Хипоспадия - тема 2

• 78 015
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, бихте ли ми казали как стои въпроса с вип стаите в Токуда. Предварително ли да се уговоря с д-р Такова, или на място да си я договоря.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                Предварително,ние като отидохме нямаше места и след 2 дни ни настаниха
ХММ, аз говорих с Д-Р Такова вчера и тя ми каза да говоря в деня на приема с главната сестра. Необходимо ли е да се обадя в отделението предварително?

# 616
Здравейте и от нас. Днес ходих и до районното соц.подпомагане. Подадох 4 вида декларации:
- за еднократна помощ при раждане - 100лв.
- за детски - 100лв. на месец(досега не съм вземала )
- за соц.интегриране, сиреч транспортни разходи - около 20лв на месец( за тях се ходи до закрила на детето за изготвяне на соц.оценка)
- за ежемесечно подпомагане от датата на раждане до изтичане срока на ТЕЛК-а -217лв за 2013г., 240лв за 2014г.
Това са обезщетенията на които имаме право. Мисля,че хич не са малко и всички от вас могат да се възползват като се явят на ТЕЛК космисия. Успех на всички!

# 617
  • Лудогорието
Нашата операция ще е на 04.06,  marychery . Само, че майка ми ще е там с баткото- в последния момент решихме с малкия да не ходим  Rolling Eyes Миналия път имаше свободна самостоятелна стая и настаниха моите в нея още при приемането. Този път реших да се обадя предварително в отделението и уж ми записаха желанието-пак в самостоятелна стая. Осигуряват сгъваемо легло за придружителя, но без чаршафи и завивка- ние си носим. Тази нощ тръгват на път, за да са там в 8.00 часа, за да направят изследванията - моя мъж ще ги закара. Направих пълномощно на майка ми, че предния път правиха проблем-мъжът ми се разписа на документите, че е съгласен бабата на Иван да го придружава  Rolling Eyes
Ох, пак дойде момента на операцията... Ще се пръсна от притеснение! Така ми се иска да съм до него, но с дребния няма как-още се кърмим, къде ще му готвя, ами пране... Кого да гледам по-напред, баткото или дребуса  Rolling Eyes
Стискайте палци и ние да се отървем-за осми път сме под упойка!  Praynig

# 618
Предния път бях с бебето /на 2 м./ и с баткото и с бабата /майка ми/. Тя се настани в хотелската част и 5те дена изкарахме. Бебето беше при нея и за кърменето или аз ходех или вечер ми я носеше в отделението. За прането- там перяхме. И сега пак ще сме всички, само че тоя път с мъжа ми, без баба.
Ние имахме дата за 01.06, но я отменихме.
Пожелавам успех на всички, на които им предстои операция. Дано е последна  Praynig Hug

# 619
Хайде успех на всички, че като прочета хубави новини, се обнадеждавам.Става ми по спокойно.

# 620
Маумунка, аз говорих и с д-р Такова, и в отделението се обадих, казаха, че на място ще говориме за стаята. И ние утре в 8 ще сме там, предполагам моят младеж ще е последен като най -голям. Първо са бебетата и малките дечица. Това за четвъртък, утре са всички видове изследвания. Предполагам, че ще видя майка ти, защото нали на анестезиолог се ходи групово Mr. Green. Аз ще съм за 4 ти път в това отделение. Изредиха се и трите ми деца там.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 15:50 от marychery

# 621
  • Лудогорието
Проблема е, че малкия навърши годинка и сега е по-активен от бебе на 2 месеца. Иска да яде нашата храна, но все пак по-безсолна. Обаждах се на фирма за детска кухня по домовете. Казаха, че не доставят в района на болниците. Постоянно е в движение и му растат зъби, и е крив, и реве за всичко  ooooh! Няма да има полза въобще от нас...
Днес изследванията и консултите минаха-всичко е наред. Утре първо ще е 10-месечно бебе, евентуално ние ще сме втори. Общо били 5 деца, най-голямото - на 7 години. Не съм сигурна.
Днес правим 8 години от сватбата с моя мъж и Иван влиза за 8-ми път в болницата... Дано е за последно за него!  Praynig  Peace
Стискайте ни палци  Hug

# 622
Хммм странно.Моят младеж е на 13го.Би трябвало да е най голям.А и освен едно Бебче на 1,3го и ние не видях други деца да приемат. При всички положения ако са 5 деца ние ще си почакаме доста.

# 623
Маймунка сега виждам че операцията ви е днес. Ние сме в отделението но утре ще е нашата цистоскопия. И са само 2 деца, едно бебе и ние. От сърце ви желая успех и да ви е последна.

# 624
  • Лудогорието
Днес и ние си почакахме доста-бяхме последни и току що са извикали майка ми до операционната, за да го вземе. Влезе в 12.20 и продължи час и нещо. Д-р Такова беше зависима от колегата, който е отпрепарирал тъкан от устата на героя  Heart Eyes Чакам добри новини  Praynig

# 625
Аз мисля че видях кога го свалиха - стори ми се, че е със син пижамка. Стискам ви палци, твоето момченце е истински герой. Hug

# 626
  • Лудогорието
Ох, да ви се оплача... Фистулите, които затваряхме бяха две. Първата са я залепили с кожа от чурката, но от втората нагоре са градили нов канал. Отказали са се да вземат лигавица от устата. Мястото е много близо до главичката, но все пак фистулата беше в областта на кожата. Когато чуя, че има изграден нов канал, се побърквам- обикновено се образува фистула. Не искам да си викам лошия късмет, но за 4 години, 8 пъти сме събирали опит  Sad Днес д-р Такова минала да види как е юнака и при въпрос от майка ми, защо е градила наново канал, (при положение, че е казала, че няма да го пипа) тя побесняла и се развикала. Направила го е, въпреки, че не й се занимавало  Shocked Нещо ли е била ядосана, не знам.
marychery благодаря! Стискам палци и на вас!

# 627
 ooooh! Понякога тия лекари не можеш да ги разбереш. Понякога съм се чувствала ужасно, че задавам въпроси относно операцията. Така ми се отговаря все едно съм направила нещо лошо.  Crossing Arms
За сега ще отложим операцията, защото трябва да търсим детски ортопед. Водихме сина на невролог заради честите му падания и според невролога се оказа, че му липсва костица на стъпалата. Сега това е не преден план, че не търпи отлагане.
Ако някой може да ми препоръча добър детски ортопед ще съм много благодарна  Praynig   bouquet
Изключвам Алексиев, защото водих детето като беше на 8 м. и тогава ни каза, че всичко е наред, няма никакви проблеми.  Crossing Arms Naughty

# 628
Ох,момичета, като ви чета премеждията направо се стресирам. Какви са тези ходения по болници по 4,6,8 пъти? Все си мислех,че е по-лесно. Таман ми беше поотминал стреса от мисли за тази операция и сега наново настръхнах. И нашата ще е скоро и си мислех,че ходенето в болницата ще е единствен и последен път. Успех на всички!

# 629
Маймунка, стискам палци. Незнам какво да ти кажа,нали би трябвало лекарите да си знаят работата. Искренно ви желая да не се връщате повече в отделението по урология  bouquet.
При нас всичко мина леко, нямаме стеснения, сега синът ми ще бъде на двойна доза от лекарството което пие.

Общи условия

Активация на акаунт