Намаления 2012

• 104 217
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
Zara, HM, Mango имам инфо , че намаленията ще са от 27-28  Wink, а те пуснат ли намаленията юруш ще са всички други , просто няма да имат избор, така че още малко до големият пазар   Laughing

# 421
  • UK
Zara, HM, Mango имам инфо , че намаленията ще са от 27-28  Wink, а те пуснат ли намаленията юруш ще са всички други , просто няма да имат избор, така че още малко до големият пазар   Laughing
Прахче, мерси ти много   bouquet Малей не остана  smile3508

# 422
Намалението от 30% в Бенетон започна  Money А някой зане ли кога започва по-значимо намаление в ESPRIT? Сега има някакво мижаво ДО 30%, коет като се има предвид какви са цените нещо не ме устройва... Някой случайно помни ли миналата година кога е било 50 процентното?

# 423
  • UK
Намалението от 30% в Бенетон започна  Money А някой зане ли кога започва по-значимо намаление в ESPRIT? Сега има някакво мижаво ДО 30%, коет като се има предвид какви са цените нещо не ме устройва... Някой случайно помни ли миналата година кога е било 50 процентното?
Някакви спомени имам за дните около НГ и след нея Crazy

# 424
Някой има ли информация за намаления в Miss Sixty, аз имам спомен, че миналите години намаряваха нещата след нова година.

# 425
В Сердика в Мис Сиксти имаше намалени неща още в началото на седмицата. Имаше щендери с 50, 60 и повече %. В магазина на Кила имаше също разни неща на МС.
Днес в Дъ Мол мернах табела в Еспри, че имат ДО 50%. Но като ги знам сигурно са няколко парцала намалени на толкова.
Триумф са си с отделни собственици магазините, така че не очаквам "намаление" на веригата, щото то верига няма  Mr. Green

# 426
  • UK
В Сердика в Мис Сиксти имаше намалени неща още в началото на седмицата. Имаше щендери с 50, 60 и повече %. В магазина на Кила имаше също разни неща на МС.
Днес в Дъ Мол мернах табела в Еспри, че имат ДО 50%. Но като ги знам сигурно са няколко парцала намалени на толкова.
Триумф са си с отделни собственици магазините, така че не очаквам "намаление" на веригата, щото то верига няма  Mr. Green
Оооо това не го знаех аз, виж ти, иначе пък артикулите и промоциите(намаленията им) във Варна специално са еднакви Thinking странно, ако не са верига, как се получава такова съвпадение в различните магазини с марката newsm78

# 427
Преди време търсих бански и бях обиколила много от магазините им в София, та тогава го разбрах.

# 428
Запис -- тези дни мисля да ида може би до Сердика, надявам се и аз да има нещо интересно в Stradivarius, Bershka и подобни.
  bouquet

# 429
  • София-Лагера
Отчетох се в Бенетона.
Джинси,дънки,панталон за малкия по 27 лв.
Блузки с дълъг ръкав от 11 до 15 лв.

# 430
Аз мисля утре да скокна до Дебенхамс, мисля че ще има 25%

# 431
  • Златна Добруджа
Добро утро Simple Smile
Знам, че е рано за подобна информация, но все пак ако някой има път към моловете до 11... Интересува ме дали днес ще започнат намаленията в Зара и ХМ, за да знам дали да си правя труда да отида до Варна...

# 432
Аз ще проверя със сигурност и ще кажа  Wink

Mango, официално влиза от днес в намаления- до 50 процента
ZARA- СЪЩО

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 08:19 от Звезден^Прах

# 433
  • Златна Добруджа
Аз ще проверя със сигурност и ще кажа  Wink

Mango, официално влиза от днес в намаления- до 50 процента
ZARA- СЪЩО

Много благодаря   bouquet

# 434