Намаления 2012

• 104 187
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
 Hug

# 466
  • Варна
Утре ще ходя в гранд мол и ще докладвам после  Laughing

# 467
 Минах през Сердика...в Бенетон детското е изпокрито. Пазарувам от там на детето и за връхните дрехи вземам на намаление...днес нищо. Според продавачкити били изкупени. Е как за 2 дни остана само размера за 1 годишните. Еми то е ясно че бременните не пазаруват с переспектива. Аз забърсах 2 елементарни блузки. В Зара момчешкото само дънки  харесах по 35 лева.

# 468
  • София
При мен след обикаляне из двата мола днес не останах много очарована... особено в Зара, както се писали, само дънките си заслужават... всичко друго е някаква странни размери или с дефекти, към каквото и да посегнах видях дефект ooooh!  

Общо взето след обикалянето ми днес съм много разочарована Tired

Понеже видях, че коментирате Зара на Витошка, там има ли детско? Аз знам, че има само в двата мола newsm78

# 469
  • София
При мен след обикаляне из двата мола днес не останах много очарована... особено в Зара, както се писали, само дънките си заслужават... всичко друго е някаква странни размери или с дефекти, към каквото и да посегнах видях дефект ooooh!  
Общо взето след обикалянето ми днес съм много разочарована Tired
Понеже видях, че коментирате Зара на Витошка, там има ли детско? Аз знам, че има само в двата мола newsm78

На Витошка детска ЗАРА няма.Не знам защо си мислите,че дрехите са скрити, не виждам логика в това!? Не е ли по-добре да ги продадеш с - 30%, вместо с -50%.За мен лично нито ЗАРА, нито МАНГО са това, което бяха преди.Трудно се впечатлявам от каквото и да било,освен аксесоари и някои дрехи, които са от по-висок клас материи, които на намаление бих си купила с удоволствие.Имам дънки на ЗАРА от т.нар. премиум клас на 3 години и не са мръднали, като ги сравнявам с настоящите ами те са направо парцаливи.Същото е и в МАНГО, навсякъде компромиси с материите и изпълнението, само и само да се постигне уж някаква прилична цена.
За сведение днес в ЗАРА и в Бенетон на Витошка видях новата пролетна колекция, така че това също ме навява на мисълта, че дрехи скрити няма ... просто това е реалността Peace

# 470
Специално в моя град, щом се появи думата НАМАЛЕНИЕ, изскачат едни дрехи, които просто не знам от коя част на света и от коя година идват. Крият и още как. Така е във всички марки с изключение на Теранова и Калиопе, където пък всичко е с години едно и също.
Може би в Уайкики наситина има реално намаление и реално си избираш нещо и има възможност да си го "изчакаш" и да го купиш дори на минус 70%.

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 21:51 от REAL_WOMAN

# 471
Минах през Сердика...в Бенетон детското е изпокрито. Пазарувам от там на детето и за връхните дрехи вземам на намаление...днес нищо. Според продавачкити били изкупени. Е как за 2 дни остана само размера за 1 годишните. Еми то е ясно че бременните не пазаруват с переспектива. Аз забърсах 2 елементарни блузки. В Зара момчешкото само дънки  харесах по 35 лева.
много странно- ние сме на ски в Австрия в момента, днес ходихме до Залцбург на пазар и точно в Бенетона наистина липсваше детския сектор, беше празен; само дрехи за 1г. явно така правят навсякъде Naughtyиначе тук навсякъде има намаления, на много места и реални 50%

# 472
Аз съм много доволна от днешния пазар в Зара. Ходих там на 23-ти и днес имаше същите неща, но малко намалени. Реших да не чакам 50-те процента и купих две момичешки якета, две поло блузи, дънки, клин и ботуши. Ако останат, след Нова година ще купя сака и блузки, защото и без това на любимия му щръкна косата от сметката накрая. В дамската част също имаше голям избор и всичко беше подредено и прегледно за разлика от други магазини при намаление.
За пръв път имаше нормални цени в Гап и нямаше никакви хора. Там се отчете любимия с няколко чифта дънки и блузки. В детската част имаше много блузки и жилетки. Цените бяха много прилични като за този магазин.

# 473
Какви са цените в GAP? На дънките най-вече ме интересува.

# 474
Да се наредя и аз за намалени стоки  Laughing

# 475
  • Berlin
Дамски дънки в Гап гледах на 139лв. и 159лв. без намалението.

# 476
Дамски дънки в Гап гледах на 139лв. и 159лв. без намалението.

Благодаря! В US са доста по-евтини, но така е и с Gess. Sad

# 477
  • София
Днес почти всички сме били на шопинг  Laughing
В Манго плячкосах 2 блузи и 1 пуловер, много ми хареса музиката-Снап, прилично силна, а не като в други магазини дънеща до дупка.
В Зара детски дънки и една блузка.
В Резерве има страхотни тениски на смешни цени-8лв.
В Том Тейлър -30% на всичко, но дамското не ми хвана окото.
Орсе ми харесваха като модели, но стигнах до извода, че като качество са кофти, една блуза много ми се скъси, друга стана на топчета, трета имала микроскопичен липса на бод, който не съм видяла и в последствие стана немикроскопичен  Tired

# 478
  • 1st floor
От Манго забърсах само една тениска. Пробвах и няколко чифта дънки, ама не ми стояха добре. Може и в мен да е проблема, трудно си купувам дънки и панталони. Пухенките ми харесват, но вече имам от миналата година и то е почти същото като от тази...Много си я обичам и излезна качествена, не хвърчи пух от нея. В Окаиди не съм влизала, само видях -50 на витрината, но дали всичко е реално на толкова? newsm78 И дали свалят още след НГ?  newsm78 Кикито не мърдат, но ги преслушвам всеки път.  Mr. Green Дебна детските якета. Laughing Търся и евтини дънки за момиче 13 г. или направо xs от дамската номерация. Имаме нужда от няколко чифта, защото всичко умаля изведнъж. Ако видите някъде нещо на по-добра промоция - свиркайте!!! Laughing Не знам в Калиопе и Теранова колко стигнаха, нямах време да слезна до тях. Не търся висок клас, ще се носят 3-4 месеца с това темпо на растеж. Освен ако аз не ги доизносвам след това!!!  Joy
За Зара и предишни години се е коментирало, че прибират стока покрай намаленията. Не знам каква е логиката... newsm78 Работила съм в търговията и ако нещо не е трябвало да бъде продадено на намаление, просто си е оставало със стара цена, изложено в магазина...

# 479
В Зара на Витошка има ли TRF ?

Общи условия

Активация на акаунт