Хипоспадия - тема 2

• 78 014
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Момичета искам да ви попитам нещо. И на нас следващия месец ни предстои дългоочакваната операция в Токуда утре ще се обаждам на Такова за да насрочим дата. Искам да попитам има ли вариант в който аз и мъжа ми да сме заедно с детето?

# 631
Здравейте на всички! И аз се записвам да следя тази тема че и на нас ни предстои да извървим този труден път. Моето момченце и ва 5 год и чак сега откривам че има този проблем, въпреки че до сега съм го водила на прегледи тук в Бургас понеже не му беше забелено пишлето напълно и съвсем случайно като го заведох на дет хирург който идва от друг град и като изчетох сумати неща по интернет разбирам че има изкривяване на главичката на пениса и може би уретера му е малко по надолу по нея от колкото е нормално.
Сега ми предстои да взема най-важното решение....... доктора на който да се доверя и се опитвам да изчета всичко което има по въпроса и като гледам през какъв ужас преминавате всички направо ми се свива сърцето! Hug
Някой чувал ли е нещо да доц. Калинова от Стара Загора?
http://stzagora.net/2010/10/31/%D0%B4%D0%BE%D1%86-%D0%B4-%D1%80- … 1%80%D0%B3%D0%B8/
А този доктор от Белград наистина ли е по-добър, защото макар че е скъпо и кредит бих взела само да спестя мъките на детето и повтарящите се операции.

# 632
Маймунка как сте?Ние вече сме си у дома.
В Токуда варианта майката и таткото да са заедно е ако единият спи в хотелската част на болницата. Но това го уточнете с докторката.
За това кой доктор е по-добър и кой не? Това е много относително. Всички лекари дюса хора на първо място.... въпрос на личен избор на родителите е. Гаранция никой няма да ти даде, кой лекар е по-добрият, и кой ще свърши по - добре работата. Трудният избор е твой, доверяваш се на сърцето и инстинктите си и действаш. И аз съм имала редица безсънни нощи, крила съм сълзите си от всички около мен, но това не означава че не ги е имало. Изпитвала съм съмнения, страх, паника.... но аз лично, не съжалявам за избора си на лекар. От сърце ти желая успех в трудния избор.

# 633
  • Варна
Днес като се чух с Такова ми каза, че ако съм в самостоятелна стая която се заплаща 85 лв. на ден няма проблем да сме двамата с мъжа ми с детето. Иначе датата ни е 15 юли.

# 634
  • Лудогорието
marychery добре сме. Днес за първи път е излязъл да се разходи-до сега се щадеше. Превръзката е минала, оперираното място изглеждало перфектно-без отток и зачервяване, махнали са му затапената тръбичка от чурката. Останал е само цистофикса. В понеделник след визитация го изписват и на 20-ти ще махаме цистофикса. Днес лекарката е била в добро настроение и обяснила на майка ми, че решението, което е взела на момента е било най-удачното, и че силно вярва, че повече няма да оперира детето. Дай Боже  Praynig От кога се моля за това... днес дори ходих с малкия на църква.  Rolling Eyes
Веселина88 желая ви успех!
DitkaJ аз виждах, че нещо не е наред още като се роди баткото, но не знаех как се нарича. Заведох го при познат хирург и той ми каза, че се оправя оперативно. И аз се чудех къде да отидем. Една позната от нашия град беше ходила при Кюркчиева и беше доволна и така... отидох там. Трябваше да направя и други консулти, за да избера, но... това вече е минало. Смятам, че сме на правилното място сега. Желая ви късмет и успех  Hug
 Дано организма на Иван свърши останалата част от възстановяването правилно  Praynig

# 635
И аз искрено се надявам да ви е за последно. Дай боже да не се и сещате повече за операции и д-р Такова да е взела най -доброто решение за детето. Предполагам, че взимането на лигавицата от устата е болезнено за децата. Успех от сърце

