Намаления 2012

• 104 275
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Като стана дума за Карфур в МОЛ-а на България, се сетих за близката Билла. Не бях ходила там от реконструкцията и сега много ми хареса.Обслужването също е на висока ниво.
Дето се вика, макар да не е точно идеалният Карфур, явно от него е имало полза.  Joy

# 196
  • София
Като стана дума за Карфур в МОЛ-а на България, се сетих за близката Билла. Не бях ходила там от реконструкцията и сега много ми хареса.Обслужването също е на висока ниво.
Дето се вика, макар да не е точно идеалният Карфур, явно от него е имало полза.  Joy
 202uu  
И моето мнение е такова.

# 197
Здравейте,не можах да намеря по-подходяща тема за да Ви попитам знаете ли къде в София се продават модели на ботуши S Oliver освен в Sisi и в официалните магазини на марката?

# 198
Срещала съм обувки на марката в магазини Humanic, предполагам ще има и ботуши...  newsm78

# 199
Az i tuk da se оплача от Paolo Botichelli - големи ментета продават и на високи цени, не си заслужава даже с намалението да си ги купите, по-добре в магазините за по 5, 10 лв. обувки да си купите, по-дълго време ще ги ползвате и на много по-ниска цена.

# 200
  • Пловдив
Виждали ли сте в Хюманик подобни боти или ботуши. Купувала съм на Хилфигер ботуши от там, но сега нямам път към София и не ми се разкарва само заради това. За намаленията със сигурност ще отида, но ако има, може и преди това да се прежаля.  Laughing Обувки избягвам да поръчвам по интернет.

Редактирам се и това става.  Laughing

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 17:55 от razel_dazel

# 201
Az i tuk da se оплача от Paolo Botichelli - големи ментета продават и на високи цени, не си заслужава даже с намалението да си ги купите, по-добре в магазините за по 5, 10 лв. обувки да си купите, по-дълго време ще ги ползвате и на много по-ниска цена.

И те, и Тенденз са един дол дренки, китайска работа.

# 202
  • София
Здравейте,не можах да намеря по-подходяща тема за да Ви попитам знаете ли къде в София се продават модели на ботуши S Oliver освен в Sisi и в официалните магазини на марката?
Aquawoman e казала, и аз да потвърдя, в Humanic продават и боти и ботуши, майка ми си взе много хубави оттам Peace

# 203
  • София
продават, но се броят на пръстите на едната ръка моделите...

# 204
  • София
Виждали ли сте в Хюманик подобни боти или ботуши. Купувала съм на Хилфигер ботуши от там, но сега нямам път към София и не ми се разкарва само заради това. За намаленията със сигурност ще отида, но ако има, може и преди това да се прежаля.  Laughing Обувки избягвам да поръчвам по интернет.

Редактирам се и това става.  Laughing
Странно тази марка никога не съм я виждала прилично намалена.

# 205
Някой да е обикалял днес? Нищо ли няма да докладване?  Laughing Аз днес си бях в нас цял ден, но мисля утре да се пусна в някой мол.  Whistling

# 206
  • София
Вече няма ли Promod в Мол Сердика? Днес го търсих безуспешно там и не го открих, даже и на схемите с магазините гледах, но и там го нямаше...

# 207
  • София
Вече няма ли Promod в Мол Сердика? Днес го търсих безуспешно там и не го открих, даже и на схемите с магазините гледах, но и там го нямаше...
Явно Promod в МОЛ България е преместен от Сердика.

Знаете ли кога ще отворят магазина на Okaidi в МОЛ България?
Продавачката им в МОЛ-а на Стамболийски се оплака, че имат предизвестие за съкращение. Може би ще закрият магазина там и тогава ще отворят на България?

# 208
  • Ланкър, планините Овнерог
Те и в The Mall не изкараха дълго

# 209
Е, те почти всичките им са изкуствена кожа, как да са качествени тогава?

Общи условия

Активация на акаунт