръгваме. С катетъра стои 10-14 дни, за да щади канала, после отиваме да го маха.

# 232
Small Sun,
много бързо ще ви изпишат? Фистулката е малка ли? Браво, ако е така. Сега като попита и се зачудих дали и какво сме плащали за фистулата (при нас беше само бързо затваряне с едно конче и без никакви нощувки и катетри)  newsm78.  Те бяха само с баща си. Ще го питам и ще ти кажа (като нищо и той да не помни, че всичко стана много набързо).
Кога ви е датата?
DeskataAl, Калоян имаше след операция една коричка, не точно кожичка (не знам за същото ли питаш). Беше като раничките по коленете ни едно време - твърда, кървавочервена, релефна. След 10-тина дни май някъде падна.

# 233
  • Добрич

И ние имахме такава, но д-р Такова каза че е нормално

# 234
  • Варна
Здравейте,
Кажете ми моля, колко струва операцията на фистула? Имаме си дата, но забравих да питам това? Иначе д-р Такова ни каза, че ще ни приемат в сряда, в четвъртък оперира, слага един катетър цистофикс, и в петък си тръгваме. С катетъра стои 10-14 дни, за да щади канала, после отиваме да го маха.
Мисля че нищо няма да ти струва, щом ние ще ходим за махане на излишната кожа и слагане на последния шеф и Такова ни каза че няма да плащаме нищо....

# 235
Здравейте,
Мисля че нищо няма да ти струва, щом ние ще ходим за махане на излишната кожа и слагане на последния шеф и Такова ни каза че няма да плащаме нищо....
newsm78 защо ще слагате последен шев, като нямате фистула-питам,защото и ние се чудим дали да слагаме този последен шев-да не ни донесе някакви фистули?

# 236
  • Варна
maca-niki2008 така без последния шеф цепчицата е по-голяма и пиша по отдолу, и се надявам впоследствие струята да излиза максимално към върха. А относно появата на фистула невиждам как този шеф би я предизвикал..., тя не би трябвало да пипа нищо отдолу по кожата.

# 237
maca-niki2008 така без последния шеф цепчицата е по-голяма и пиша по отдолу, и се надявам впоследствие струята да излиза максимално към върха. А относно появата на фистула невиждам как този шеф би я предизвикал..., тя не би трябвало да пипа нищо отдолу по кожата.
Дано да е така! И ние сме така и се чудя дали да ходим да слагаме този последен шев? Вие кога ще ходите-да пишете как е минало.

# 238
  • Варна
Живот и здраве на 15-ти септември трябва да сме там.

# 239
Здравейте, момичета. Искам да ви съобщя, че на 26.09 се роди дъщеричката ми Сара.

Колко дни е престоя при изграждането на канал? Питам най вече майките които са доста далеч от София.

Общи условия

Активация на акаунт