Намаления 2012

• 104 213
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
  • Beyond the Frontiers
Бре, що така с този нов мол. А толкова се надявах, че ми е съвсем наблизо. В НМ съвсем ли нищо няма? Вълнува ме детското. Да ходя направо в Сердика.
Иначе видях брошурката на Технополис и специално за този им магазин имат допълнително намаление - загледах един лаптоп с 100-тина лева по-евтин от колкото в другите магазини.

# 121
  • Ланкър, планините Овнерог
Мерси!!!  Hug
А някой да знае дали почнаха да намаляват детските дрешки в Карфур в The Mall? Купувала съм от там дънки и суитчери, и съм много доволна. Сега нямаме нужда от нови дрехи, но ако са на добра цена мога и да се излъжа... Mr. Green

Вчера бях там. Явно има намаление, защото търсех клинчета на малката, харесах едни, които бяха с червен етикет на цена 9.99лв, на касовата бележка цената им е 6.99лв. Вчера нали беше 1-ви, та може да съм нацелила допълнително намаление преди да са сменили етикетите. Отделно гледах, че гумените ботушки сега са на 15лв, а бяха 20 преди.

# 122
  • 1st floor
Мерси!!!  Hug
А някой да знае дали почнаха да намаляват детските дрешки в Карфур в The Mall? Купувала съм от там дънки и суитчери, и съм много доволна. Сега нямаме нужда от нови дрехи, но ако са на добра цена мога и да се излъжа... Mr. Green

Вчера бях там. Явно има намаление, защото търсех клинчета на малката, харесах едни, които бяха с червен етикет на цена 9.99лв, на касовата бележка цената им е 6.99лв. Вчера нали беше 1-ви, та може да съм нацелила допълнително намаление преди да са сменили етикетите. Отделно гледах, че гумените ботушки сега са на 15лв, а бяха 20 преди.
Мерси!!! Питам, защото обикновено обявяват на първа страница на брошурите си, пък този път нищо не видях...А съм от Люлин и ми е далече да прескачам често...

# 123
  • Ланкър, планините Овнерог
Мерси!!!  Hug

Мерси!!! Питам, защото обикновено обявяват на първа страница на брошурите си, пък този път нищо не видях...А съм от Люлин и ми е далече да прескачам често...

Ами, тогава дано не се разкарваш само, защото гледах само това, което ме вълнуваше  Thinking Не съм сигурна за всичко.

# 124
  • София
А в Карфур в новият мол има ли детски дрешки и обувки?

# 125
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте
До сега не съм писала,но често ви следя,защото е много полезно да знаеш къде какво има.
Относно новия мол,минах като транзит през него,не архитектура ме впечатли,хубав е,но по отношение на магазините съм разочарована,тесни са,повечето са някакви супер скъпи.Все още не е зает изцяло и да се надяваме,че като стане ще е по-приятен.Аз искам да питам,някой ходил ли е до Коледния базар

# 126
# 127
Цоп и аз тук да ви следя   bouquet
Чакам намаления в Зара, търся си хубава пухенка...

# 128
  • София
А в Карфур в новият мол има ли детски дрешки и обувки?

Има, но са много малко - сравнявам асортимента с този в The Mall.
Рано сутринта ходих за седмичен пазар в Карфур, нали досега само скъпата БИЛА имахме в квартала, та реших да спестя някой лев. Доволна съм от цените, а и може би защото бях толкова рано нямаше и блъсканица.
Минах и през Н&M и по-специално детското - но  от нещата, които бях набелязала от сайта да взема, половината ги нямаха.

# 129
Дали някои си спомня кога пуската намаление в Deichmann, преди или след Коледа?

# 130
Официално ще има Wikiki в Сердика мол. Днес минахме от там и вече има плакати. Магазина ще е до New Yorker.

# 131
Благодаря за потребителката, която сподели, че биографията на Стив Джобс е намалена в Кауфланд. Онзи ден ходих и я взех.

Радвам се, че си се възползвала!  Hug
Официално ще има Wikiki в Сердика мол. Днес минахме от там и вече има плакати. Магазина ще е до New Yorker.

А имаше ли някаква дата на откриване? Аз досега не съм купувала дрехи от Вайкики, но тук в темата прочетох много положителни отзиви ....  Twisted Evil

# 132

А имаше ли някаква дата на откриване? Аз досега не съм купувала дрехи от Вайкики, но тук в темата прочетох много положителни отзиви ....  Twisted Evil

Май другата седмица.

# 133
  • София

Май другата седмица.
Йееее smile3508
Засега наистина са само плакати, и отвътре, и отвън.
Дано се разбере по-скоро кога е откриването, на 5 минути ми е и смятам веднага да го посетя. Laughing

Аз чакам намаления в НМ.
И си търся хубав пуловер със зимни картинки (снежинки, еленчета...), препоръчайте къде да си намеря?

# 134
  • София
Плакатите стоят отпреди месец.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт