Намаления 2012

• 104 106
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
Oviesse
В Сердика имат ли магазин, или само в ССS?

Само в ССS и  в  The Mall .
До 50 % е и аз не открих нищо с намаление 50 %, доста по-малко ми се стори newsm78

Бата 20 %

# 631
  • София
о да..и в Комсед влязох. вървеше трескаво прибиране на част от играчките, опаковане и ... в склада  Laughing

Днес специално ходих в магазините на Комсед в Сити центъра и в този на Каблешков. И в двата трескаво се махат стари етикети от кутиите с играчки, а се слагат едни бели листчета с цени на самия рафт под играчките. На едно Лего, което бях набелязала за РД на синчето са сменили цената - 170 лв е сега, а преди НГ беше 145 редовна цена. На другите не съм се заглеждала, понеже повече играе с Плеймобил. На тях цените още не бяха махнати от кутиите, но предполагам ще се погрижат... В магазина на Каблешков една от служителките обясняваше на клиенти, че намалението май няма да е на всичко, поне не при бебешките артикули. Българска му работа!

# 632
  • София
Възможно е обаче част от нещата да са били вече намалени с някакъв процент и затова да махат цените и да слагат редовните. Миналата година на касата се приспадаше 40% от редовната цена.
Недейте винаги така мнително да подхождате.  Peace

# 633
  • София
Възможно е обаче част от нещата да са били вече намалени с някакъв процент и затова да махат цените и да слагат редовните. Миналата година на касата се приспадаше 40% от редовната цена.

Точно на това Лего редовната цена беше 145, толкова си е поне от април месец  Stop
Отдавна е в списъка на подаръците за РД, така че им знам цените наизуст  Wink
А утре ако са сменили цените и на Плеймобилите, направо ще ги поръчвам от Тойса в знак на протест  Laughing

# 634
  • София

Точно на това Лего редовната цена беше 145, толкова си е поне от април месец  Stop
Отдавна е в списъка на подаръците за РД, така че им знам цените наизуст  Wink
А утре ако са сменили цените и на Плеймобилите, направо ще ги поръчвам от Тойса в знак на протест  Laughing
Не знам. Аз лично миналата година напазарувах много неща от Комсед и останах страшно доволна, защото цените стават наистина атрактивни. Но всеки има право на мнение, естествено.  Hug

# 635
Относно Комсед прегледах онлайн сайта им, но В НЕГО нямаше това, което търся.
Някоя мила мама дали може да ми купи плюшен Мини Маус - 65 см.-най-големият размер ако е на намаление 40% т.е 30-тина лв. вместо 50-60 лв.
Естествено преди покупката ще изпратя парите  Peace

Ето я малката плюшка - http://www.comsed.net/index.php?p=search&lp=0&ps=0&n … 8&x=2&y=8

# 636
Момичета в мола на Стамболийски работи ли още бебешкия Fox, някой каза, че били затваряли или греша?

Няма го вече магазина. В този ред на мисли и Манго вече не съществува там.

# 637
Овиезе в Пловдив намалението е реално на 50% и то на всичко без изключение, казаха ми го  в магазина;докато пазарувах сменяха етикетите на дрехите/даже някой останаха с несменени етикети.Момичета питайте на касата!

# 638
Ха, добре, че не ходих в Стамболийски да търся якето на Mango...
Фокса в Сердика още не е затворен съвсем, но е бомба вътре, празни рафтове, имаше бебешко- момичешко повече неща.
Скрита Фуста, утре ще намина през Комсед, мога да ти взема ММ, ако го има и още не си се уговорила с някой друг.  Peace

# 639
  • София
Здравейте, някой да знае къде се предлага PEPE JEANS освен в BERRA FASHION. Магазините DRESSCODE май ги няма вече никъде, не знам само в аутлета дали е останал. Харесала съм си яке, ама са само малки номера.

Благодаря и приятно пазаруване от намаленията.

# 640
  • София
Аз съм виждала техни неща в Peek & Cloppenburg.

# 641
  • софия
някой да знае къде има магазин на Мадок джинс,преди имаше в сити центъра,но сега не го виждам в списъка им,или някъде да продават техни дънки

# 642
  • I want it all and I want it now.
някой да знае къде има магазин на Мадок джинс,преди имаше в сити центъра,но сега не го виждам в списъка им,или някъде да продават техни дънки
В  Сердика и в The Mall имат магазини. Peace

# 643
  • софия
В  Сердика и в The Mall имат магазини. Peace
Благодаря,ще ги посетя! Simple Smile

# 644
Някой да знае откъде мога да намеря евтини анцузи за момче на 2г и половина. Дали във Фокса има нещо останало? И в кой Комсед има дрехи и заслужават ли си?

Общи условия

Активация на акаунт