Намаления 2012

• 104 258
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
  • София
КЕНВЕЛО на 50% намаление,но не знам дали на всички стоки.Поне това,което купихме имаше.Fancy в сити центъра са в ликвидация и имаше евтини детски играчки.Във FOX имаше кошове с намалени детски  неща на 1ет.,другия им магазин вече е затворен.

# 406
Осведомени сте за всички намаления и няма какво ново да добавя. Възползвах се от намаленията в Calliope. Чакам намаления в Orsay.

# 407
КЕНВЕЛО на 50% намаление,но не знам дали на всички стоки.

До колко е реално -50%, обаче. Мъжо си купи дънки, които бяха намалени от 120 на 60 лв. Понеже ние преди сме пазарували и без намаление, аз дънки над 90лв не съм виждала. Даже повечето мъжки ми се струва, че бяха около 70-80лв.

# 408
  • UK
Малко прясно инфо от днес  Crazy В Манго ( за Варна става въпрос) има вече 30% намаление, но само на някои артикули.
Това намаление е от доста отдавна и в София го има. Но на мен лично , само якетата ми харесаха от намалените неща...Ще чакам същинското намаление, че съм си заплюла дънки и пуловери, но не са ми спешни... Mr. Green
Възможно е. Но тук във Варна имаше само някои якета под този % намалени (струва ми се, че са и от миналогодишната колекция newsm78), повечето и от новия сезон, не са изобщо намалени Peace

# 409
Момичета, харесах си едно яке в Пийк енд Клопенбург - 300 и кусур лева. Да очаквам ли намаление, кога и до колко?  Shocked

# 410
Имате ли спомени Триумф кога пускат намаления?

# 411
  • 1st floor
В Кики-то са почнали да намаляват някои неща на -30%  Grinning

# 412
  • София
КЕНВЕЛО на 50% намаление,но не знам дали на всички стоки.

До колко е реално -50%, обаче.
Нямам идея даже.На етикета забелязах намалението и после на витрината.Не съм фен на марката,но това което ни трябваше го намерихме на добра цена само там.Иначе ми направи впечатление детски дънки едни жълти харесах и бяха с намалението 20лв,подобни в HM без намаление са 17.90лв Laughing

# 413
В Кики-то са почнали да намаляват някои неща на -30%  Grinning
Доста време преди празниците имаха на -30%. Те по принцип правят  добри намаления, та чакаме още да намалят.

# 414
  • 1st floor
В Кики-то са почнали да намаляват някои неща на -30%  Grinning
Доста време преди празниците имаха на -30%. Те по принцип правят  добри намаления, та чакаме още да намалят.
Така ли?! Тоя път аз съм проспала...  Mr. Green И аз чакам още да намалят... Laughing

# 415
През 2-3 страници се казва, че Зара ги чакаме след Коледа.

Аз да питам знаете ли нещо за The North Face и Peek&Cloppenburg?

В П и К вече има намаление Peace

А какви намаления има в П и К? Онези с ваучерите ли или цялостно?

# 416
  • София
През 2-3 страници се казва, че Зара ги чакаме след Коледа.

Аз да питам знаете ли нещо за The North Face и Peek&Cloppenburg?

В П и К вече има намаление Peace

А какви намаления има в П и К? Онези с ваучерите ли или цялостно?

Намалението с ваучерите още не е започнало, то е втората половина на януари.

# 417
Какви бяха намаленията с ваучерите? Помни ли някой?

# 418
  • Berlin
То в ПиК има винаги по нещо намалено, ама и аз имам предвид нещо по-мащабно? Simple Smile

# 419
  • UK
Имате ли спомени Триумф кога пускат намаления?
Във Варна вече имат някакво мижаво намаление струва ми се, че беше 15% newsm78

ZARA и MANGO  започнаха ли вече със съществените намаления?

Общи условия

Активация на акаунт