Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 808
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема, дано ни е на късмет.

# 31
Хоп! Чудна тема е сътворила Веси! smile3501

# 32
Здравейте милички,
страхотна тема, браво на създателката Simple Smile Веси  bouquet
Много се зарадвах на финала на миналата тема - Честито на печелившите, както се казва - Илюжънче,Принцеса -   леко бременеене
Момичета прегръщам ви всички  Hug и Ви пожелавам слънчев и ползотворен уикенд!

# 33
  • Варна
Ами... както завършихме предишната тема, дано така да ни върви новата темичка...
Наистина е много хубава... пропуснах да благодаря на Весенце! Simple Smile

# 34
Честито на печелившите, както се казва - Илюжънче,Принцеса -   леко бременеене
Ахинорке,  Shocked Shocked Shocked нямам нищо против да ми честитиш, ама не съм бременееща....или все още не знам да съм  newsm78 Станала е грешка... ако става въпрос за мене де. Иначе няма лошо да си познала, но днес чакам М...ама още нищо не е дошло!  newsm78

# 35
  • София
Веси страхотна нова темичка...сладурки пожелавам ви да я изпълните само с  EFP чертичкиии  Hug Hug Hug

Ето да си имате за късмет

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Обичам ви милички  Hug Hug Hug

# 36
Цвети, ще си събера от прашеца ти!  newsm79 newsm79 newsm28 newsm28

Ти как си?

# 37
  • Пловдив
Принцес, дано грешката се окаже вярна  Peace
Цвети, как си мила?

# 38
Tonichka, твоя може да е нормален не знам но моя може би в момента не е...Дано се оправи.
Не мога да разбера защо пиеш Дуфастона, за задържания фоликул ли или? Колко дни ти е цикъла? Може да съм се объркала за постовете-за дължина на цикъла извинявай, ако е така. Peace

Момичета здравейте влизам да ви видя как сте и да ви пръсна малко  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 и да ви пожелая за коледа най-хубавия подарък  EFP
Peace Благодаря.

Честито на печелившите, както се казва - Илюжънче,Принцеса -   леко бременеене
Ахинорке,  Shocked Shocked Shocked нямам нищо против да ми честитиш, ама не съм бременееща....или все още не знам да съм  newsm78 Станала е грешка... ако става въпрос за мене де. Иначе няма лошо да си познала, но днес чакам М...ама още нищо не е дошло!  newsm78
То и аз май се пообърках, защото чета на бързо-в стремежа си да ви изчета и накрая май се оказах и аз в не час .... Много кофти. Confused Да се чудя как да се извинявам.
pival, но както пише пивал може грешката да излезе вярна което ти пожелавам. Hug

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 16:35 от Съншайн

# 39
  • до най-прекрасния мъж
Леле, колко сте бързи - не само нова тема, а и вече на трета страница. Записвам се и аз при вас.
Веси, страхотна темичка, както винаги - вярвам, че ще ни е на късмет на всички тук и освен сняг, скоро ще си имаме и порой от тестчета с две чертички.
Прегръдки на всички и ви обичам  Hug. Страхотна компания сме и е супер ведро настроението при нас  newsm53.
Отивам да си доработя, че днес е петъъъъъъъъкккккк  newsm44

# 40
Принцеске щом още я няма кога ще правиш тестче кога беше О  Laughing стискам палци Laughing

# 41

Прегръдки на всички и ви обичам  Hug. Страхотна компания сме и е супер ведро настроението при нас  newsm53.

Hug
Аз излизам и дано докато се върна не е станала по-голяма каша. Confused

# 42
  • София
И аз да се запиша в новата темичка  Hug и дано получим най-хубавите коледни подаръци  Heart Eyes
е при мен за втори път ( надявам се ) защото малко преди миналата Коледа се роди дъщеря ми  Two Hearts Да се похваля ( нали съм след сп. аборт, иначе никога няма да се хваля  Crazy ) , че зацапването си стана цикъл от днес и се захващаме с нови сили след няколко дни  Simple Smile

# 43
Съншайн, не ми е нормален хич. 6 месеца след противозачатъчните ми беше на 36 дни точно, но последния беше на 44, а този 43 го няма. Идеята е с Дуфастон да предизвикаме М., а ако има бременност нямало да навреди. Теста ми показа една черта, но го направих 9 дни след акта, тъй че все още има някаква надежда в мен, дори и да е минимална. Думите и бяха "ако миналия е закъснял толкова не трябва да изключваме възможността за бременност" Трябва да го пия 5 дни и след това да ми дойде и да отида на преглед непосредствено, след като ми свърши. Предполагам, че ще ме остави на Дуфастон ако ми дойде, защото 36- 44 дни си е притеснително  Shocked
Аз доколкото разбрах Дуфастон се пие и за подпомагане на забременяване, но задължително СЛЕД О. иначе преди нея я подтиска.
А относно задържания фоликул ми каза, че трябва да мисля все едно го няма. Хич не я притеснява. И аз така мисля- тоест не го мисля

# 44
И аз се записвам при вас .. рядко пиша напоследък, но ви следя!
Илюжън - честито още веднъж и се радвам, че прегледа е успешен Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт