Намаления 2012

• 104 240
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
Знаете ли кога ще има намаление в Карнивал кидс?

# 151
  • София
Знаете ли кога ще има намаление в Карнивал кидс?
В Карнивал Кидс правят много рехави намаления. Преди Нова Година надали ще има.
Виж на сайта им, там постоянно има намалени дрехи и промоции.  Peace Последно взех една много симпатична дънкова поличка за 8 лв. и блузка пак за толкова.

# 152
  • софия
дали Комсед ще направят подобно на миналата година намаление,някой с инфо да сподели,моля

# 153
  • София
На Информация в Сердика казвали, че Уайкики отваря на 11.12 Peace
Някакви хора са го написали във фб страницата им.

# 154
  • София
На Информация в Сердика казвали, че Уайкики отваря на 11.12 Peace
Някакви хора са го написали във фб страницата им.
Тц, тц - каква конспирация има около този магазин. Странното е, че в страницата им във Фейсбук наистина си мълчат или само казват, че скоро ще го отворят.
Всяко чудо за три дни.  Wink

# 155
  • Пловдив
Някой да знае нещо за откриването на НМ в Пловдив? Дали ще има промоции в петък?    Thinking

# 156
  • София
Моля светнете ме къде останаха магазини Елизабет, защото там където съм ги виждала по моловете, вече ги няма Sad

# 157
Мисля,че имат магазин на "Витошка"след "Патриарха",в обновената част/до "Капаска"/.

# 158
  • София
Моля светнете ме къде останаха магазини Елизабет, защото там където съм ги виждала по моловете, вече ги няма Sad

В Моловете няма ли вече Елизабет?

# 159
  • Русе
А може ли фбук стрницата на Уайкики-то?

# 160
  • София
Може би съм те подвела с моя пост - аз имах предвид фейсбук-страницата на Сердика център - от там мълчат и нищо не казват.  Peace

# 161
  • в ябълковата градина
Има Елизабет в Дъ Мол на Цариградско шосе.

# 162
# 163
  • Русе
Може би съм те подвела с моя пост - аз имах предвид фейсбук-страницата на Сердика център - от там мълчат и нищо не казват.  Peace

Ясно, ясно, понеже много пъти съм търсила и не съм намирала, затова ми стана интересно.

# 164
Видях брошура на магазините Марсел, всички играчки с 20% за целия декември. Ако някои ходи да сподели дали си заслужава, дали наистина ще са по евтини отколкото в др. детски магазини

Общи условия

Активация на акаунт