Намаления 2012

• 104 700
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Тюх, забравила съм да си пусна известие за темата и се чудя защо никой не пише.  Laughing

Вчера минах през Сити центъра и видях на вратата на Комсед, че "седмицата" на Лего продължава до 17.12.

Това получих от НМ

UP TO 60% OFF
Our in store sale is now on! Enjoy up to 60% in our biggest ever sale of the season.
Grab yourself a bargain across our ladies, mens, Divided, kids and accesories departments. Visit your nearest H&M and save big on some fantastic fashion today!

Дали важи и за БГ?

Вчера в България Мол нямаше нищо намалено в Н§М.

# 271
Kensol всеки втори продукт -50%

# 272
Някой да знае кога ще има намаления в Андрюс?

# 273
  • София
Новата брошура на Хиполенд (от днес):
http://www.hippoland.net/media/wysiwyg/pdf/A21.pdf

# 274
  • София
И аз днеска отивайки за Сердика останах разочарована от поредния сигнал за бомба...после скокнах набързо до Скай сити - там беше пълно с доста народ и се отбих в Комсед  да ви споделя - има намаление на играчки Peace - явно конкуренцията не спи Thinking
Прекаляват с тия бомби вече #2gunfireВчера и аз карах в най-голямият трафик от Борово до Сердика и като видях паркинга затворен е направо ми стана лошо,не че не отидох до Дъ Мол и не си напазарувах яко Mr. Greenно много изнервящо с тия бомби вече!!Иначе по темата-почти нямаше магазин без намаления в Дъ мол,без Зара и НМ Peace

# 275
В Метро всички играчки без промоционалните с 30% намаление на касите. Още не съм ходила до там, но е в рамките на тази седмица.

# 276
Супер, дано успея да отида до Метро до края на седмицата. Полезна информация Simple Smile

# 277
  • в ябълковата градина
Има намаление -50% в ЕЛИЗАБЕТ и:

Искам да изкажа възмущението си, защото на тавана над пробниите в магазина им в THE MALL ИМА КАМЕРИ!

Нарушава ми се неприкосновеното лично пространство и без мое знание и съгласие някой ми гледа задника, докато пробвам дрехите вътре. За мен е недопустимо!

# 278
  • Sofia

Искам да изкажа възмущението си, защото на тавана над пробниите в магазина им в THE MALL ИМА КАМЕРИ!

Нарушава ми се неприкосновеното лично пространство и без мое знание и съгласие някой ми гледа задника, докато пробвам дрехите вътре. За мен е недопустимо!

Ужас.

# 279
Сериозно ли?
Това само в Елизабет или във всички магазини?
Не съм обръщала внимание  Thinking

# 280
  • I want it all and I want it now.
Е , това с камерите в пробните е  #Cussing out Добре, че предупреди   bouquet

# 281
  • в ябълковата градина
Не съм ходила в другите им магазини.

Чувството е ужасно, наистина.

# 282
Не съм ходила в другите им магазини.

Чувството е ужасно, наистина.

Не, имах предвид, в другите магазини в мола  Peace

# 283

Ужас.
Е това не съм го очквала    Rolling Eyes... не съм заглеждала за камери в пробните!   Laughing

# 284
Грушенка, сигурна ли си, че това не са датчици за движение?

Общи условия

Активация на акаунт