Намаления 2012

• 104 699
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
  • 1st floor

В Манго в мола на Стамболийсси също има, май и на Витошка в магазина.
Аз пък от моя лична позната знам, че много ги крадат. За това имат постоянно човек на пробните, който следи кой с колко неща влиза и излиза. Така, че не ми се вярва да има камери. Обезмисля се даването на номерца. Но ще питам. Много тъпо е, ако ти наблюдават д-то, докато се преобличаш... Crossing Arms Не бих пробвала в такива пробни!!!  Naughty

# 301
Действително е много неприятно, ако са поставили камери. И аз бих се притеснила да пробвам нещо. Но ми идвана ум, че може да са поставени и с друга цел.  Да кажем - по големи съображения за сигурността, не само от кражби....

# 302
  • 1st floor
  Да кажем - по големи съображения за сигурността, не само от кражби....
В смисъл? newsm78

# 303
  • Sofia
В Сердика пак имало сигнал за бомба.....вече незнам какво става... Confused Confused Confused
http://www.blitz.bg/news/article/170764

# 304
В Сердика пак имало сигнал за бомба.....вече незнам какво става... Confused Confused Confused

Писна ми вече! Как не заловиха някого? Когато сигналите бяха за няколко училища веднага намериха кои са, а сега сигнал след сигнал  #Cussing out #2gunfire

# 305
  • Пловдив
Оф, утре съм планирала ходене по софийските молове.....ама няма да кажа къде отивам, че току виж прочели и ми провалили пазаруването.  Mr. Green

Наистина е безобразие.....преди празниците.  #Cussing out

# 306
  • София
Не знам кои са тези кретени със сигналите за бомба, но се оляха вече.  ooooh! Да ги хванат най-накрая и да ги тикнат в затвора.

# 307

Аман, точно от там се връщам, само дето ходих!! Писна ми вече!!  #Cussing out

# 308
  • София
Не знам кои са тези кретени със сигналите за бомба, но се оляха вече.  ooooh! Да ги хванат най-накрая и да ги тикнат в затвора.

Най-вероятно са някои юноши бледи на по 15-16 години, ще ги смъмрят и ще ги пуснат  Twisted Evil

# 309
И аз се чудя вече с тези молове,то няма къде да се отиде .... такива големи финансови загуби,а никой,нищо не предприема ... много странно  newsm78

# 310
  • София
Е няма пък да отида в дpуг мол като Сеpдика ми е под носа ooooh! Утpе смятам да мина даже, ако се следва схемата досега, утpе ще е затвоpен The Mall, така че съм спокойна.

# 311
Планирала съм в понеделник да съм в Сердика, надявам се тогава да му се размине Simple Smile

А иначе Мол България е доста зле, не бих отишла там специално, за да пазарувам, само за убиване на времето, но то там няма и къде да го убиеш Mr. Green

# 312
Аз съм решила в който и мол да отида, да не влизам с колата в паркинга.  Mr. Green

# 313
Еййй, аман беееееее...помияри гадни...няма пък да ида в другите молове...Вече се замислям доколко е безопасно да ходим по моловете...Точно преди празниците, когато човек пазарува подаръци и др. необходими неща...
dollface и аз не бих  Peace

# 314
Хехе, ами аз като работя в единия мол, а живея до другия, та на никъде...не е никак приятно да те изкарат в студа, да не говорим че нямам идея и до колко е безопасно да работим по-малко от 24 часа след сигнала...ама ей на...
Ако имах избор, не бих припарила до мол-ове  Tired

Общи условия

Активация на акаунт