# 636
Здравейте! Миналата седмица бяхме на преглед при д-р Джинович в Сърбия. Общо взето не съм изненадана от нищо, човекът ми беше написал в е-мейл подробно всичко. Личните ми впечатления за него са много добри, имаше бебчета и момченца от цял свят пред кабинета. Операцията ще е другата пролет. Освен изграждане на каналчето и изправяне, доста добре обясни и относно естетическата част на възстановяването на пениса. Предписа кремчето, което обикновено предписва - за по-добро развитие на пишлето, като в някаква степен подпопамага и изправянето на пишлето, няма да го коригира в никакъв случай само кремчето. Операцията ще струва 4000 евро. Много са, но ще ги намерим.
Освен това, получихме писмо от ТЕЛК и сме на комисия на 4 Юли. Искат ни консултация с невролог + ТФЕГ, консултация с офталмолог и ехоскопия на коремни органи, ръст и тегло. На вас искали ли са ви нещо допълнително? Моето обяснение за тези допълнителни консулти са в това, че в приложената епикриза има посочени кръвоизливи и кисти в мозъка, които в последствие се резорбираха, както и ретинопатията, която си следим по принцип. Това е от нас! Поздрави на всички   bouquet

# 637
На нас ни искаха само документа от консултация с уролог и рецептурна книжка, но той не пие никакви лекарства и не съм носила. Щом като във вашата екпикриза има описани и други неща, които са по рождение, може да дадът ТЕЛК за "по- важното"> В смисъл за диагнозата, която е с приоритет. Голямо обяснения  ooooh! Но поне така си мисля  newsm78

# 638
Успех с операцията в Сърбия. За Телк -а искат всички придружаващи заболявания. Ако при подаване на документите са описани и други заболявания, то в писмото искат всички документи и за тях.

# 639
Здравейте
Радвам се , че част от операциите са минали и ви пожелавам от все сърце да няма повече !
Таниша може ли малко помощ с д-р Джинович ,  иса ли му и къде или му се обади , дали можем направо на операция отидем без преглед , знаеш ли дали тези пари включват всичко и престоя на майка ? Общо взета всяка информация която да ме ориентира повече ще ми е от полза .
Много благодаря

# 640
Tanisha питали Джинович дали с времето и растежа, чурката ще се покаже навън, няма да е така скрита както сега  newsm78

# 641
  • Лудогорието
Моето момче вече си е у дома  Heart Eyes Той и оперираното място изглеждат много добре. Сега трябва да внимаваме за цистофикса-да не се прегъва, да не се издърпа при игра или дребуса да не дръпне батко си  Heart Eyes Цистофикса ще го махаме другия вторник, че д-р Такова след това излизала в отпуск май.
В неделя на превръзка минала и доц. Кюркчиева и казала, че и тя е присъствала на операцията. Изказала мнемие, че всичко ще е наред от тук нататък  Praynig Дано да е така!

# 642
Маймунка, много се радвам. Дано да са прави и детето да е добре вече. Почитайте и се пазете.

# 643
Много се радвам и аз и бързо възстановяване

Влизам да ви напиша нещо дето ми се видя интересно . За ТЕЛК-а ни искаха преглед от уролог и аз го заведах случайно при д-р Минова в детски център на Ами Буе . Оказа , че е от Пирогов детска урология и е единствената жена оперираща от техният екип . Тя сподели , че е имала възможността няколко пъти да наблюдава д-р Джинович и метода му е съвсем различен и най-важното , че заминава при него на обучение и после ще оперира по неговият начин . Също така се оказа , че наблюдава неговите пациенти в периодичните прегледи .Всичко това е информация от нея , не зная дали е 100% така обаче .

# 644
Здравейте,
Относно потъването на чурката след операция др.Джинович каза,че е премахнал мазнина около нея за да не хлътва,каза че тази пухкавост била женски тип. Като това премахване не беше предварително уточнена,просто е видял че се налага и го е направил. Ползвал е кожа от устата .Операциите му са изпипани от всякъде,както беше написано се залага и на естетиката много.Ние отидохме направо на операция,парите които иска са за операция и престои един или два дена,носят храна и за придружителя,преди това отбелязваш от списък какво желаеш.После се плаща квартира до финалното сваляне на боините снаражения или една седмица се стои за превръзка и се връщаш след 15дни да свалят цистофикса.Ние плащахме по около 24 Евро(всички такси), на ден за малък апартамент за двама възрастни и кола.Контролните се правят по поща ако не се налага ходене.Сега чакаме отговор за нова дата за операция за есента понеже имаме преди това неуспешни операции в България.Добре че решихме да отидем защото се оказа ,че не е изправен добре и след време ..не ми се мисли.Ще се радвам там да видя някои от вас.
Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт