Намаления 2012

• 104 136
  • 765
  •   1
Отговори
# 525

На мен днес ми направи същото впечатление за едно поло.....зная,че със сигурност е от старата колекция....а днес го видях на закачалка на която отгоре пишеше Нова Колекция..... Naughty Crossing Arms
В Кенвело докато купувах една блуза,един от продавачите дойде и взе всички останали и ги занесе на друг до касата,който ги вкара някъде на вътре в склад или нещо подобно......просто навсякъде се опитват да правят номера и да ни измамят ...това си е.....практика в БГ

Какви нови колекции?  newsm78 Не знам в Сф как е, нямам наблюдения, но в Бургас всичко е на аутлета аутлета, особено пък при намаления.  Naughty
В Бургас, аутлет ли, има на ZARA? Защото във Варна си е редовен магазин и имаше някакво зареждане на Новата Пролетна колекция Thinking
Не, няма аутлет, просто всичко е много старо като колекции, а на намаления вадят още по-стари и непродаваеми парцали.  Peace

# 526
  • У дома !
Здравейте,

Честити Коледа и начало на намаленията  Hug

Забелязали ли сте дали във Furla има намаление?
Да има във The Mall.
30% ,но не всички модели чанти.Портмонетата също са намалени с 30% Naughty
Не зная какво всички се прехласвате по тази Furla.....нищо особено като модели.....единствено,че всичко е от естествена кожа....но това не е достатъчно основание да дам толкова много пари за чанта........

# 527
  • UK

На мен днес ми направи същото впечатление за едно поло.....зная,че със сигурност е от старата колекция....а днес го видях на закачалка на която отгоре пишеше Нова Колекция..... Naughty Crossing Arms
В Кенвело докато купувах една блуза,един от продавачите дойде и взе всички останали и ги занесе на друг до касата,който ги вкара някъде на вътре в склад или нещо подобно......просто навсякъде се опитват да правят номера и да ни измамят ...това си е.....практика в БГ

Какви нови колекции?  newsm78 Не знам в Сф как е, нямам наблюдения, но в Бургас всичко е на аутлета аутлета, особено пък при намаления.  Naughty
В Бургас, аутлет ли, има на ZARA? Защото във Варна си е редовен магазин и имаше някакво зареждане на Новата Пролетна колекция Thinking
Не, няма аутлет, просто всичко е много старо като колекции, а на намаления вадят още по-стари и непродаваеми парцали.  Peace
Много странно тогава Thinking ето вижте в сайта  http://www.zara.com/ при нас във Варна си отговарят моделите от сайта, на тези в магазина ни :peace:

# 528
Не знам за вас, но за себе си съм решила тази година изобщо да не давам пари за някакви боклуци, подмамена от намалени цени. Защото предимно така се случва. Гледам дадена дреха преди намаленията - еми висока ми се струва цената за това качество. Като я намалят обаче след време, си казвам, че за тези пари става и ме изкушава. Обаче вече мисля да не правя такива компромиси. Защото, уж, напазарувал си си нещо, но в крайна сметка пак нямаш какво да облечеш.  Naughty Ужасно е занижено качеството в повечето магазини. Затова - тази година - само неща, които наистина съм си харесала, струват си парите и точка.  Crossing Arms

# 529
  • Berlin
От Фейсбук  - до -50% в ХМ. Ако някой е бил в магазин днес, да сподели. Simple Smile

# 530
  • UK
Не знам за вас, но за себе си съм решила тази година изобщо да не давам пари за някакви боклуци, подмамена от намалени цени. Защото предимно така се случва. Гледам дадена дреха преди намаленията - еми висока ми се струва цената за това качество. Като я намалят обаче след време, си казвам, че за тези пари става и ме изкушава. Обаче вече мисля да не правя такива компромиси. Защото, уж, напазарувал си си нещо, но в крайна сметка пак нямаш какво да облечеш.  Naughty Ужасно е занижено качеството в повечето магазини. Затова - тази година - само неща, които наистина съм си харесала, струват си парите и точка.  Crossing Arms
Мишелин това е и моето "верую" от години насам  Blush

# 531

И аз така мисля и правя отдавна. Само така ще се научат да уважават клиентите! Peace

