Какъв таблет?

• 31 994
  • 44
  •   1
Отговори
Търся таблет за синът ми. Да играе игри, да е с меню на български и да има опция да тегли неща от нета безплатно. Искам да е нещо хубаво на добра цена. Какви са минималните параметри за такова чудо? Какво ще ми препоръчате?

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 22:37 от Уникат

# 1
Точно и аз се канех да попитам същото Embarassed Само че моят син е вече доста голям и искам да му направя подарък за рожден ден  Hug Не ми е ясно какво да търся....Определено не е за електронни игри, а за работа, контакти Grinning Гледам тук едни такива, хубавички, в е-bay.uk ,ама като нищо не разбирам от това  Mr. Green Дайте някакви указания, плийз Praynig

# 2
  • България
записвам се да следя темата
и ние търсим,но не знаем от къде да закупим и какъв да бъде

# 3
Здравейте,

Аз бях отворила тема за покупка на лаптоп. Моя приятелка ми препоръча този магазин http://techmall.eu/index.php?route=common/home и аз си купих от там. Хората ми го доставиха за  1 ден и за момента съм доволна. И аз доста се чудих защото магазини има много, но от кой да изберем ? Интересувах се и за e-bay, но ми казаха че ако гаранцията не е международна мога и да се опаря.

Лек ден.

# 4
  • Стара Загора
ние взехме на сина ни за рожденния ден samsung galaxy tab2 7.1 искахме по малкия размер за да ни е по-удобен за носене.Имахме дилема кой точно да изберем и се спряхме на тази марка. Искахме да е 3G, има отделно място за карта памет и за карта за интернет. Работи много добре има си андроид магазин и той си сваля сам игрите от там ( естествено само тези на които пише безплатно).Да спомена и  ,че синът ми е на 6 години.не съжалявам за избора който направихме.Успех

# 5
Здравейте!
Аз си търся таблет от близо месец насам и разгледах всичко ще има в нета Simple Smile
Надявам се след н.г. да успея да си купя Simple Smile
Та... първо кажете какъв размер искате - 7 или 10 инча?
И второто много важно нещо е - с каква операционна система да е?
1. Mac - IPad - това е продукт на Apple и почти всичко в магазина е платено, но пък има други невероятни предимства Simple Smile
2. Windows - цената е по-висока от тази на андроидските, но пък има същите функции като тези на лаптопите и настолните ви компютри...
3. Android - изглежда по същия начин като всички телефони с андроид система Simple Smile
Това е простичко обяснено. Другото, което трябва да се вземе предвид е мощността на процесора.
Времетраенето на батерията, рам и ром паметта Simple Smile Всичко със средни цифри е перфе за един тийн Simple Smile

@babytat, впечатленията ми за самсунг галакси е че са си повечко парички .. има къде, къде по-евтини ... тъй че споделете цената си хора Stuck Out Tongue

# 6
  • София
Аз взех на мойто дете лятото новият  IPad,много е доволен ,доста неща има и безплатни в магазина .Постоянно сваля някакви приложения,перфектен е,но детето си има и лаптоп PeaceЩе направи шест след няколко дни

# 7
Е, то и аз бих искала IPad, но от къде толкова много пари?  Grinning
Тези, които си търсят таблет да кажат с какъв бюджет разполагат  Stuck Out Tongue

# 8
Аз се кумя на KindleFire, който е към 350 лв може би ако го поръчам от amazon.de и си го доставя с gabco
В Техномаркет имаше някакъв китаец за 300 лв, който също ми се стори добър

# 9
  • варна
Аз търся таблет  за 12 годишната ми дъщеря.Препоръчайте ми нещо до 250 лева.
За този какво ще кажете http://ardes.bg/tablet-pc/PRESTIGIO+MultiPad+7.0+Ultra-44140
Незнам въобще какво трябва да гледам.Просто тя иска таблет.

# 10
Аз търся таблет  за 12 годишната ми дъщеря.Препоръчайте ми нещо до 250 лева.
За този какво ще кажете http://ardes.bg/tablet-pc/PRESTIGIO+MultiPad+7.0+Ultra-44140
Незнам въобще какво трябва да гледам.Просто тя иска таблет.
Здрасти първо гледаш размера на екрана (какъвто на теб ти харесва) процесора да е над 1GHz и да е двуядрен, после гледаш екрана по възможност да е IPS, После гледаш рам 1 GB, и памет 8 GB, тъчскрийна да е поне 5 точков, да има WI-FI, да е с андроид 4, за 7 инчов батерията трябва да е поне 3000 MAh. За тез пари които даваш погледни китайските сайтове пандавил, чайнабуей и др.

# 11
Имам от 1 и 1/2 Самсунг Галакси таб 10 от който съм много доволна и сина ми също сериозно го експлоатира  Laughing
Но, не считам, че за малки деца е оправдана такава скъпа инвестиция, тъй като те основно свалят игри или разглеждат разни сайтове, т.е.те с таблета реално си изгарят, а не работят, каквато би трябвало да е презумпцията на тази придобивка.
За тези, които желаят да зарадват своите малки деца с таблет, бих предложила да заложат на някой до мах.бюджет около 200 лв., виждала съм в реклами такива по 160 лв. Всъщност, не съм сигурна, дали тези таблети работят само с уайърлес или имат нужда и от карта за мрежа  newsm78

# 12
Ние взехме EXUS 8850 за 176 лв с гаранция 1 г от tablet-one.com. Предложиха ни го и за сто четиридесет и няколко лева , но с 1 м. гаранция. Ето това са му характеристиките:

Ос: Android 4.0.3
Клавиатура: Сензорна
Технология на екрана: 5-точков капацитивен дисплей ( приближаване на снимки/игри.. с повече от един пръст)
Дисплей: 7 инча HD 800*480
Процесор: Cortex 8850
Скорост: 1.5Ghz - ДВУЯДРЕН
Оперативна памет: DDR3 RAM
Размер: 512MB
Вградена памет: 8GB
Карти с памет: T-FLASH/MicroSD(До 32GB MAX)
Камера: Отпред 1.3MP
HDMI: 2016P
G-Sensor: 4 посоки на екрана
Други: Вграден микрофон и говорител
Video: AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/DviX/MP4/DAT(VCD format)/VOB(DVD format)/PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP/MPG
Audio: MP3/FLAC/APE/3GP/WAV Picture: JPG/BMP/PNG/GIF
Ebook: WORD/EXCEL/PPT/PDF/TXT/CHM/HTML

Изходи:    1 x Mini USB    1 x USB 2.0    1 x HDMI port    1 x Micro Sd Card slot    1 x Зарядно
                 1 x Слушалки

Гледам, че го предлагат и други фирми пак на цена около 190-200 лв.

# 13
Аз взех на дъщеря ми таблет от Карфур.7инча IPS дисплей с двуядрен процесор на 1,5Hz, 1GB RAM, 16GB вградена памет - Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo PMP5770D . За цената си от 270лв. е перфектен. Интересно, че на брошура модела с IPS матрица е Prestigio MultiPad 5570C, но явно е свършил и предлагат този дето сме взели.
Това е сайта на фирмата производетел ако искате да видите повече характеристики.
http://www.prestigio.bg/products/personal-computers/Tablet_PC/Mu … Pad_7.0_PRIME_DUO

# 14
  • варна
Благодаря, решихме този да вземем,но днес ходихме до технополис и го нямаха в наличност.Тези на марката PRESTIGIO ги хвалят.

http://www.technopolis.bg/b2c/details/577621/P11010701~1/Tablet- … MULTIPAD-PMP3370B

Общи условия

Активация на акаунт