Хипоспадия - тема 2

• 78 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Лудогорието
teonce браво! Hug Много се радвам да прочета, че някой вече се е отървал от ходенето по болници  Grinning Дано всички минем във вашия отбор скоро!

# 601
И на моя син пишлето е потънало в тлъстинки, но той е доста слабичък /11,5 кг. на 2 г. и 5 м./.
Мен най- вече ме интересува дали това потъване с растежа ще се премахне и отвора, който сега не е на върха пак с растежа ще се приближи максимално до върха на главичката.

# 602
Може би при повечето момченца с хипоспадия пишленцата са или изглеждат по-малки. И при нас е така обаче като го натисна отстрани се показва повече и изглежда по-голямо. (Той е само на 8м де). Ще питам и аз за това Такова, дано това да не им пречи занапред.

# 603
ЗДРАВЕЙТЕ мами, много се радвам да ви споделя че вече имаме насрочена дата за първа операция на 04.06, постъпваме д-р Такова ни иска гладни да сме, обаче забравих да я попитам дали трябва да правим някакви предварителни изследвания , като кръв и урина например или те ще си направят в токуда.

# 604
ЗДРАВЕЙТЕ мами, много се радвам да ви споделя че вече имаме насрочена дата за първа операция на 04.06, постъпваме д-р Такова ни иска гладни да сме, обаче забравих да я попитам дали трябва да правим някакви предварителни изследвания , като кръв и урина например или те ще си направят в токуда.
принципно всички изследвания се правят в Токуда, ти можеш само ако имаш съмнения за алергии да си направиш предварително тестовете за алергии. Всичко останало се прави в болницата, включителни и тест за алергия към АБ, който се влива след операцията.

# 605
мерси много за бързия отговор, ние сме правили тестове за алергий преди защото правихме орерация на пръсчето и нямаме алергия каквото е нужно ще направиме. и пак много благодаря Simple Smile

# 606
Zdraveite ne sam pisala otdavna nashata vtora operaciq za zatvarqneto na fistyla mina  yspeshno sega e tolkova dobre zashit che nqma shans za vtora fistyla pu pu pu no sega sam v dryga grypa zashtoto predi dve sedmici razbraxme che deteto mi napalno glyxo sarceto mi se kasa ot maka skoro shte go implantirat operativno stiskaite palci molq vi kasmet na vsichki nashite operacii za xipospadiqta minaxa poveche ot dobre kakto veche sam pisala deteto ne plaka mnogo 8 mnogoooo barzo se vazstanovi izvinqvaite za latinicata.

# 607
  • Варна
мерси много за бързия отговор, ние сме правили тестове за алергий преди защото правихме орерация на пръсчето и нямаме алергия каквото е нужно ще направиме. и пак много благодаря Simple Smile

Може ли да споделиш операцията на пръстчето за какво беше?

desideskata87 стискам палци всичко да мине успешно и детенце да расте безгрижно и щастливо    Praynig Hug

# 608
Mnogo blagodarq

# 609
desideskata87  Hug  Praynig
Силно стиснати палчета и от нас. Дано операцията е успешна и притесненията и тревогите ти са зад гърба  Hug

# 610
Успех и от нас. Момичета четох че някоя от вас ще е с малчо, в Токуда на 4 юни. Налага се да приемат и големият ми син за изследвания, така че, ако всичко е ок дотогава и аз ще съм там с баткото.

# 611
Здравейте момичета ,

днес ни беше датата за ТЕЛК и минахме без никакъв проблем за 10 минути . Казаха ни в петък да вземем решението . Влизам да ви пиша  , защото от вас разбрах , че имаме право с тази диагноза . Лекарката в комисията беше учудена , че сме правили 2 операции и все още не се е оправил . Аз и казах и че в Пирогов имаше майки за пети път , на което тя каза такива случаи няма , дори с хипоспадия са много рядко . Рядко са , защото нямаме информация и никой не ходи . Пиша ви тези неща , ако някой от вас реши да отиде , защото помощта не е малка .
 Ще изчакаме да видим какво ще стане при социалните и спрямо това ще го записвам за нова операция .
 Успех на тези , които влизат тези дни .

# 612
Момичета, бихте ли ми казали как стои въпроса с вип стаите в Токуда. Предварително ли да се уговоря с д-р Такова, или на място да си я договоря.

# 613
Момичета, бихте ли ми казали как стои въпроса с вип стаите в Токуда. Предварително ли да се уговоря с д-р Такова, или на място да си я договоря.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                Предварително,ние като отидохме нямаше места и след 2 дни ни настаниха

# 614
koga spirat da pravqt operacii?

Общи условия

Активация на акаунт