# 532
В ХМ в Пловдив имаше намалени неща или по скоро повечето бяха на цени 5, 10, 15 и 20лв. За съжаление не видях нищо, което да си заслужава  Crossing Arms  В Манго имаше малко по-голям избор и намалението си заслужаваше, стига да си намериш твоя номер и модел. Направи ми впечатление, че повечето номера бяха много малки - 6 UK...
В дика има частично намаление якета и доста модели рокли, но предполагам, че ще има и по-голямо намаление или поне ще добавят нови неща.
В дафне има намалени артикули - панталони по 50лв, блузи, поли и малко рокли  Simple Smile

# 533
  • Пловдив
От Фейсбук  - до -50% в ХМ. Ако някой е бил в магазин днес, да сподели. Simple Smile

Четох в Пловдивската тема за ХМ в Пловдив, че от дамското почти всичко било намалено, а от детското само някой неща. Имало и неща, които били по малко от 50% намалени.
а аз да питам, ХМ правят ли по голямо намалени от 50%. Има ли смисъл да чакам  Rolling Eyes

# 534
Минах през България мол , специално заради намалението на НМ. Честно казано за мен нищо не харесах, големи парцалки бяха като цяло.

В мъжката секция търсих пуловери и имаше два модела намалени с 50% на 40лв, с доста вълна в състава, които ставаха. Също видях не лоши ризи за 20лв. Но нищо не ме изкуши, нито от намаление, нито от ненамалените неща.

В детското обаче си заслужава да се погледне. Аз лично вече нямам малки деца, но за приятелско момченце много харесах боди-ризка за официални случаи и подобно, но от трико с якичка за 10лв и съжалявам че не взех. Имаше номерация до 2г.

И в Еспри се мушнах, че ми трябват мъжки тениски за младежа. Ама 30 лв с намалението няма да им дам, ще чакам 50%. Mr. Green

# 535
  • София
И в Еспри се мушнах, че ми трябват мъжки тениски за младежа. Ама 30 лв с намалението няма да им дам, ще чакам 50%. Mr. Green

В този мол има ли детско newsm78 И въобще къде има детско на Esprit в София, че нещо ми изчезнаха от полезрението. Преди имаше само в Сердика newsm78

# 536
И ние днес ходихме в Гранд Мол специално заради намалението в H&M. Особено исках да си взема някакви аксесоари и много се разочаровах като видях, че вместо намалени са пуснали купи "2 за 1" и то ако са различни цени се премахва по-малката - за какво са ми 2 джунджурии за например 17,90  newsm78. Сред чантите имаше някакви за 20-30лв ... нищо особено, мярнах и пуловери по 20лв ...

В крайна сметка от Теранова си взех едно коланче за 5лв  Mr. Green

После в Мол Варна имаше в Entrance намаление -70% и там имаше на доста нормални цени разни дрешки - летни роклички по 20лв, пролетни сака (спортно-елегантни) пак по 20лв ... за сметка на това мъжките бяха много грозни и много скъпи дори намалени.

# 537
  • Berlin
Ммм и аз минах през ХМ в Сердика, ама честно казано намалените неща не ги гледах. Не ме грабнаха дамските, аз дебнех една рокля, но тя не беше в намалените. Не видях и едни шалове, които също чаках да намалят.
От Уайкики си взех 2 чифта дънки, тъкмо по мой вкус и с поне 20лв. по-евтини, отколкото другите магазини там.

# 538
А аз да ви споделя, че за втори път си купувам дреха от Зара, която като се пребера се оказва скъсана.

# 539
  • Beyond the Frontiers
Аз пробвах Манго Бургас - доста хора пазаруваха, за моя изненада имаше и номерация на исканите от мен дънки. Имаше и модели на пухенки и доста ги загледах.
Бенетон - пълен майтап е това намаление.

Уайкики - в  интересуващата ме възраст - момиче на 1-2 години имаше тениски и летни неща намалени, жилетките, пуловерите и зимните плетени рокли си бяха на редовна цена.

П.П. и каква е тази мода в пуловерите - къси и широки. Харесам цвят и плетка, а то се окаже някакъв безумен модел. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт